Armando Villarreal tildeler Columbus Crew en corner. Lucas Zelarrayan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    1'
    Kosi Thompson
    Målsjanse til Toronto FC! Kosi Thompson treffer mål, men keeper redder.
    3'
    Columbus Crew, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Pedro Santos
    Columbus Crew angriper, men avslutningen til Pedro Santos går utenfor.
    6'
    Jacen Russell-Rowe
    Jacen Russell-Rowe (Columbus Crew) kommer til en målsjanse på Bmo Field, men klarer ikke å score.
    7'
    Frispark til Toronto FC på halvdelen til Columbus Crew.
    8'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    I Toronto slår Lucas Zelarrayan en corner fra venstre.
    17'
    Mål for Columbus Crew!
    Toronto FC 0 - 1 Columbus Crew
    Mål: Sean Zawadzki
    Målgivende: Jacen Russell-Rowe
    Mål! Columbus Crew tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Sean Zawadzki på Bmo Field. Det er en fin assist fra Jacen Russell-Rowe.
    18'
    Alejandro Pozuelo
    Toronto FC angriper i Toronto. Alejandro Pozuelo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    20'
    20'
    Frispark for Columbus Crew på egen banehalvdel.
    21'
    Jesus Jimenez Nunez
    Sjanse! Toronto FC avanserer forover, men Jesus Jimenez avslutter utenfor.
    21'
    Sjanse til Toronto FC! Kosi Thompson er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    Toronto FC 0 - 2 Columbus Crew
    Mål: Nagbe Darlington
    Columbus Crew går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Nagbe Darlington. Flott spill fra Jacen Russell-Rowe før målet.
    30'
    Columbus Crew tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Steven Moreira
    Columbus Crew angriper. Steven Moreira får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Toronto FC fosser forover og Kosi Thompson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    35'
    35'
    Jesus Jimenez (Toronto FC) kommer seg fri på Bmo Field, men avslutningen går utenfor.
    36'
    Gult kort til Toronto FC
    Kosi Thompson (Toronto FC) pådrar seg et gult kort.
    37'
    Lucas Zelarrayan (Columbus Crew) løfter inn en corner fra venstre på Bmo Field.
    38'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Columbus Crew.
    40'
    Jayden Nelson
    Målsjanse på Bmo Field! Jayden Nelson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    41'
    41'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Jonathan Osorio
    Ut: Ralph Priso-Mbongue
    Bob Bradley gjør dagens første bytte i Toronto, når han tar ut Ralph Priso-Mbongue og setter inn Jonathan Osorio.
    46'
    Inn: Deandre Christopher Kerr
    Ut: Ayo Akinola
    Bytte for Toronto FC. Deandre Kerr kommer inn for Ayo Akinola på Bmo Field.
    46'
    Luca Petrasso
    Målsjanse! Luca Petrasso (Toronto FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    47'
    Luca Petrasso (Toronto FC) slår en corner fra høyre side på Bmo Field.
    48'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Columbus Crew på egen banehalvdel.
    49'
    Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    50'
    53'
    Armando Villarreal signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    54'
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 1 - 2 Columbus Crew
    Mål: Jesus Jimenez Nunez
    Målgivende: Alejandro Pozuelo
    Jesus Jimenez (Toronto FC) header ballen i mål og reduserer til 1-2 på Bmo Field. Alejandro Pozuelo var nest sist på ballen.
    54'
    Inn: Jahkeele Marshall-Rutty
    Ut: Luca Petrasso
    Toronto FC gjør sitt tredje bytte. Luca Petrasso erstattes av Jahkeele Marshall-Rutty.
    55'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) løfter inn en corner fra venstre på Bmo Field.
    58'
    Spillerbytte - Columbus Crew
    Inn: Derick Etienne
    Ut: Lucas Zelarrayan
    Columbus Crew bytter ut Lucas Zelarrayan med Derick Etienne.
    59'
    Inn: Will Sands
    Ut: Pedro Santos
    Columbus Crew bytter ut Pedro Santos med Will Sands. Dette er det andre byttet som Caleb Porter gjør i dagens kamp.
    60'
    60'
    Armando Villarreal tildeler Columbus Crew en corner. Aidan Morris sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Skudd på mål, Toronto FC
    64'
    64'
    Inn: Miguel Berry
    Ut: Jacen Russell-Rowe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Columbus Crew. Inn kommer Miguel Berry, mens Jacen Russell-Rowe tar plass på benken.
    66'
    Jonathan Osorio
    Jonathan Osorio (Toronto FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    Gult kort til Columbus Crew
    Dommer Armando Villarreal viser Jacen Russell-Rowe (Columbus Crew) det gule kortet.
    66'
    Inn: James Igbekeme
    Ut: Sean Zawadzki
    Sean Zawadzki (Columbus Crew) erstattes av James Igbekeme.
    67'
    Derick Etienne
    Columbus Crew angriper i Toronto. Derick Etienne fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Frispark Toronto FC.
    72'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    I Toronto slår Alejandro Pozuelo en corner fra venstre.
    73'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på Bmo Field.
    74'
    Armando Villarreal tildeler Toronto FC en corner. Alejandro Pozuelo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Det blir farlig! Frispark for Toronto FC er nær straffområde.
    75'
    Deandre Christopher Kerr
    Toronto FC angriper på Bmo Field, men Deandre Kerr header utenfor.
    76'
    77'
    Michael Bradley
    Toronto FC avanserer forover i Toronto. Michael Bradley avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Inn: Jacob Shaffelburg
    Ut: Kosi Thompson
    Bob Bradley (Toronto FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jacob Shaffelburg erstatter Kosi Thompson.
    78'
    Alejandro Pozuelo (Toronto FC) avanserer forover på Bmo Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.