2-1
2-2
2-3
Tveter90' (Str.)

Hei, og velkommen til denne livedekningen av 1.runde-kampen i Cupen mellom 3. divisjonslaget Trosvik fra Fredrikstad og Follo fra 1. divisjon.
    Follo er naturligvis store favoritter. Som nyopprykkede til 1. divisjon har de fått en god start på sesongen med to seiere, og en uavgjort. Det gjør at de etter tre kamper ligger på andreplass på tabellen. I helgen slo de Jerv. Fra den kampen er det gjort hele sju endringer.
    Trosvik på sin side har startet sesongen brukbart. Mot et sterkt Sarpsborg 08 2 tapte de 2-0 i en kamp de var det soleklart beste laget, mens Selbak ble slått komfortabelt lørdag. Etter femteplass i fjor er laget tippet høyt oppe i år. Det er et ungt lag, med mye fart fremover i banen, og en av Norges mest lovende trenere i Ole Martin Nesselquist som fyller 22 år i 2015.
    Kampen spilles på kunstgress på Merkurbanen. En bane også Follo-spiller Alexander Ruud Tveter kjenner godt fra sin tid i FFK i 2011 og 2012, hvor Merkur ofte ble brukt som treningsbane.
    Lagene er ute på banen og klare for avspark i strålende solskinn i Fredrikstad
    Kampen er i gang.
    1'
    3.divisjonslaget Trosvik presser høyt fra start, og har vunnet ballen gunstig et par ganger på Follos banehalvdel allerede.
    3'
    Follo med kampens første mulighet. Kommer seg rundt venstre og får lagt inn. Der står Ruud Tveter som header i tverrligger og ut.
    5'
    Et lite opphold. Trosvik-spiss Sabah Mukaber nede for telling etter en duell med Follo-kaptein Anders Lübeck.
    6'
    Follo tatt over etter at Trosvik startet friskt. Fått ro i laget, mens Trosvik sliter mer med å henge med.
    8'
    Follo får tildelt et hjørnespark
    Tar corneren kort. Dårlig valg. Keywan Ahmadi er aggressiv og vinner ballen fra Karoliussen og får et frispark.
    9'
    Frispark til Trosvik i innleggsposisjon, men blir slått bak mål av Keywan Ahmadi.
    12'
    Karoliussen skyter utenfor via en Trosvik-spiller fra 20 meter. Corner.
    13'
    Patrik Karoliussen
    Gigantisk dobbeltsjanse. Corneren blir tatt kort til Bwamy som skyter. Kjemperedning av Hansen. Lübeck smeller til på returen, går mot nettet, men reddes på strek av et langt Trosvik-ben.
    13'
    Follo-frispark som blir småfarlig, men Trosvik-keeper Hansen stuper frem og avverger faren foran en Follo-spiller.
    16'
    Første virkelige scoringsforsøk fra Trosvik. Mukaber skyter fa 20 meter, men rett på keeper.
    17'
    Tilsnakk til Keywan Ahmadi hos Trosvik etter en veldig sen takling. Kunne fort vært gult.
    19'
    Mål for Follo!
    Trosvik IF 0 - 1 Follo
    Mål: Fredrik Levorstad
    Follo kombinerer fint på høyresiden. Etter litt rot havner ballen hos Fredrik Levorstad på fem meter, som kontant banker ballen i nettet. Forøvrig en fullt fortjent ledelse etter at Follo har vært det soleklart beste laget de første drøye 20 minuttene.
    22'
    Gult kort til Follo
    23'
    Follo scorer selvmål!
    Trosvik IF 1 - 1 Follo
    Mål: Knut André Søyland
    Selvmål fra Follo-keeper Skjærstein. Thomas Fremo kaster langt inn i Follo-feltet for Trosvik. For høy for at noen av spillerne kan rekke den. Follo-keeperen skal plukke den, men feilberegner og forlenger den videre inn i mål. Giganttabbe fra Follo-keeper Skjærstein.
    25'
    Etter Trosviks utligning, har Follo igjen tatt fullstendig over banespillet.
    29'
    Gult kort til Trosvik IF
    Sabah Mukaber
    Får frispark i en duell. Men grunnet munnbruk får han gult kort.
    31'
    Frisparket godt slått fra Chaib. Men en Follo-spiller får klarert foran nesa på flere Trosvik-spillere står i kø for å score.
    32'
    Trosvik IF får tildelt et hjørnespark
    Kampen har jevnet seg mer ut. Trosvik flinkere til å hindre Follo i deres oppbyggende spill.
    33'
    Trosvik slår corneren nært keeper etter hans tabbe på selvmålet. Denne gang er Skjærstein god og bokser ballen unna.
    36'
    Godt Follo-angrep langs venstre. Trosviks høyreback Palic kommer seg dog inn i situasjonen, og tvinger Levorstad ut av balanse slik at innlegget går bak mål.
    38'
    Et Follo-angrep med mange trekk avsluttes med et skudd i stolpen.
    41'
    Follo prøver seg igjen fra distanse, men denne gangen langt til side for mål.
    43'
    Frispark til Trosvik i god innleggsposisjon, etter at Mukaber igjen blir tatt.Brukbart slått også, men Lübeck sterkest i lufta.
