Tottenham: Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Dier, Dembele, Eriksen, Alli, Son, Kane. Reserver: Janssen, Wanyama, Trippier, Sissoko, Onomah, Wimmer, Lopez.
    0'
    Bournemouth: Boruc - Smith, Francis, S. Cook, Daniels, Stanislas, Arter, Wilshere, Pugh, Afobe, King. Reserver: Gradel, L. Cook, Allsop, Fraser, Mings, Mousset, Cargill.
    0'
    Tottenham er storfavoritter her, og har ballen mye innledningsvis. Rolig åpning på kampen.
    2'
    Kane skyter fra 15 meter - via Steve Cook og til corner.
    4'
    En kort corner-variant havner hos Eriksen igjen på høyrekanten. Han legger farlig inn ved første stolpe der Son og Kane jager - blir ny corner.
    5'
    Et par nye cornere til Spurs. Ny kort variant og Eriksen slår inn fra kanten - Kane er på ballen og avslutter fra fem meter. Boruc redder godt, men er allerede avblåst for offside. En korrekt avgjørelse.
    6'
    Nå har Bournemouth begynt å vise seg frem litt mer.
    9'
    Stanislas prøver en stikker i retning av Afobe og King, men pasningen blokkeres.
    12'
    Dembele med en suser fra distanse - og Boruc er god som tar den og slår unna.
    14'
    Eriksen får frispark etter en duell med Smith på venstrekanten. Ser litt billig ut, men frispark til hjemmelaget i fin posisjon.
    15'
    Eriksen slår frisparket inn i feltet - King header unna.
    15'
    Hjemmelaget får corner - til protester fra Bournemouth og Francis som lar ballen trille ut.
    16'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 0 Bournemouth
    Mål: Mousa Dembele
    Målgivende: Christian Eriksen
    Corneren fra Eriksen havner hos en umarkert Dembele. Han banker ballen mellom bena på Pugh som står på streken.
    16'
    Tottenham Hotspur 2 - 0 Bournemouth
    Mål: Son Heung-min
    Målgivende: Harry Kane
    Der sitter nummer to! Feilpasning fra Wilshere og Dier finner Kane som flikker lekkert til Son. Han tar med seg ballen inn i feltet, og banker den lavt forbi Boruc.
    19'
    King lykkes nesten med en stikkpasning inne i feltet. Bortelaget bør ha en scoring snart hvis dette skal bli spennende.
    21'
    Stanislas med godt innlegg, og King jakter ballen inne i feltet. Corner til Bournemouth.
    23'
    Hjørnesparket blir det ikke noe farlig ut av.
    24'
    King er småfarlig frempå igjen. Får nesten kontroll på ballen inne i feltet.
    26'
    Stanislas med nytt farlig innlegg. Alderweireld slipper ballen forbi, og Afobe er centimetere unna å nå frem på fire meter.
    27'
    Alli og Eriksen kombinerer fint før dansken legger inn foran mål - Alli taper hodeduellen med Francis.
    30'
    Eriksen lykkes nesten med et fremspill til Kane - et sukk går igjennom publikum når Cook får en fot på den.
    32'
    Hjemmelaget har veldig god kontroll på dette nå.
    35'
    Kane flikker til Eriksen som skyter fra 14-15 meter - Boruc kaster seg og slår til corner.
    37'
    Det blir ikke noe farlig ut av den corneren.
    38'
    Fint angrep av hjemmelaget nok en gang. Son får ballen fra Davies inne i feltet, og legger ut til Eriksen. Dansken klinker ballen like over fra god posisjon inne i feltet.
    39'
    Nå er det Eriksen sin tur til å spille inn til Son. Fra 15 meter skyter han lavt, og svakt, på mål - Boruc redder uten store problemer.
    42'
    Adam Smith ligger nede med en skade. Får seg en smell i en duell med Alli. Det ser ikke helt lovende ut med tanke på videre spill.
