Dommeren blåser i gang dagens kamp i Torino.
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til ACF Fiorentina på egen banehalvdel.
    Mål for Fiorentina!
    Torino 0 - 1 Fiorentina
    Mål: Marco Benassi
    Målgivende: Cristiano Biraghi
    I Torino tar ACF Fiorentinaledelsen 0-1 etter et mål av Marco Benassi. Flott spill fra Cristiano Biraghi før målet.
    2'
    2'
    Skudd utenfor mål, Fiorentina
    Edimilson Fernandes
    Sjanse! ACF Fiorentina avanserer forover, men Edimilson Fernandes avslutter utenfor.
    4'
    Frispark for ACF Fiorentina på egen banehalvdel.
    5'
    Torino får tildelt et frispark
    I Torino har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Gult kort til Fiorentina
    Nikola Milenkovic
    Nikola Milenkovic (ACF Fiorentina) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    6'
    Skudd utenfor mål, Torino
    Daniele Baselli
    Torino FC avanserer forover i Torino. Daniele Baselli avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Torino FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Torino FC på halvdelen til ACF Fiorentina.
    9'
    Alban Lafont ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    10'
    ACF Fiorentina slipper å klare seg uten Alban Lafont som kommer tilbake på banen igjen.
    12'
    12'
    Fiorentina scorer selvmål!
    Torino 1 - 1 Fiorentina
    Mål: Alban Lafont
    Selvmål! En sønderknust Alban Lafont setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-1.
    13'
    Aina Ola
    Målsjanse! Ola Aina (Torino FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Kan Torino FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    16'
    Torino får tildelt et hjørnespark
    Iago Falque
    Michael Fabbri tildeler Torino FC en corner. Iago Falque sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Iago Falque
    Iago Falque (Torino FC) slår en corner fra venstre side på Stadio Olimpico Grande Torino.
    19'
    Aina Ola
    Ola Aina (Torino FC) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico Grande Torino, men klarer ikke å score.
    19'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til Torino FC.
    20'
    Frisparket tildelt Torino FC er farlig nær ACF Fiorentinas målområde.
    21'
    Skudd på mål, Torino
    Lorenzo De Silvestri
    Lorenzo De Silvestri (Torino FC) avanserer forover på Stadio Olimpico Grande Torino. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Torino, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    ACF Fiorentina tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Torino
    Tomas Rincon
    Tomas Rincon (Torino FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    25'
    Andrea Belotti
    Andrea Belotti (Torino FC) kommer seg fri på Stadio Olimpico Grande Torino, men avslutningen går utenfor.
    27'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til Torino FC på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark Torino FC.
    31'
    Torino FC angriper i Torino. Daniele Baselli fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    36'
    39'
    Frispark i en god posisjon for Torino FC!
    41'
    Torino blir avblåst for offside
    Torino FCs Lorenzo De Silvestri blåses av for offside på Stadio Olimpico Grande Torino.
    44'
    Frispark ACF Fiorentina.
    44'
    Spillerbytte - Fiorentina
    Inn: Gerson
    Ut: Edimilson Fernandes
    Edimilson Fernandes (ACF Fiorentina) erstattes av Gerson.
    46'
    Inn: Giovanni Simeone
    Ut: Valentin Eysseric
    Bytte for ACF Fiorentina. Giovanni Simeone kommer inn for Valentin Eysseric på Stadio Olimpico Grande Torino.
    46'
    Fiorentina får tildelt et hjørnespark
    Jordan Veretout
    Jordan Veretout (ACF Fiorentina) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Olimpico Grande Torino.
    46'
    Skudd på mål, Fiorentina
    Federico Chiesa
    Målsjanse til ACF Fiorentina! Federico Chiesa treffer mål, men keeper redder.
    46'
    Fiorentina, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    48'
    51'
    I Torino slår Daniele Baselli en corner fra venstre.
    55'
    Iago Falque
    Torino FC angriper, men avslutningen til Iago Falque går utenfor.
    55'
    Michael Fabbri tildeler ACF Fiorentina en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Iago Falque
    Iago Falque (Torino FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    60'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til ACF Fiorentina.
    62'
    63'
    I Torino slår Jordan Veretout en corner fra høyre.
    64'
    Vitor Hugo
    ACF Fiorentina angriper og Vitor Hugo får avsluttet. Headingen treffer ikke Torino FC-målet.
    64'
    Spillerbytte - Torino
    Inn: Simone Zaza
    Ut: Daniele Baselli
    Torino FC bytter ut Daniele Baselli med Simone Zaza.
    65'
    ACF Fiorentina må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Torino FC.
    66'
    67'
    Gerson
    Gerson (ACF Fiorentina) får et gult kort av dommer Michael Fabbri.
    67'
    68'
    70'
    Soualiho Meite
    Dommer Michael Fabbri gir Soualiho Meite (Torino FC) et gult kort.
    70'
    Fiorentina blir avblåst for offside
    Kevin Mirallas
    ACF Fiorentina fosser fremover, men Kevin Mirallas går rett i offsidefella.
    70'
    Iago Falque
    Torino FC angriper. Iago Falque får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    72'
    Iago Falque
    73'
    ACF Fiorentina avanserer forover i Torino. Federico Chiesa avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    74'
    Målsjanse! Soualiho Meite (Torino FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    76'
    Dommer Michael Fabbri viser Kevin Mirallas (ACF Fiorentina) det gule kortet.
    77'
    78'
    ACF Fiorentina fosser forover og Federico Chiesa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    80'
    80'
    Sjanse til ACF Fiorentina! Kevin Mirallas er nær ved å score, men keeper redder.
    82'
    82'
    Giovanni Simeone
    Målsjanse på Stadio Olimpico Grande Torino! Giovanni Simeone fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    82'
    Dommeren gir Jordan Veretout (ACF Fiorentina) et gult kort.
    82'
    Inn: Vittorio Parigini
    Ut: Lorenzo De Silvestri
    Torino FC gjør sitt andre bytte. Lorenzo De Silvestri erstattes av Vittorio Parigini.
    83'
    83'
    Inn: Bryan Dabo
    Ut: Marco Benassi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for ACF Fiorentina. Inn kommer Bryan Dabo, mens Marco Benassi tar plass på benken.
    83'
    84'
    Iago Falque
    Iago Falque (Torino FC) kommer til en målsjanse på Stadio Olimpico Grande Torino, men klarer ikke å score.
    85'
    Inn: Roberto Soriano
    Ut: Iago Falque
    Iago Falque (Torino FC) erstattes av Roberto Soriano.
    85'
    Jordan Veretout (ACF Fiorentina) slår en corner fra høyre side på Stadio Olimpico Grande Torino.
    87'
    Frispark for Torino FC på egen banehalvdel.
    88'
    Andrea Belotti (Torino FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bryan Dabo (ACF Fiorentina) vrir seg av smerte i gresset.
    90'
    Bryan Dabo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Torino.