    44'
    Youssef Chaib
    Kommer inn med knottene og belønnes med et fortjent gult kort.
    45'+1
    45'+2
    1-1 til pause. Follo har vært det beste laget, og tok ledelsen. Trosvik kom tilbake etter en kjempetabbe og selvmål av Follos keeper. Etter det har 3. divisjonslaget hengt bedre med, tross et stolpeskudd også fra Follo.
    45'
    Follo angriper langs høyre og legger inn. Finner Memishi på bakerste, han prøver å legge ut 45 grader, men pasningen blir brutt.
    47'
    Mål for Trosvik IF!
    Trosvik IF 2 - 1 Follo
    Mål: Youssef Chaib
    En cupbombe kan være i emning på Trosvik. De får bra med rom og Chaib får ballen innenfor 16-meteren. Rolig plasserer han ballen i hjørnet til 2-1 for Trosvik.
    49'
    Trosvik nære ny scoring. Denne gangen på et innlegg, men i siste liten får Follo-forsvaret klarert.
    52'
    Temperaturen øker på Merkurbanen. Keywan Ahmadi med en etterlseng på en Follo-spiller. Follo-spillerne reagerer, mens Trosvik-spillerne kommer inn og trekker Ahmadi som får det gule kortet unna.
    54'
    Follo kommer til en heading, men altfor svak heading.
    57'
    Follo roper på straffe når Memishi går i bakken etter en duell med Palic, men ingenting. Trolig riktig av dommer.
    60'
    Ruud Tveter prøver et skudd fra skrått hold, men utenfor. Svakt forsøk.
    60'
    Spillerbytte - Follo
    Inn: Øystein Vestvatn
    Ut: Misim Memishi
    61'
    Trosivk sterke i egen boks og får klarert.
    63'
    En Trosvik-spiller fyrer fra distanse. Stryker tverrliggeren og går over. Follo-trener Hans-Erik Eriksen åpenbart ikke fornøyd og har gjort et dobbeltbytte.
    65'
    Inn: Robin Rasch
    Ut: Didrik Sereba
    66'
    Trosvik har fått energi av scoringen. Follo sliter med å skape noe fremover.
    68'
    Trosvik IF 2 - 2 Follo
    Mål: Alexander Ruud Tveter
    Og akkurat når det så ut som Trosvik hadde kontroll gjør Ruud Tveter maks ut av et innlegg med mye luft under. Timer perfekt og får styrt ballen ned i hjørnet og i mål. 2-2 med litt over 20 minutter igjen.
    68'
    Øystein Vestvatn
    Tas kort til Rasch som dribler seg innover og skyter. Men går rett i Shabani som klarerer.
    70'
    Spillerbytte - Trosvik IF
    Inn: Amani Mbedule
    Ut: Admir Zec
    70'
    Frispark i god innleggsposisjon for Trosvik etter at både Keywan Ahmadi og Chaib skaper problemer. Sistnevnte blir felt. Frisparket går rett på keeper.
    72'
    Trosvik prøver seg på en kontring. Igjen er det Keywan Ahmadi og Chaib. Ender med at Ahmadi skyter utenfor.
    74'
    Follo prøver på kort corner igjen, men heller ikke denne gangen blir det noe ut av.
    75'
    Holder i trøya, og får gult kort.
    76'
    God sjanse for Follo. Fint angrep hvor Vesvatn kommer rundt på venstre. Legger ut til Karoliussen som smeller til. Like over.
    81'
    10 minutter igjen og 2-2, Follo ser ut som det sterkeste laget, mens Trosvik prøver å henge med videre til ekstraomgangene.
    81'
    Trosvik blir presset ned. Kaptein Rang Ferej også nede med krampe.
    83'
    Amani Mbedule prøver seg på et soloraid for Trosvik, men siste touchet blir for langt og keeper kommer ut og plukker.
    83'
    Vesvatn får ballen på 20 meter. Har gode alternativer, men velger å skyte. Himmelhøyt over.
    85'
    Nytt langskudd fra Follo. Denne gangen Karoliussen, men langt over.
    86'
    Follo triller mye ball, men virker tommere for ideer nå.
    88'
    Ferej kommer med knottene først, og får straffe mot seg
    89'
    Rang Ferej
    89'
    Follo scorer på straffe!
    Trosvik IF 2 - 3 Follo
    Ruud Tveter setter straffen sikkert i mål.
    90'
    Vi er på overtid og etter Follos sene straffescoring ser Follo ut til å gå videre.
    90'+1
    Trosvik-spillerne er frustrerte. Sækingstad smeller til i en duell, altfor sen og korrekt gult kort.
    90'+2
    Follo tar vare på ballen og har full kontroll her på overtid.
    90'+3
    Stolpeskudd fra Vesvatn. Nære å punktere kampen der, selv om Trosvik virker sluttkjørte.
    90'+4
    90'+4
    Kampen er over, og Follo går videre i Cupen.
    Trosvik fra 3. divisjon ga god kamp og ledet 2-1. De var også svært uenige i straffeavgjørelsen.
    Vi takker for følget gjennom denne livesendingen.