Frispark for The Strongest på egen banehalvdel.
    Enzo Perez er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Hernando Siles.
    Frispark til The Strongest på halvdelen til Estudiantes de La Plata.
    Mål for The Strongest!
    The Strongest 1 - 0 Estudiantes de La Plata
    Mål: Luciano Ursino
    Målgivende: Michael Javier Ortega Dieppa
    The Strongest tar ledelsen 1-0 i La Paz etter en heading av Luciano Ursino! Flott spill fra Michael Javier Ortega Dieppa før målet.
    13'
    Målet til The Strongest sjekkes av VAR
    13'
    Målet til The Strongest blir stående
    18'
    Enrique Triverio
    The Strongest angriper. Enrique Triverio får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Estudiantes de La Plata, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Roberto Perez Gutierrez signaliserer et frispark til The Strongest på egen banehalvdel.
    20'
    Roberto Perez Gutierrez signaliserer et frispark til Estudiantes de La Plata.
    22'
    Gult kort til Estudiantes de La Plata
    Edwuin Cetre
    Edwuin Cetre (Estudiantes de La Plata) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Hernando Siles.
    22'
    Gult kort til The Strongest
    Daniel Lino
    Daniel Lino (The Strongest) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    24'
    Roberto Perez Gutierrez signaliserer et frispark til Estudiantes de La Plata på egen banehalvdel.
    26'
    Santiago Ascacibar
    Sjanse til Estudiantes de La Plata! Santiago Ascacibar er nær ved å score, men keeper redder.
    27'
    The Strongest, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Roberto Perez Gutierrez tildeler Estudiantes de La Plata en corner. Pablo Piatti sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    34'
    35'
    Santiago Ascacibar (Estudiantes de La Plata) pådrar seg et gult kort.
    35'
    Estudiantes de La Plata angriper, men avslutningen til Javier Correa går utenfor.
    40'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    The Strongest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Javier Correa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    43'
    Javier Correa er tilbake på banen igjen.
    44'
    Pablo Piatti (Estudiantes de La Plata) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    45'+3
    Spillerbytte - Estudiantes de La Plata
    Inn: Jose Sosa
    Ut: Enzo Perez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Estudiantes de La Plata. Inn kommer Jose Sosa, mens Enzo Perez tar plass på benken.
    46'
    Sjanse! Estudiantes de La Plata avanserer forover, men Edwuin Cetre avslutter utenfor.
    46'
    47'
    Jose Sosa (Estudiantes de La Plata) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    48'
    I La Paz slår Pablo Piatti en corner fra venstre.
    50'
    Edwuin Cetre (Estudiantes de La Plata) header ballen mot mål, men The Strongest klarerer.
    50'
    50'
    Pablo Piatti
    Pablo Piatti (Estudiantes de La Plata) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men klarer ikke å score.
    53'
    54'
    57'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Spillerbytte - The Strongest
    Inn: Jeyson Chura
    Ut: Emanuel Joel Amoroso
    Pablo Hernan Lavallen (The Strongest) gjør sitt første bytte for dagen. Jeyson Chura erstatter Emanuel Joel Amoroso.
    62'
    Inn: Diego Wayar
    Ut: Alvaro Daniel Quiroga
    Alvaro Daniel Quiroga (The Strongest) erstattes av Diego Wayar.
    62'
    63'
    Inn: Guido Carrillo
    Ut: Edwuin Cetre
    Estudiantes de La Plata bytter ut Edwuin Cetre med Guido Carrillo.
    66'
    Inn: Alexis Castillo Manyoma
    Ut: Javier Correa
    Estudiantes de La Plata gjør sitt tredje bytte. Javier Correa erstattes av Alexis Castillo Manyoma.
    66'
    Guido Carrillo
    Målsjanse på Estadio Hernando Siles! Guido Carrillo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    68'
    68'
    Frispark for Estudiantes de La Plata på egen banehalvdel.
    70'
    74'
    Fernando Zuqui (Estudiantes de La Plata) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    75'
    Inn: Brayan Angulo
    Ut: Michael Javier Ortega Dieppa
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for The Strongest. Inn kommer Brayan Angulo, mens Michael Javier Ortega Dieppa tar plass på benken.
    75'
    Målsjanse til Estudiantes de La Plata! Guido Carrillo treffer mål, men keeper redder.
    76'
    76'
    Fernando Zuqui (Estudiantes de La Plata) slår en corner fra høyre side på Estadio Hernando Siles.
    76'
    Guido Carrillo (Estudiantes de La Plata) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    76'
    76'
    Estudiantes de La Plata avanserer forover i La Paz. Pablo Piatti avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Inn: Mauro Andres Mendez Acosta
    Ut: Pablo Piatti
    Estudiantes de La Plata bytter ut Pablo Piatti med Mauro Andres Mendez Acosta.
    77'
    Diego Wayar
    Sjanse! The Strongest avanserer forover, men Diego Wayar avslutter utenfor.
    78'
    79'
    Brayan Angulo
    Brayan Angulo (The Strongest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Estudiantes de La Plata angriper, men Roberto Perez Gutierrez blåser for offside.
    83'
    86'
    Frispark til Estudiantes de La Plata på halvdelen til The Strongest.
    86'
    Enrique Triverio (The Strongest) får et gult kort av dommer Roberto Perez Gutierrez.
    86'
    Eric Meza
    Estudiantes de La Plata angriper, men avslutningen til Eric Meza går utenfor.
    87'
    Jose Sosa
    Målsjanse! Jose Sosa (Estudiantes de La Plata) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    88'
    Inn: Leonel Lopez
    Ut: Luciano Ursino
    Bytte for The Strongest. Leonel Lopez kommer inn for Luciano Ursino på Estadio Hernando Siles.
    89'
    90'
    Fernando Zuqui
    Dommeren gir Fernando Zuqui (Estudiantes de La Plata) et gult kort.
    90'
    Rodrigo Ramallo
    Rodrigo Ramallo (The Strongest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+2
    Jeyson Chura
    The Strongest angriper i La Paz. Jeyson Chura avslutter på mål, men greier ikke å score.