0-1

Ble dekket av Nils Christian Mangelrød

Strømsgodset ligger nederst på tabellen, men har vunnet to av de tre siste kampene, mot rivalene i bunnstriden Ranheim (1-0) og Sarpsborg 08 (2-1).
    Tromsø fikk det på sin side tøft i bortekampen mot Molde (0-3) sist runde, der forferdelige værforhold preget kampen. Tromsø ligger på 12. plass før dagens kamp.
    Strømsgodsets lag: Hansen, Vilsvik, Glesnes, Tchamba, Mendy, Maigaard, Ipalibo, Stengel, Tokstad, Salvesen, Mawa
    Strømsgodset benk:Viljar, Parr, Mounir, Sætra, Hauger, Hove, Fofana
    Tromsøs lag: Karlstrøm, Andersen, Gundersen, Wangberg, Antonsen, Nilsen, Gamst, Smith, Valakari, Barlow, Taylor
    Tromsø benk: Kongshavn, Sokol, Jenssen, Pirinen, Rojas, Berntsen, Espejord
    Første angrep fra Tromsø. Innlegget fra høyre rett inn til Hansen i Godset-målet.
    2'
    Strømsgodset med flere angrep i starten av kampen uten at det blir noe ut av det.
    6'
    Tromsø sliter på sin side med å etablerte spill uten å miste ballen i starten.
    7'
    Strømsgodset mer offensive i starten her.
    8'
    Ingen målsjanser de første ti minuttene. Tam start der lagene føler på hverandre.
    12'
    Tokstad får en trøkk i ryggen fra Gamst og går ned for telling. Men raskt oppe igjen
    13'
    Mendy opp mot Salvesen, men for lang. Ender i knuffing mellom Salvesen og Antonsen. Slenger med leppa begge her.
    15'
    Barlow forsøker med noen halvfine dragninger, men samspillet ikke vellykket ved 16-meteren.
    17'
    Mawa med den første sjansen fra spiss vinkel. Wangberg kaster seg frem og redder til corner
    17'
    Salvesen klarer ikke å få dupp på headingen etter at Vilsvik sto ved sekstenmeteren og traff urent på klarering fra feltet.
    18'
    Mawa og Salvesen har vært toneangivende lengst frem for Strømsgodset.
    19'
    Litt munnhuggeri mellom Wangberg og Salvesen etter at førstnevnte får seg en skubb som gir ham fart mot reklameskiltene.
    20'
    Mawa er der foran mål igjen. Tokstad slår fra høyre langs bakken, men foran mål er Wangberg og rydder opp - igjen. God for hjemmelaget Wangberg.
    21'
    Barlow viser igjen noen småfikse tekniske detaljer med et hælspark, men Taylor i offside.
    24'
    Mendy har vært god og går for skuddet. Karlstrøm redder.
    26'
    Gult kort til Strømsgodset
    Lars-Jørgen Salvesen
    Salvesen jakter ball mot dødlinjen men meier ned motstanderen. Dommeren trekker opp kortet
    28'
    Skummel heading fra Salvesen. Mendy med innlegget fra venstre. Heading over.
    30'
    Her må noe skje for Tromsø for i forrige angrep mistet de ballen inne i egen 16- meter.
    30'
    Gamst Pedersen ser løpet til Valakari. Headingen går like til side for mål. Men herlig pasning der fra veteranen, men finnen må bøye seg litt bakover for å få hodet på ballen.
    33'
    Der skal Lasse Nilsen score! Men setter ballen i nettveggen til side for mål. Utrolig stor mulighet fra kort hold der fra litt spiss vinkel i 16-meteren.
    37'
    Tromsø har løftet seg litt nå. Barlow har vist noen småfikse ting, Gamst Pedersen har vist innleggsfot og laget har funnet åpninger nå, men omsetter ikke de to store sjansene i mål.
    38'
    Har etablert press nå Tromsø. Valakari med avslutning, men rett i Tchamba.
    40'
    Antonsen skyter fra langt hold. Farlig skudd. Keeper redder til corner.
    40'
    Det lukter TIL-mål nå. Hatt tre sjanser utover i omgangen etter en meget død start på kampen for hjemmelaget.
    41'
    Nilsen og Salvesen får begge smell i en duell. Går bra med begge. Salvesen ser omtåket ut.
    41'
    Valakari somler med ballen og mister på midtbanen. For mye slurv for begge lag i denne førsteomgangen.
    43'
    Offside på Barlow i det han setter ballen i mål foran mål, etter flott spill fra Tromsø.
    45'
    Nilsen kommer til innlegg, men klareres fra Glesnes til corner.
    45'
    Hard corner fra Gamst Pedersen inn i feltet, men klareres ut.
    45'+2
    Antonsen blir skubbet over ende av Salvesen. Involvert i mange situasjoner Salvesen.
    46'
    Wangberg våken igjen på innlegget til Tokstad. Til corner
    50'
    Godset har igjen startet mest offensivt. Ser ikke de samme finen taktene hos TIL som mot slutten av første omgang.
    53'
    Wangberg får seg en trøkk duellen i 16-meteren. Kommer seg fort opp. Han er viktig for Tromsø.
    54'
    Valakari får vendt opp og skyter. Men over.
    56'
    Taylor utfordrer mot Tchamba og får lagt inn fra høyre. Valakari på motsatt side. Innlegg til Maigaard foran mål. Til corner.
    58'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Runar Espejord
    Ut: Magnus Andersen
    59'
    Hansen på halvdistanse i duell mot Wangberg. Ballen ned på kanten av 16-meteren. KLarer ikke å utnytte feilen Tromsø og Stengel rydder opp.
    60'
    Gult kort til Tromsø
    Onni Valakari
    61'
    Tøff takling fra Mendy. Så stygt ut. Smith blir felt. Men dommeren reagerer ikke tross Wangbergs protester.
    65'
    Barlow går for skudd. Men heller vått krutt.
    66'
    Espejord viser seg frem til venstre for mål. Blir corner.
    68'
    Ingenting ut av corneren
    69'
    Barlow blir blokkert der på skuddet foran mål.
    71'
    Maigaard med en herlig pasning til Salvesen. Men pasningen til Salvesen inn i boksen blir litt for lang.
    75'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Johan Hove
    Ut: Kristoffer Tokstad
    78'
    Inn: Daniel Berntsen
    Ut: Aidan Barlow
    78'
    Vilsvik vender opp og må skyte med venstre. Blir blokkert til corner. Femte corneren til bortelaget.
    80'
    Kent-Are Antonsen
    Meget interessant situasjon der Mawa var på vei gjennom Blir felt. Mulig heldig med gult der.
    84'
    Mål for Strømsgodset!
    Tromsø 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Mikkel Maigaard
    Herlig frispark for Maigaard! Karlstrøm når ikke opp til ballen som går inne under tverrliggeren