Federico Bernardeschi (Toronto) kommer til en målsjanse på BMO Field, men klarer ikke å score.
    Raoul Petretta (Toronto) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Sigurd Rosted.
    17'
    Federico Bernardeschi (Toronto) slår en corner fra høyre side på BMO Field.
    20'
    Kevin Long
    Toronto avanserer forover i Toronto. Kevin Long avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Toronto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Toronto angriper, men Pierre-Luc Lauziere blåser for offside.
    29'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    31'
    I Toronto slår Federico Bernardeschi en corner fra høyre.
    38'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler Toronto en corner. Federico Bernardeschi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Federico Bernardeschi (Toronto) løfter inn en corner fra høyre på BMO Field.
    39'
    Målet til Toronto FC sjekkes av VAR
    41'
    Målet til Toronto FC blir annullert
    41'
    Toronto angriper i Toronto, men blir avblåst for offside.
    42'
    Pierre-Luc Lauziere signaliserer et frispark til FC Dallas.
    42'
    Nkosi Tafari
    FC Dallas angriper på BMO Field, men Nkosi Tafari header utenfor.
    43'
    Straffe til Toronto FC
    45'+2
    Federico Bernardeschi (Toronto) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    45'+3
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 1 - 0 FC Dallas
    Mål: Federico Bernardeschi
    Mål! Toronto tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Federico Bernardeschi på BMO Field.
    45'+3
    Frispark for Toronto på egen banehalvdel.
    45'+5
    Patrickson Delgado (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på BMO Field.
    45'+6
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Toronto.
    45'+6
    Patrickson Delgado (FC Dallas) løfter inn en corner fra høyre på BMO Field.
    45'+7
    Frispark Toronto.
    45'+8
    Kan FC Dallas utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+9
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Jesus Ferreira
    Ut: Paul Arriola
    Bytte for FC Dallas. Jesus Ferreira kommer inn for Paul Arriola på BMO Field.
    46'
    50'
    Toronto FC 2 - 0 FC Dallas
    Målgivende: Jonathan Osorio
    I Toronto øker Toronto ledelsen til 2-0 takket være et mål av Federico Bernardeschi. Flott spill fra Jonathan Osorio før målet.
    52'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Inn: Illarramendi
    Ut: Patrickson Delgado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Illarramendi, mens Patrickson Delgado tar plass på benken.
    55'
    Inn: Tsiki Ntsabeleng
    Ut: Bernard Kamungo
    Nico Estevez (FC Dallas) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tsiki Ntsabeleng erstatter Bernard Kamungo.
    55'
    Sam Junqua
    Sam Junqua (FC Dallas) kommer til en målsjanse på BMO Field, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler Toronto en corner. Jonathan Osorio sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    57'
    En av FC Dallass spillere blir avblåst for offside.
    60'
    63'
    Inn: Matthew Longstaff
    Ut: Alonso Coello
    Toronto bytter ut Alonso Coello med Matthew Longstaff. Dette er det andre byttet som John Herdman gjør i dagens kamp.
    64'
    Inn: Kobe Lloyd Franklin
    Ut: Derick Etienne
    John Herdman gjør dagens tredje bytte i Toronto, når han tar ut Derick Etienne og setter inn Kobe Lloyd Franklin.
    65'
    66'
    Ema Twumasi
    Ema Twumasi (FC Dallas) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    67'
    Toronto angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    Inn: Eugene Ansah
    Ut: Marco Farfan
    Nico Estevez gjør dagens fjerde bytte i Toronto, når han tar ut Marco Farfan og setter inn Eugene Ansah.
    68'
    En av Torontos spillere går i offside.
    72'
    Inn: Dante Sealy
    Ut: Tsiki Ntsabeleng
    Bytte for FC Dallas. Dante Sealy kommer inn for Tsiki Ntsabeleng på BMO Field.
    72'
    Gult kort til Toronto FC
    Nickseon Gomis
    Nickseon Gomis (Toronto) får et gult kort av dommer Pierre-Luc Lauziere.
    72'
    Pierre-Luc Lauziere tildeler FC Dallas en corner. Jesus Ferreira sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    76'
    76'
    Inn: Deandre Christopher Kerr
    Ut: Prince-Osei Owusu
    Toronto gjør sitt fjerde bytte. Prince-Osei Owusu erstattes av Deandre Christopher Kerr.
    78'
    81'
    Toronto fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    82'
    Toronto FC 3 - 0 FC Dallas
    Mål: Matthew Longstaff
    Målgivende: Federico Bernardeschi
    Mål! Matthew Longstaff øker Torontos ledelse til 3-0 på BMO Field. Federico Bernardeschi var nest sist på ballen.
    82'
    Petar Musa
    FC Dallas angriper i Toronto. Petar Musa fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Målsjanse til Toronto! Federico Bernardeschi treffer mål, men keeper redder.
    86'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    86'
    Hjørnespark til FC Dallas
    87'
    Mål for FC Dallas!
    Toronto FC 3 - 1 FC Dallas
    Mål: Sam Junqua
    Målgivende: Dante Sealy
    Sam Junqua scorer og reduserer til 3-1 på BMO Field. Dante Sealy sto for den målgivende pasningen.
    87'
    Toronto fosser forover og Federico Bernardeschi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    89'
    89'
    90'+1
    Dommer Pierre-Luc Lauziere venter med å sette i gang spillet fordi Deandre Christopher Kerr ligger nede.