Tromsø (3-4-1-2): Kongshavn -Ødegaard, Wangberg, Gundersen - Taylor, Berntsen, Gamst Pedersen, Nilsen - Åsen - Ingebrigtsen, Bakenga
    Stabæk (4-4-2): Sandberg - Hernandez, Granli, Demidov, Moe - Vetlesen, Børkeeiet, Keita, Njie - Boli, Ohi
    To endringer for Stabæk: Keita er tilbake etter skade, mens Vetlesen er inne etter å ha startet på benken sist mot Sandefjord. Hou Sæter og Bohinen er henvist til benken fra start.
    To endringer for Tromsø: Gamst Pedersen er tilbake etter karantene og Bakenga er inne på topp. Kent-Are Antonsen sliter med ei vond tå og henvises til benken. Det samme gjør Tom Høgli i hjemmemøtet.
    Åtte grader og opphold i Tromsø. Med andre ord fine forhold for fotball!
    Betydelig viktigere kamp for Stabæk enn for Tromsø dette. Tromsø ligger trygt plassert midt på tabellen (8.-plass). For Stabæk er situasjonen mer kritisk. 19 poeng etter 21 kamper betyr kvalikplass, med to poeng ned til Start på direkte nedrykk.
    Kampen er igang i Tromsø.
    1'
    Daniel Berntsen kommer til kampens første store sjanse! Åsen slår inn lavt fra kanten og der setter Berntsen foten på ballen, men avslutningen går like over målet til Sandberg.
    4'
    Ikke noe dårlig forsøk fra Hernandez! Drar seg innover i banen og fyrer av. Men skuddet går en halvmeter over mål. Så ut til å ha grei kontroll der Kongshavn.
    7'
    Ingebrigtsen surrer for lenge og gir bort en overgangsmulighet for Stabæk.
    11'
    Vetlesen fyrer av fra inne i boksen, men ballen går i blokka.
    11'
    Eventyrlig mulighet for Njie og Stabæk! Hernandez legger lavt mot bakerste, og finner Njie, men avslutningen fra knappe halvannen meter går utrolig nok utenfor mål. Hadde litt spiss vinkel, men traff heller ikke rent på kula.
    12'
    Feilpasning fra Gamst rett i bena på Keita. Flink å lese hvor den ballen kommer på midten.
    15'
    Nok et godt lavt innlegg fra Åsen på venstrekanten. Finner Ingebrigtsen i boksen, men spissen treffer ikke skikkelig og avslutningen går til side for mål.
    17'
    Frispark til Tromsø drøye 25 meter fra mål.
    17'
    NESTEN! Det blir en innøvd variant der ballen legger høyt mot bakerste, før den stanges inn foran mål. Der setter Ingebrigtsen nesten ballen i mål. Stor, stor sjanse for hjemmelaget.
    18'
    Boli feller Åsen, som til nå har vært en trussel fra venstrekanten. Frispark til TIL.
    20'
    Innlegget stanges ut på første stolpe.
    20'
    Så har kampen dalt litt i tempo de siste par minuttene.
    26'
    Ingebrigtsen gir bort ballen i eget forsvar, men kollega Gundersen rydder opp i duell med Vetlesen.
    28'
    Keita stopper Gamst på TILs halvdel, men blåses av for frispark.
    30'
    Offside på Bakenga.
    31'
    Nesten en god Stabæk-mulighet! Ohi trer igjennom vakkert mot Boli, men Kongshavn kommer ut av mål og fanger ballen foran bena på spissen.
    34'
    Njie legger inn fra venstre, men ballen går over alle i boksen. Stabæk beholder likevel ballen.
    38'
    Gamst feller Vetlesen. Frispark til Stabæk på midten.
    41'
    Frispark til Vetlesen på utsiden av boksen. Litt på venstre side, men likevel mulighet til å gå for skuddet.
    42'
    "Få vækk Boli" maner Kongshavn i TIL-buret.
    43'
    Frisparket fra Granli går rett i muren.
    43'
    Boli fører ballen mot mål og fyrer av fra 16-17 meter. Men Kongshavn redder avslutningen.
    44'
    Valakari sier at kampen har vært en taktisk batalje. Roser TIL med ball, skal gjøre noen justeringen uten ball.
    46'
    Njie jobber frem en corner i duell med Wangberg.
    50'
    Hjørnesparket flikkes av Demidov på første stolpe, men lengre inn i boksen er det ingen som får foten på ballen. Stabæk snytes dog for nok et hjørnespark.
    51'
    Frispark til TIL.
    52'
    Frisparket fra Gamst stanges unna av Keita.
    52'
    Corner for Stabæk fra høyre.
    54'
    Corneren stoppes på første stolpe, før ballen klareres ut til utspill fra mål.
    55'
    Eventyrlig mulighet for Tromsø! Nilsen slår inn fra dødlinjen og på 11 meter står Åsen helt alene. Men avslutningen stoppes av en sterk Sandberg i Stabæk-målet!
    57'
    Flere slurvete pasninger her nå. Gjør det vanskelig å bygge opp angrep for begge lag.
    60'
    Kongshavn holder på å rote det skikkelig som bakerste mann. Men målvakten slipper med skrekken under press fra Njie.
    61'
    Keita feller Berntsen og slipper unna frisparket. Ballen sendes videre til Boli, og i det han blir taklet får Stabæk frispark. God posisjon her.
    62'
    Jeppe Moe skyter i muren og ut til corner.
    62'
    TIL angriper på en overgang, men Stabæk er raskt tilbake og får avverget i boken. Bølger litt mer frem og tilbake nå.
    63'
    En litt roligere periode nå. Begge lagene forsvarer seg godt, og angriper tilsvarende dårlig.
    72'
    Så er det nesten for TIL! Åsen legger inn lavt igjen, men Wangberg treffes mer av ballen enn at han treffer ballen, og dermed går kula over dødlinjen.
    73'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Kent-Are Antonsen
    Ut: Mushaga Bakenga
    73'
    Robert Taylor med kampens dårligste innlegg. Sender ballen rett over dødlinjen i stedet for inn i boksen.