Sport

Torino – AC Milan

Frispark AC Milan.
    2'
    Ermanno Feliciani signaliserer et frispark til Torino like utenfor AC Milan-området.
    4'
    Ivan Ilic
    Torino angriper i Torino. Ivan Ilic fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    AC Milan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Christian Pulisic (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Stadio Olimpico Grande Torino.
    8'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Torino.
    11'
    Ermanno Feliciani signaliserer et frispark til Torino på egen banehalvdel.
    13'
    Ermanno Feliciani signaliserer et frispark til Torino.
    18'
    Adrien Tameze
    Adrien Tameze (Torino) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico Grande Torino, men klarer ikke å score.
    19'
    Noah Okafor
    Sjanse i Torino! Noah Okafor (AC Milan) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    Torino, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for Torino på egen banehalvdel.
    22'
    Noah Okafor
    Målsjanse! Noah Okafor (AC Milan) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Mål for Torino!
    Torino 1 - 0 AC Milan
    Mål: Duvan Zapata
    Målgivende: Ricardo Rodriguez
    Mål! Torino tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Duvan Zapata. Det er en fin assist fra Ricardo Rodriguez.
    26'
    I Torino har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Torino tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark for AC Milan på egen banehalvdel.
    29'
    Offside! Pietro Pellegri blir vinket av og Torino må dermed bygge opp et nytt angrep.
    33'
    Christian Pulisic
    AC Milan angriper på Stadio Olimpico Grande Torino. Christian Pulisic header utenfor.
    34'
    38'
    Torino 2 - 0 AC Milan
    Mål: Ivan Ilic
    Målgivende: Raoul Bellanova
    Ivan Ilic header ballen i mål og Torino øker ledelsen til 2-0. Raoul Bellanova var nest sist på ballen.
    40'
    41'
    Ermanno Feliciani tildeler AC Milan en corner. Tijani Reijnders sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Raoul Bellanova
    Torino angriper. Raoul Bellanova får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    44'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    45'
    Torino 3 - 0 AC Milan
    Mål: Ricardo Rodriguez
    Målgivende: Pietro Pellegri
    Ricardo Rodriguez øker Torinos ledelse til 3-0! Pietro Pellegri sto for den målgivende pasningen.
    46'
    48'
    48'
    Torinos Pietro Pellegri blåses av for offside på Stadio Olimpico Grande Torino.
    49'
    Luka Jovic
    Målsjanse på Stadio Olimpico Grande Torino! Luka Jovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    I Torino slår Christian Pulisic en corner fra høyre.
    51'
    Straffe til AC Milan
    53'
    AC Milan scorer på straffe!
    Torino 3 - 1 AC Milan
    Mål: Ismael Bennacer
    Ismael Bennacer banker inn et straffespark på Stadio Olimpico Grande Torino og reduserer dermed til 3-1 for AC Milan.
    55'
    Noah Okafor
    Sjanse! AC Milan avanserer forover, men Noah Okafor avslutter utenfor.
    56'
    Frispark Torino.
    57'
    Ivan Ilic (Torino) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Olimpico Grande Torino.
    59'
    Duvan Zapata
    Torino avanserer forover på Stadio Olimpico Grande Torino og Duvan Zapata kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AC Milan.
    59'
    59'
    Ermanno Feliciani tildeler Torino en corner. Karol Linetty sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Tijani Reijnders (AC Milan) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Olimpico Grande Torino.
    60'
    Luka Jovic
    AC Milan angriper, men avslutningen til Luka Jovic går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Rafael Leao
    Ut: Noah Okafor
    Stefano Pioli (AC Milan) gjør sitt første bytte for dagen. Rafael Leao erstatter Noah Okafor.
    61'
    Spillerbytte - Torino
    Inn: Mergim Vojvoda
    Ut: Ricardo Rodriguez
    Torino bytter ut Ricardo Rodriguez med Mergim Vojvoda.
    61'
    Tijani Reijnders (AC Milan) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico Grande Torino.
    63'
    Spillet på Stadio Olimpico Grande Torino er stoppet midlertidig fordi Filippo Terracciano ligger nede.
    65'
    Inn: Alessandro Florenzi
    Ut: Filippo Terracciano
    Alessandro Florenzi (AC Milan) erstatter Filippo Terracciano som ser ut til å måtte forlate Stadio Olimpico Grande Torino med en skade.
    65'
    I Torino slår Ivan Ilic en corner fra høyre.
    65'
    66'
    Karol Linetty
    Karol Linetty (Torino) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Frispark til Torino på halvdelen til AC Milan.
    68'
    68'
    Ermanno Feliciani tildeler AC Milan en corner. Alessandro Florenzi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    72'
    Alessandro Florenzi (AC Milan) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Olimpico Grande Torino.
    73'
    73'
    Inn: Antonio Sanabria
    Ut: Pietro Pellegri
    Ivan Juric gjør dagens andre bytte i Torino, når han tar ut Pietro Pellegri og setter inn Antonio Sanabria.
    74'
    Inn: Valentino Lazaro
    Ut: Raoul Bellanova
    Torino gjør sitt tredje bytte. Raoul Bellanova erstattes av Valentino Lazaro.
    74'
    Ivan Ilic (Torino) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadio Olimpico Grande Torino.
    75'
    Ivan Ilic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    76'
    Gult kort til AC Milan
    Fikayo Tomori
    Dommer Ermanno Feliciani viser Fikayo Tomori (AC Milan) det gule kortet.
    76'
    77'
    Inn: Tommaso Pobega
    Ut: Ismael Bennacer
    AC Milan bytter ut Ismael Bennacer med Tommaso Pobega. Dette er det tredje byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Olivier Giroud
    Ut: Yunus Musah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Olivier Giroud, mens Yunus Musah tar plass på benken.
    78'
    Alessandro Buongiorno ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Inn: Matteo Lovato
    Ut: Alessandro Buongiorno
    Ivan Juric (Torino) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Matteo Lovato erstatter Alessandro Buongiorno som sannsynligvis er skadet.
    80'
    Ermanno Feliciani signaliserer et frispark til AC Milan.
    81'
    83'
    Alessandro Florenzi (AC Milan) slår en corner fra høyre side på Stadio Olimpico Grande Torino.
    83'
    Olivier Giroud
    Olivier Giroud (AC Milan) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Frisparket tildelt Torino er farlig nær AC Milans målområde.
    85'
    Valentino Lazaro
    Valentino Lazaro (Torino) kommer seg fri på Stadio Olimpico Grande Torino, men avslutningen går utenfor.
    85'
    Rafael Leao
    Sjanse til AC Milan! Rafael Leao er nær ved å score, men keeper redder.
    87'
    87'
    Tijani Reijnders
    AC Milan fosser forover og Tijani Reijnders fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    Torino avanserer forover i Torino. Karol Linetty avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+1
    90'+1
    90'+2
    90'+5
    Gult kort til Torino
    Samuele Ricci
    Samuele Ricci (Torino) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.