Frispark til Chelsea FC på halvdelen til Tottenham Hotspur FC.
    Chelsea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    Mason Mount
    Chelsea FC angriper i London. Mason Mount fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    Callum Hudson-Odoi
    Chelsea FC fosser forover og Callum Hudson-Odoi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Mål for Chelsea!
    Tottenham Hotspur 0 - 1 Chelsea
    Mål: Timo Werner
    Målgivende: Cesar Azpilicueta
    Mål! Timo Werner gir Chelsea FC ledelsen 0-1 i London. Cesar Azpilicueta sto for den målgivende pasningen.
    19'
    Frispark for Chelsea FC på egen banehalvdel.
    21'
    Erik Lamela (Tottenham Hotspur FC) slår en corner fra høyre side på Tottenham Hotspur Stadium.
    23'
    Eric Dier vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Lee Stephen Mason signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    26'
    Eric Dier er tilbake på banen igjen.
    27'
    Lee Stephen Mason signaliserer et frispark til Chelsea FC.
    27'
    Kurt Zouma ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    27'
    Kurt Zouma er på beina igjen og fortsetter kampen.
    28'
    28'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Erik Lamela
    Sjanse til Tottenham Hotspur FC! Erik Lamela er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    Chelsea, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    36'
    Offside! Callum Hudson-Odoi blir vinket av og Chelsea FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    40'
    Tottenham Hotspur FC angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Lee Stephen Mason signaliserer et frispark til Chelsea FC på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark Chelsea FC.
    45'+1
    Lee Stephen Mason signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC.
    45'+2
    Gult kort til Chelsea
    Mateo Kovacic
    Mateo Kovacic (Chelsea FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Tottenham Hotspur Stadium.
    45'+2
    46'
    Frispark Tottenham Hotspur FC.
    49'
    Steven Bergwijn
    Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur FC) kommer seg fri på Tottenham Hotspur Stadium, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Sergio Reguilon
    Målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium! Sergio Reguilon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Lee Stephen Mason tildeler Tottenham Hotspur FC en corner. Erik Lamela sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    51'
    Gedson
    Tottenham Hotspur FC avanserer forover i London. Gedson avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Frispark til Tottenham Hotspur FC på halvdelen til Chelsea FC.
    52'
    Serge Aurier
    Målsjanse! Serge Aurier (Tottenham Hotspur FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    I London slår Tanguy Ndombele en corner fra venstre.
    56'
    57'
    Cesar Azpilicueta
    Cesar Azpilicueta (Chelsea FC) kommer til en målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    59'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Serge Aurier (Tottenham Hotspur FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    59'
    61'
    Japhet Tanganga
    Dommer Lee Stephen Mason viser Japhet Tanganga (Tottenham Hotspur FC) det gule kortet.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: Gedson
    Gedson (Tottenham Hotspur FC) erstattes av Pierre Højbjerg.
    63'
    65'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Emerson
    Ut: Ben Chilwell
    Chelsea FC bytter ut Benjamin Chilwell med Emerson.
    66'
    Erik Lamela (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra høyre på Tottenham Hotspur Stadium.
    69'
    Inn: Harry Kane
    Ut: Japhet Tanganga
    Bytte for Tottenham Hotspur FC. Harry Kane kommer inn for Japhet Tanganga på Tottenham Hotspur Stadium.
    70'
    Inn: N'Golo Kante
    Ut: Mateo Kovacic
    Frank Lampard gjør dagens andre bytte i London, når han tar ut Mateo Kovacic og setter inn N`Golo Kante.
    70'
    Sergio Reguilon (Tottenham Hotspur FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    72'
    I London slår Mason Mount en corner fra høyre.
    73'
    Timo Werner
    Chelsea FC angriper. Timo Werner får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Mason Mount (Chelsea FC) løfter inn en corner fra venstre på Tottenham Hotspur Stadium.
    75'
    Fikayo Tomori
    Fikayo Tomori (Chelsea FC) prøver å heade ballen i mål på Tottenham Hotspur Stadium, men mislykkes.
    75'
    75'
    76'
    Inn: Lucas Moura
    Ut: Steven Bergwijn
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Steven Bergwijn med Lucas Moura. Dette er det tredje byttet som Jose Mourinho gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Tammy Abraham
    Ut: Olivier Giroud
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chelsea FC. Inn kommer Tammy Abraham, mens Olivier Giroud tar plass på benken.
    76'
    Chelsea FC angriper, men avslutningen til Callum Hudson-Odoi går utenfor.
    77'
    Dommer Lee Stephen Mason venter med å sette i gang spillet fordi Eric Dier ligger nede.
    78'
    Eric Dier er tilbake i kampen igjen.
    78'
    Harry Kane
    Harry Kane (Tottenham Hotspur FC) kommer til en målsjanse på Tottenham Hotspur Stadium, men klarer ikke å score.
    81'
    Mål for Tottenham Hotspur!
    Tottenham Hotspur 1 - 1 Chelsea
    Mål: Erik Lamela
    Målgivende: Sergio Reguilon
    Erik Lamela scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Sergio Reguilon.