    43'
    Så er spillet i gang igjen. Smith fortsetter inntil videre, men halter voldsomt.
    45'
    Det legges til to minutter.
    45'+1
    Farlig når Kane setter fart, men Bournemouth-forsvaret får såvidt ryddet opp.
    45'+2
    45'+3
    46'
    King fører ballen og det lukter en småfarlig overgang, men så takles han kontant av Dier.
    47'
    Tottenham Hotspur 3 - 0 Bournemouth
    Mål: Harry Kane
    Målgivende: Dele Alli
    Der scorer Kane igjen - noe han har en tendens til mot Bournemouth. Dele Alli legger inn, Kane får kontroll og smeller ballen forbi Boruc.
    48'
    Eriksen med frekkispasning mellom bena på Daniels. Kane får en gigantsjanse, men Boruc redder den svake avslutningen.
    52'
    Son finner Kane som avslutter fra noe spiss vinkel - Boruc redder igjen.
    54'
    Wilshere blir liggende etter en duell med Kane. Får en skikkelig smell i venstrefoten. Stor jubel fra hjemmefansen når Arsenals utlånte mann får behandling.
    54'
    Kane vonner ballen fra Cook, og legger inn i retning av Alli. Ballen blokkeres uten at Alli får styrt ballen på målet.
    55'
    Spillerbytte - Bournemouth
    Inn: Lewis Cook
    Ut: Jack Wilshere
    56'
    Son legger inn fra høyre - rett i fanget til Boruc.
    56'
    Alli blir felt av Stanislas, og får frispark i småfarlig posisjon.
    59'
    Eriksen klinker til - rett i muren.
    60'
    Kane med ny avslutning etter samspill med Son. Skuddet langs bakken reddes og holdes av Boruc.
    62'
    Corner fra Eriksen - gjestene får headet unna.
    64'
    Stanislas skjærer inn fra kanten og får skudd under press fra Davies - Vertonghen blokkerer.
    65'
    Kane vipper lekkert frem til Eriksen som drar av en mann, men må nøye seg med corner.
    66'
    Eriksen prøver skuddfoten fra 20 meter - Boruc slår unna.
    66'
    Inn: Ryan Fraser
    Ut: Junior Stanislas
    69'
    Son skyter på volley fra 14 meters hold - treffer ikke skikkelig, og keeper redder greit.
    70'
    Daniels med bortelagets første skudd på mål i kampen. Fra 17 meters hold - Lloris redder enkelt.
    75'
    Tottenham med sin 10. corner. Eriksen slår den over alle inne i feltet.
    76'
    Ben Davies skyter fra langt hold. Boruc redder og holder.
    76'
    King skyter over fra 25 meter.
    76'
    Inn: Lys Mousset
    Ut: Benik Afobe
    77'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Victor Wanyama
    Ut: Harry Kane
    79'
    Like før Arter setter ballen i eget mål, men det ender bare med corner for Eriksen og Spurs.
    80'
    Den får Tottenham ingenting ut av, men de beholder ballen.
    81'
    Kjempesjanse for Son som kommer til avslutning fra noe skrått hold, men Daniels får blokkert avslutningen.
    81'
    Ny corner.
    81'
    Kort variant fra Tottenham denne gangen.
    81'
    Transportetappe for Tottenham, dette.
    82'
    Bournemouth kommer til en sjelden sjanse, men Daniels sin avslutning går langt til side for mål.
    83'
    Det går altså mot nok en sterk Tottenham-seier. Legger press på Chelsea hver helg nå.
    85'
    Corner for Tottenham på overtiden.
    90'+2
    Det er lagt til tre minutter på White Hart Lane.
    90'+2
    Tottenham Hotspur 4 - 0 Bournemouth
    Mål: Vincent Janssen
    Så sitter den for Vincent Janssen! Etter corneren får Janssen to forsøk på å score, og etter redning på strek setter han forsøk nummer to i mål!