Huachipato tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    The Strongest får tildelt et hjørnespark
    9'
    Skudd på mål, The Strongest
    Rodrigo Ramallo
    Målsjanse på Estadio Hernando Siles! Rodrigo Ramallo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    9'
    The Strongest, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    The Strongest får tildelt et frispark
    Frispark til The Strongest på halvdelen til Huachipato.
    9'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Huachipato på egen banehalvdel.
    10'
    Skudd på mål, Huachipato
    Jimmy Antonio Martinez
    Huachipato fosser forover og Jimmy Antonio Martinez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Huachipato, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Felipe Loyola
    Sjanse i La Paz! Felipe Loyola (Huachipato) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    13'
    Huachipato får tildelt et hjørnespark
    Gonzalo Montes Calderini
    Gonzalo Montes Calderini (Huachipato) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    14'
    Luciano Ursino
    Sjanse! The Strongest avanserer forover, men Luciano Ursino avslutter utenfor.
    17'
    Målsjanse! Felipe Loyola (Huachipato) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frisparket tildelt The Strongest er farlig nær Huachipatos målområde.
    21'
    Gult kort til Huachipato
    Leandro Diaz
    Leandro Diaz (Huachipato) pådrar seg et gult kort.
    21'
    Rodrigo Ramallo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Rodrigo Ramallo er tilbake på banen igjen.
    24'
    The Strongest angriper, men avslutningen til Luciano Ursino går utenfor.
    24'
    Frispark for The Strongest på egen banehalvdel.
    25'
    28'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til The Strongest like utenfor Huachipato-området.
    29'
    Adrian Jusino
    Adrian Jusino (The Strongest) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men klarer ikke å score.
    29'
    32'
    33'
    Mål for The Strongest!
    The Strongest 1 - 0 Huachipato
    Mål: Rodrigo Ramallo
    Målgivende: Emanuel Joel Amoroso
    Mål! The Strongest tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Rodrigo Ramallo på Estadio Hernando Siles. Det er en fin assist fra Emanuel Joel Amoroso.
    35'
    Frispark i en god posisjon for Huachipato!
    37'
    Santiago Fabian Silva Silva
    Huachipato angriper. Santiago Fabian Silva Silva får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til The Strongest.
    39'
    Felipe Loyola (Huachipato) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    Gult kort til The Strongest
    Rodrigo Ramallo (The Strongest) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    40'
    Kan The Strongest utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    42'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Rodrigo Ramallo (The Strongest) vrir seg av smerte i gresset.
    43'
    Rodrigo Ramallo er tilbake i kampen igjen.
    44'
    44'
    44'
    Maximiliano Caire
    Maximiliano Caire (The Strongest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    The Strongest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+2
    Enrique Triverio
    Sjanse til The Strongest! Enrique Triverio er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    46'
    47'
    Michael Javier Ortega Dieppa
    I La Paz slår Michael Javier Ortega Dieppa en corner fra høyre.
    48'
    48'
    Huachipato blir avblåst for offside
    Cris Martinez
    Huachipato fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    50'
    51'
    52'
    Maxi Rodriguez
    Huachipato angriper i La Paz. Maxi Rodriguez fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Gustavo Tejera tildeler The Strongest en corner. Michael Javier Ortega Dieppa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    56'
    Renzo Malanca
    Dommeren gir Renzo Malanca (Huachipato) et gult kort.
    58'
    I La Paz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    59'
    The Strongest blir avblåst for offside
    En av The Strongests spillere går i offside.
    60'
    The Strongest fosser forover og Michael Javier Ortega Dieppa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    The Strongest 2 - 0 Huachipato
    Mål: Michael Javier Ortega Dieppa
    Michael Javier Ortega Dieppa setter ballen i mål og øker The Strongests ledelse til 2-0 i La Paz. Emanuel Joel Amoroso sto for den målgivende pasningen.
    61'
    Frispark Huachipato.
    63'
    Dommeren gir Gonzalo Montes Calderini (Huachipato) et gult kort.
