Da er det kampstart om et kvarter!
    Der er vi i gang! Tromsø begynner med ballen.
    Mikkelsen kommer seg nesten til en avslutning fra kanten av femmeteren, men en Godset-spiller får tatt ballen fra ham i siste liten.
    2'
    Ny mulighet på venstrekanten for Tromsø. Denne gangen er det Kamanzi som får skutt, men avslutningen går via et Godset-bein og til hjørnespark.
    3'
    Corneren heades ut på første stolpe.
    4'
    Norheim forsøker å utfordre Tokstad, men 17-åringen mister ballen.
    5'
    Det er på venstrekanten det skjer for Tromsø. Denne gangen slår Norheim ballen inn i feltet, men kula spretter ut til utspark.
    5'
    Solid sjanse for Tromsø igjen! Midtstopper Gundersen tar med seg ballen oppover, spiller vegg med Nordås, før han får tilbake kula. Deretter får han skutt fra 14-15 meter, men Godset-forsvaret får blokkert i siste liten.
    7'
    Mål for Tromsø!
    Tromsø 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Runar Norheim
    Målgivende: Niklas Vesterlund
    Så sitter scoringen for 17-åringen! Tromsø ruller opp nydelig på høyrekanten, før Vesterlund slår flatt inn. I boksen er Norheim først på ballen og spaserer inn 1-0!
    7'
    Godset får en corner etter at Steneviks innlegg blokkeres ut til corner..
    9'
    Det oppstår litt panikk i boksen, men Tromsø får omsider klarert.
    10'
    Nordås kommer svært sent inn i Gunnarsson, men slipper unna frispark imot. Merkelig dømt.
    12'
    Tromsø slår inn fra venstre, men Godset klarerer unna.
    12'
    Så er det Godset som kommer til en innleggsmulighet, men Fred Friday går tapende ut av duellen i boksen.
    14'
    Etter et voldsomt trøkk av Tromsø i åpningsminuttene, er det Godset som har tatt over det meste av banespillet. Det er imidlertid hjemmelaget som leder 1-0!
    16'
    Stengel kommer seg til en avslutning fra skrått hold, men volleyen til midtbanespilleren går langt over mål.
    17'
    Tromsø får et frispark på midtbanen. Det tas kjapt.
    20'
    Tromsø lemper inn i feltet mot Nordås, men spissen får ikke kontroll på ballen.
    21'
    Friday og Psyche duellerer på høyrekanten. Sistnevnte får sparket ballen i foten på Godset-spilleren og ut over dødlinjen.
    22'
    Tokstad går seg inn i trøbbel. Da får Tromsø muligheten til å kontre, men så blir hjemmelaget litt upresise og da får Godset-spillerne løpt hjem igjen.
    25'
    Myhra hindrer 2-0! Tromsø slår inn og Stenevik header ballen ned i beina på Winther. Tromsø-spilleren banker til fra kort hold, men Myhra får slått ballen unna.
    25'
    Kamanzi forsøker seg fra distanse, men ballen sklir av foten til vingbacken. Dermed går avslutningen langt utenfor.
    27'
    Tromsø slår i bakrom. Både Kamanzi og Nordås løper fra Godset-forsvaret, men Myhra er våken og får snappet opp ballen foran de to TIL-spillerne.
    29'
    Der må du score, Nordås! Opsahl sender Nordås alene med keeper med en strålende pasning bak Godset-forsvaret, men TIL-spissens avslutning går rett på Myhra.
    30'
    Så redder Gundersen Tromsø! Psyché misser med mottaket, og dermed kommer Friday én mot én med Gundersen. TILs midtstopper får imidlertid stanset Godsets nigerianske spiss.
    33'
    Nordås sendes alene keeper, men TIL-spissen vinkes av for en offside.
    35'
    Valsvik slår i bakrommet mot Stengel, men midtbanespilleren får ikke kontroll på ballen. Dermed får Haugaard fanget kula.
    37'
    Fred Friday tar seg forbi et par TIL-spillere, men så får Psyche stjålet ballen fra spissen.
    39'
    Kamanzi og Tromsø får muligheten til å kontre, men vingbacken velger å roe ned.
    40'
    Mikkelsen går i bakken like utenfor Godsets sekstenmeter, men Tromsø-juvelen får ingenting.
    41'
    Nordås spilles alene med keeper og setter ballen i mål, men så vinkes TILs spiss av for offside!
    42'
    Mikkelsen vinner et hjørnespark i duell med to Godset-spillere.
    43'
    Opsahl slår høyt mot bakerste stolpe. Der er Jenssen sterkest i lufta, men headingen er ufarlig.
    44'
    Hove prøver seg fra cirka 16 meter, men skuddet triller et stykke utenfor mål.
    45'
    Der er annenomgang i gang!
