Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    AS Saint Etienne tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Yoann Salmier (Troyes AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de L'Aube.
    Florent Batta signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    21'
    Arnaud Nordin ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    AS Saint Etienne avanserer forover i Troyes. Zaydou Youssouf avslutter, men treffer ikke mål.
    25'
    Frispark til AS Saint Etienne på halvdelen til Troyes AC.
    25'
    Arnaud Nordin er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de L'Aube.
    26'
    I Troyes har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Tristan Dingome (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    28'
    Giulian Biancone
    Giulian Biancone (Troyes AC) header utenfor.
    28'
    Arnaud Nordin
    Arnaud Nordin (AS Saint Etienne) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    28'
    Florent Batta signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    29'
    Jean-Philippe Krasso
    Jean-Philippe Krasso skyter i tverrliggeren! Veldig nære for AS Saint Etienne.
    30'
    Miguel Trauco
    Miguel Trauco (AS Saint Etienne) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Romain Hamouma
    AS Saint Etienne angriper i Troyes. Romain Hamouma fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Gult kort til AS Saint Etienne
    Adil Aouchiche
    Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) får et gult kort av dommer Florent Batta.
    36'
    Florent Batta signaliserer et frispark til Troyes AC like utenfor AS Saint Etienne-området.
    36'
    Giulian Biancone (Troyes AC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Frispark AS Saint Etienne.
    38'
    Skudd på mål, AS Saint Etienne
    Ryad Boudebouz
    AS Saint Etienne fosser forover og Ryad Boudebouz fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    AS Saint Etienne, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    AS Saint Etienne får tildelt et hjørnespark
    Florent Batta tildeler AS Saint Etienne en corner. Adil Aouchiche sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    40'
    Kolo
    AS Saint Etienne avanserer forover i Troyes. Kolo avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) slår en corner fra venstre side på Stade de L'Aube.
    41'
    Florent Batta tildeler AS Saint Etienne en corner. Arnaud Nordin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    AS Saint Etienne blir avblåst for offside
    AS Saint Etienne fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    43'
    Romain Hamouma (AS Saint Etienne) slår en corner fra høyre side på Stade de L'Aube.
    43'
    Florent Batta signaliserer et frispark til Troyes AC.
    45'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    45'+1
    46'
    Romenique Kouame
    Troyes AC angriper i Troyes. Romenique Kouame avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Dommer Florent Batta gir Zaydou Youssouf (AS Saint Etienne) et gult kort.
    48'
    49'
    51'
    Spillet på Stade de L'Aube er stoppet midlertidig fordi Arnaud Nordin ligger nede.
    53'
    Arnaud Nordin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade de L'Aube.
    53'
    Sjanse i Troyes! Arnaud Nordin (AS Saint Etienne) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    I Troyes slår Adil Aouchiche en corner fra venstre.
    57'
    Florent Batta tildeler AS Saint Etienne en corner. Adil Aouchiche sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    57'
    58'
    Mål for AS Saint Etienne!
    Troyes AC 0 - 1 AS Saint Etienne
    Mål: Miguel Trauco
    Målgivende: Ryad Boudebouz
    Mål! Miguel Trauco gir AS Saint Etienne ledelsen 0-1 i Troyes. Det er en fin assist fra Ryad Boudebouz.
    60'
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Wahbi Khazri
    Ut: Jean-Philippe Krasso
    AS Saint Etienne bytter ut Jean-Philippe Krasso med Wahbi Khazri.
    62'
    I Troyes slår Arnaud Nordin en corner fra venstre.
    67'
    Kolo
    Kolo (AS Saint Etienne) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    68'
    68'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Gerson Rodrigues
    Ut: Issa Kabore
    Troyes AC gjør sitt første bytte. Issa Kabore erstattes av Gerson Rodrigues.
    68'
    Inn: Florian Tardieu
    Ut: Xavier Chavalerin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Troyes AC. Inn kommer Florian Tardieu, mens Xavier Chavalerin tar plass på benken.
    69'
    Inn: Hyun Jun Suk
    Ut: Tristan Dingome
    Tristan Dingome (Troyes AC) erstattes av Hyun Jun Suk.
    69'
    69'
    71'
    AS Saint Etienne angriper, men avslutningen til Arnaud Nordin går utenfor.
    73'
    Mickael Nade
    Mickael Nade (AS Saint Etienne) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    75'
    Frisparket tildelt Troyes AC er farlig nær AS Saint Etiennes målområde.
    75'
    Florian Tardieu
    Sjanse! Troyes AC avanserer forover, men Florian Tardieu avslutter utenfor.
    76'
    I Troyes har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    77'
    Gerson Rodrigues
    Gerson Rodrigues (Troyes AC) kommer seg fri på Stade de L'Aube, men avslutningen går utenfor.
    79'
    VAR sjekker om det er straffe til Troyes AC
    79'
    Ingen straffe til Troyes AC
    80'
    80'
    Inn: Aimen Moueffek
    Ut: Romain Hamouma
    Claude Puel gjør dagens andre bytte i Troyes, når han tar ut Romain Hamouma og setter inn Aimen Moueffek.
    81'
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Adil Aouchiche
    Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) erstattes av Lucas Gourna-Douath.
    81'
    81'
    82'
    83'
    Sjanse til Troyes AC! Giulian Biancone er nær ved å score, men keeper redder.
    83'
    83'
    Florian Tardieu (Troyes AC) løfter inn en corner fra høyre på Stade de L'Aube.
    84'
    Renaud Ripart
    Renaud Ripart (Troyes AC) løfter inn en corner fra venstre på Stade de L'Aube.
    84'
    Romenique Kouame (Troyes AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Brandon Domingues
    Ut: Romenique Kouame
    Troyes AC bytter ut Romenique Kouame med Brandon Domingues. Dette er det fjerde byttet som Laurent Batlles gjør i dagens kamp.
    88'
    Inn: Dylan Chambost
    Ut: Yoann Touzghar
    Bytte for Troyes AC. Dylan Chambost kommer inn for Yoann Touzghar på Stade de L'Aube.
    88'
    Dylan Chambost
    Florent Batta tildeler Troyes AC en corner. Dylan Chambost sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    Troyes AC angriper, men avslutningen til Gerson Rodrigues går utenfor.
    89'
    Inn: Assane Diousse
    Ut: Ryad Boudebouz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Saint Etienne. Inn kommer Assane Diousse, mens Ryad Boudebouz tar plass på benken.