Frispark for Toronto på egen banehalvdel.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Raoul Petretta (Toronto) vrir seg av smerte i gresset.
    Sjanse! Toronto avanserer forover, men Kosi Thompson avslutter utenfor.
    10'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    Jefferson Savarino
    Marcos De Oliveira tildeler Real Salt Lake en corner. Jefferson Savarino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Toronto FC får tildelt et hjørnespark
    Federico Bernardeschi
    Federico Bernardeschi (Toronto) løfter inn en corner fra venstre på BMO Field.
    13'
    Real Salt Lake får tildelt et frispark
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    Jasper Loffelsend
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Jasper Loffelsend går utenfor.
    14'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Real Salt Lake er nær straffområde.
    21'
    Gult kort til Toronto FC
    Aime Mabika
    Dommer Marcos De Oliveira gir Aime Mabika (Toronto) et gult kort.
    21'
    Real Salt Lake avanserer forover i Toronto. Jefferson Savarino avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    27'
    Jefferson Savarino (Real Salt Lake) slår en corner fra høyre side på BMO Field.
    27'
    I Toronto slår Jefferson Savarino en corner fra høyre.
    30'
    Toronto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Toronto FC, prøver et skudd, men det reddes
    Zac MacMath
    33'
    Skudd på mål, Toronto FC
    C.J. Sapong
    C.J. Sapong (Toronto) avanserer forover på BMO Field. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Lorenzo Insigne
    Lorenzo Insigne (Toronto) slår en corner fra venstre side på BMO Field.
    34'
    Toronto FC blir avblåst for offside
    Dommer Marcos De Oliveira ser at linjemannen løfter flagget, og Torontos Federico Bernardeschi blåses av for offside.
    34'
    Diego Luna
    Diego Luna (Real Salt Lake) kommer seg fri på BMO Field, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    Gregory Ranjitsingh
    42'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    43'
    43'
    Marcos De Oliveira tildeler Real Salt Lake en corner. Jefferson Savarino sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Toronto på egen banehalvdel.
    43'
    45'
    Spillerbytte - Toronto FC
    Inn: Jahkeele Marshall-Rutty
    Ut: Lorenzo Insigne
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Toronto. Inn kommer Jahkeele Marshall-Rutty, mens Lorenzo Insigne tar plass på benken.
    46'
    46'
    Real Salt Lake fosser forover og Jasper Loffelsend fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Toronto.
    49'
    Jefferson Savarino (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på BMO Field.
    50'
    Brayan Vera
    Real Salt Lake angriper i Toronto. Brayan Vera fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    54'
    56'
    Inn: Deandre Christopher Kerr
    Ut: Kosi Thompson
    Toronto bytter ut Kosi Thompson med Deandre Christopher Kerr.
    56'
    Inn: Lazar Stefanovic
    Ut: Shane O'Neill
    Toronto bytter ut Shane O'Neill med Lazar Stefanovic. Dette er det tredje byttet som Terry Dunfield gjør i dagens kamp.
    57'
    61'
    61'
    61'
    62'
    Frispark Real Salt Lake.
    63'
    Inn: Alonso Coello
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Toronto gjør sitt fjerde bytte. Mark-Anthony Kaye erstattes av Alonso Coello.
    64'
    Damir Kreilach
    Målsjanse! Damir Kreilach (Real Salt Lake) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    67'
    Aime Mabika ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    68'
    Aime Mabika ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Toronto.
    69'
    Brandon Servania
    Sjanse i Toronto! Brandon Servania (Toronto) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    69'
    69'
    69'
    I Toronto har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    70'
    71'
    71'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Jasper Loffelsend
    Jasper Loffelsend (Real Salt Lake) erstattes av Anderson Julio.
    74'
    Inn: Bode Davis
    Ut: Danny Musovski
    Real Salt Lake gjør sitt andre bytte. Danny Musovski erstattes av Bode Davis.
    74'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Ayo Akinola
    Ut: C.J. Sapong
    Terry Dunfield (Toronto) gjør sitt femte bytte for dagen. Ayo Akinola erstatter C.J. Sapong.
    78'
    Diego Luna
    Marcos De Oliveira tildeler Real Salt Lake en corner. Diego Luna sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Braian Ojeda
    Målsjanse! Braian Ojeda (Real Salt Lake) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    81'
    En av Real Salt Lakes spillere blir avblåst for offside.
    83'
    Inn: Bertin Jacquesson
    Ut: Damir Kreilach
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) erstattes av Bertin Jacquesson.
    84'
    Inn: Ilijah Paul
    Ut: Diego Luna
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Salt Lake. Inn kommer Ilijah Paul, mens Diego Luna tar plass på benken.
    84'
    86'
    86'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Ilijah Paul
    Dommeren gir Ilijah Paul (Real Salt Lake) et gult kort.
    86'
    Inn: Bryan Oviedo
    Ut: Jefferson Savarino
    Real Salt Lake bytter ut Jefferson Savarino med Bryan Oviedo.
    90'
    Bryan Oviedo
    Bryan Oviedo (Real Salt Lake) løfter inn en corner fra høyre på BMO Field.
    90'+1
    Bertin Jacquesson
    I Toronto slår Bertin Jacquesson en corner fra venstre.
    90'+2
    Mål for Real Salt Lake!
    Toronto FC 0 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Anderson Julio
    Mål! Real Salt Lake tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Anderson Julio på BMO Field.