I Toronto slår Sebastian Giovinco en corner fra høyre.
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    8'
    Toronto FC har fått straffe!
    15'
    Toronto FC får tildelt et straffespark på BMO Field. Sebastian Giovinco tar straffen ... og bommer!
    16'
    Allen Chapman tildeler Toronto FC en corner. Sebastian Giovinco sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Sebastian Giovinco (Toronto FC) slår en corner fra venstre side på BMO Field.
    16'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    Albert Rusnak
    Sjanse til Real Salt Lake! Albert Rusnak er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Straffe til Toronto FC!
    23'
    Toronto FC scorer på straffe!
    Toronto FC 1 - 0 Real Salt Lake
    Mål: Jozy Altidore
    Jozy Altidore dundrer inn et straffespark på BMO Field. Stillingen er nå 1-0.
    23'
    Real Salt Lake blir avblåst for offside
    Jefferson Savarino
    Real Salt Lake angriper, men Allen Chapman blåser for offside.
    25'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Skudd utenfor mål, Toronto FC
    Nicolas Hasler
    Toronto FC angriper, men avslutningen til Nicolas Hasler går utenfor.
    28'
    Skudd på mål, Toronto FC
    Jonathan Osorio
    Toronto FC angriper i Toronto. Jonathan Osorio avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    33'
    35'
    Gult kort til Toronto FC
    Jozy Altidore
    Dommer Allen Chapman gir Jozy Altidore (Toronto FC) et gult kort.
    35'
    Sebastian Giovinco (Toronto FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Toronto FC blir avblåst for offside
    Toronto FC angriper i Toronto, men blir avblåst for offside.
    38'
    Luis Silva
    Real Salt Lake fosser fremover, men Allen Chapman blåser for offside på BMO Field.
    40'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Kyle Beckerman
    Kyle Beckerman (Real Salt Lake) pådrar seg et gult kort.
    40'
    42'
    Real Salt Lake angriper. Jefferson Savarino får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    Ashtone Morgan
    En av Toronto FCs spillere går i offside.
    43'
    Toronto FC får tildelt et frispark
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Toronto FC på egen banehalvdel.
    43'
    Mål for Toronto FC!
    Toronto FC 2 - 0 Real Salt Lake
    Målgivende: Ashtone Morgan
    Jozy Altidore øker Toronto FCs ledelse til 2-0! Det er en fin assist fra Ashtone Morgan.
    45'+1
    En av Toronto FCs spillere blir avblåst for offside på BMO Field.
    47'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt Toronto FCet.
    47'
    49'
    Frispark for Toronto FC på egen banehalvdel.
    50'
    Frispark Real Salt Lake.
    50'
    Joao Plata
    Målsjanse på BMO Field! Joao Plata fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    Sjanse i Toronto! Jozy Altidore (Toronto FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    57'
    57'
    Målsjanse! Jozy Altidore (Toronto FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Jay Chapman
    Ut: Marky Delgado
    Toronto FC bytter ut Marky Delgado med Jay Chapman. Dette er det første byttet som Greg Vanney gjør i dagens kamp.
    59'
    62'
    Jonathan Osorio (Toronto FC) får et gult kort av dommer Allen Chapman.
    62'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    Joao Plata
    Joao Plata (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på BMO Field.
    65'
    Albert Rusnak (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på BMO Field.
    65'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    Marcelo Silva
    I Toronto header Marcelo Silva (Real Salt Lake) mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Toronto FC.
    66'
    67'
    Inn: Ager Aketxe
    Ut: Nicolas Hasler
    Greg Vanney gjør dagens andre bytte i Toronto, når han tar ut Nicolas Hasler og setter inn Ager Aketxe.
    70'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Corey Baird
    Ut: Joao Plata
    Real Salt Lake gjør sitt første bytte. Joao Plata erstattes av Corey Baird.
    70'
    Demar Phillips
    Real Salt Lake fosser forover og Demar Phillips fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    Toronto FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    73'
    Luis Silva ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    74'
    75'
    Allen Chapman signaliserer et frispark til Toronto FC like utenfor Real Salt Lake-området.
    77'
    Demar Phillips (Real Salt Lake) mottar sitt første gule kort for dagen på BMO Field.
    77'
    Inn: Tosaint Ricketts
    Ut: Jozy Altidore
    Greg Vanney (Toronto FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Tosaint Ricketts erstatter Jozy Altidore.
    78'
    Ager Aketxe
    Toronto FC avanserer forover i Toronto. Ager Aketxe avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Real Salt Lake slipper å klare seg uten Luis Silva som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Toronto FC.
    81'
    Mål for Real Salt Lake!
    Toronto FC 2 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Corey Baird
    Målgivende: Jefferson Savarino
    Mål! Real Salt Lake reduserer til 2-1 ved Corey Baird. Jefferson Savarino var nest sist på ballen.
    82'
    Inn: Sebastian Saucedo
    Ut: Luis Silva
    Mike Petke (Real Salt Lake) tar ut Luis Silva som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Sebastian Saucedo.
    83'
    Sebastian Giovinco (Toronto FC) avanserer forover på BMO Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    85'
    85'
    Ager Aketxe
    Allen Chapman tildeler Toronto FC en corner. Ager Aketxe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    86'
    86'
    Ashtone Morgan (Toronto FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.