    46'
    Valsvik slår langt, men ballen spretter helt inn til Haugaard.
    47'
    Kjempesjanse for Nordås! TIL-spissen vender og får skutt fra 12-13 meter, men avslutningen går utenfor. En takling av Stenevik gjør også at Nordås havner i ubalanse. TIL-fansen roper på straffe, men blir ikke hørt av dommeren.
    48'
    Godset går rett i angrep, men stanses i siste liten.
    49'
    To nye sjanser for Tromsø! Først pisker Kamanzi inn ballen mot Nordås, men spissen rekker akkurat ikke frem. Den løse ballen ender imidlertid opp hos Mikkelsen, men stjerneskuddets avslutning blokkeres.
    50'
    Nordås får frispark rett utenfor Godsets sekstenmeter. Reprisen viser at Gunnarsson river og sliter i drakten til TIL-spissen. Korrekt dømt!
    52'
    Mikkelsen skyter rett i muren. Svakt forsøk.
    52'
    Så får Tromsø en kjempemulighet etter frisparket! Mikkelsen spiller vegg med Opsahl og slår inn i feltet. Der kommer Jenssen stormende, men avslutningen fra femmeteren går rett i Myhra!
    53'
    Det er jo smått utrolig at Tromsø ikke har scoret flere mål i denne kampen.
    53'
    Ipalibo skyter fra cirka tyve meter, men avslutningen er ikke i nærheten av å teste Haugaard i TIL-målet.
    55'
    Opsahl felles på egen banehalvdel og får et frispark.
    57'
    Psyche slår en svak pasning rett utover sidelinjen.
    59'
    Winther skyter hull i lufta! Opsahl lobber ballen over Godset-forsvaret og til Winther, men han bommer på kula når han skal avslutte fra skrått hold. Dermed ender det med utspark for Godset.
    60'
    Kamanzi klipper ned Stenevik på kanten av sekstenmeteren. Frispark til Godset i fin innleggsposisjon!
    62'
    Frisparket heades ut på første stolpe. Ballen ender opp hos Stenevik, men han skyter et stykke utenfor.
    62'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Lasse Nilsen
    Ut: Waren Hakon Christofer Kamanzi
    63'
    Hove får ballen på kanten av TILs femmeter, men pasningen mot Friday i boksen blir for upresis. Da skal bortelaget gjøre et dobbelbytte.
    64'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Fabian Holst-Larsen
    Ut: Kristoffer Tokstad
    65'
    Inn: Ernest Boahene
    Ut: Ipalibo Jack
    65'
    Opsahl slår en ball i bakrom, men den triller helt inn til Myhra i Godset-målet.
    66'
    Nordås stjeler ballen fra Boahene på Godsets banehalvdel, men får frispark imot. Det så ganske billig ut. De kunne fått en stor mulighet der, hjemmelaget.
    67'
    Hove slår en pasning rett ut til innkast. Han har ikke hatt helt dagen i dag, Godsets stjernespiller.
    69'
    Inn: Jasse Tuominen
    Ut: Lasse Nordås
    71'
    Inn: Tobias Hafstad
    Ut: Runar Norheim
    72'
    Gult kort til Strømsgodset
    Ernest Boahene
    72'
    Kjempesjanse for Tromsø. Innbytter Tuominen får ballen foran mål, på kloss hold, men det blir for trangt.
    74'
    Tromsø kontrer, men tversoverpasningen holder ikke.
    76'
    Godset skyter. Boahene. Men skuddet går utenfor.
    76'
    Godset i angrep, men spiller tilbake på egen halvdel. Lite tempo. Ser etter muligheter. Så bryte rTromsø.
    79'
    Mikkelsen dribler og skyter fra cirka 14 meter. Keeper redder.
    79'
    Inn: Albert Thorsen
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    80'
    Inn: Jonatan Braut Brunes
    Ut: Fred Friday
    80'
    Gult kort til Tromsø
    Anders Jenssen
    81'
    Tromsø-fansen synger og hopper og veiver med røde og hvite flagg på Alfheim nå.
    85'
    Hvordan starter TIL-sangen?
    Med vind i fra nord, i år som i fjor.
    65%
    Vi er vind i fra nord, i år som i fjor.
    16%
    Hører du vind i fra nord, i år som i fjor?
    20%
    Antall stemmer: 535
    Godset tar med egen keeper i spillet. Før de spiller opp. Men hjemmelaget kjemper, og vinner en duell og får frispark.
    88'
    Det blir lagt til to minutter.
    89'
    Svar på spørsmålet om TIL-sangen: Med vind i fra nord. I år som i fjor. Gratulerer til dem som svarte det. Vil tro mange av dem synger for tre poeng (snart).
    89'
    TIL fikk en kjempemulighet, så svarer gjestene, men det blir for upresist foran TIL-målet for gjestene.