    64'
    Frispark for Huachipato på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Huachipato
    Inn: Julian Brea
    Ut: Jimmy Antonio Martinez
    Javier Sanguinetti gjør dagens første bytte i La Paz, når han tar ut Jimmy Antonio Martinez og setter inn Julian Brea.
    66'
    Inn: Antonio Castillo
    Ut: Leandro Diaz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huachipato. Inn kommer Antonio Castillo, mens Leandro Diaz tar plass på benken.
    66'
    Inn: Sebastian Saez
    Ut: Claudio Sepulveda
    Huachipato gjør sitt tredje bytte. Claudio Sepulveda erstattes av Sebastian Saez.
    67'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til Huachipato.
    67'
    Emanuel Joel Amoroso
    Emanuel Joel Amoroso (The Strongest) kommer til en målsjanse på Estadio Hernando Siles, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    68'
    Huachipato må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra The Strongest.
    70'
    The Strongest 3 - 0 Huachipato
    Mål: Alvaro Daniel Quiroga
    Målgivende: Michael Javier Ortega Dieppa
    Alvaro Daniel Quiroga header inn 3-0 og The Strongest øker ledelsen på Estadio Hernando Siles. Flott spill fra Michael Javier Ortega Dieppa før målet.
    71'
    Spillerbytte - The Strongest
    Inn: Alvaro Daniel Quiroga
    Ut: Diego Wayar
    Diego Wayar (The Strongest) erstattes av Alvaro Daniel Quiroga.
    71'
    Gonzalo Montes Calderini (Huachipato) slår en corner fra venstre side på Estadio Hernando Siles.
    74'
    Julian Brea
    Julian Brea (Huachipato) kommer seg fri på Estadio Hernando Siles, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Gustavo Tejera signaliserer et frispark til The Strongest på egen banehalvdel.
    75'
    Cris Martinez (Huachipato) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Det blir farlig! Frispark for Huachipato er nær straffområde.
    76'
    Huachipato angriper i La Paz. Gonzalo Montes Calderini avslutter på mål, men greier ikke å score.
    76'
    76'
    Inn: Leonel Lopez
    Ut: Luciano Ursino
    Bytte for The Strongest. Leonel Lopez kommer inn for Luciano Ursino på Estadio Hernando Siles.
    78'
    Inn: Jeyson Chura
    Ut: Rodrigo Ramallo
    The Strongest bytter ut Rodrigo Ramallo med Jeyson Chura. Dette er det tredje byttet som Pablo Hernan Lavallen gjør i dagens kamp.
    78'
    I La Paz slår Michael Javier Ortega Dieppa en corner fra venstre.
    80'
    Daniel Lino
    The Strongest angriper. Daniel Lino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    81'
    Jeyson Chura
    Jeyson Chura (The Strongest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Inn: Bruno Miranda Villagomez
    Ut: Enrique Triverio
    Pablo Hernan Lavallen (The Strongest) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bruno Miranda Villagomez erstatter Enrique Triverio.
    81'
    Inn: Brayan Angulo
    Ut: Michael Javier Ortega Dieppa
    The Strongest bytter ut Michael Javier Ortega Dieppa med Brayan Angulo.
    82'
    Leonel Lopez
    Leonel Lopez (The Strongest) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Hernando Siles.
    83'
    The Strongest avanserer forover i La Paz. Maximiliano Caire avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    85'
    Gonzalo Montes Calderini (Huachipato) slår en corner fra høyre side på Estadio Hernando Siles.
    86'
    86'
    86'
    Huachipato angriper i La Paz. Felipe Loyola fyrer av et skudd som går utenfor.
    88'
    I La Paz slår Emanuel Joel Amoroso en corner fra høyre.
    89'
    Straffe til The Strongest
    90'
    Andre gule kort til Huachipato
    Utvisning! Gonzalo Montes Calderini (Huachipato) får sitt andre gule kort og må forlate banen.
    90'
    The Strongest scorer på straffe!
    The Strongest 4 - 0 Huachipato
    Mål: Brayan Angulo
    Brayan Angulo banker inn et straffespark på Estadio Hernando Siles! The Strongest øker dermed ledelsen til 4-0.