Ble dekket av Espen Solly

Hei, og velkommen til dekningen av G19-landslagets andre kamp i EM.
    Denne gang er det Tsjekkia som står på motsatt banehalvdel. Kan Norge slå tilbake med seier etter den sene utlikningen som førte til uavgjort i første kamp mot Irland.
    Gunnar Halle gjør tre endringer på laget som startet mot Irland. Ugland kommer inn for Solbakken, Pedersen inn for Stenevik, og Slørdahl inn for Fredriksen.
    Norge (3-5-2): Klaesson - Slørdahl, Rösler, Sandberg(K) - Tagseth, Ugland, Hove, Kitolano, Pedersen - Strand Larsen, Botheim.
    Tsjekkia: Kovár - Míka, Zima, Fukala, Heidenreich (K), Kušej, Selnar, Kohút, Machácek, Kaloc, Kepl.
    Tsjekkia tapte 3-0 mot Frankrike i den første gruppespillkampen, mens Norge som nevnt spilte 1-1 mot Irland.
    De to beste lagene i gruppen går altså videre til semifinale.
    Norge går rett i angrep, og Ugland forsøker seg på et langskudd. Den går rett i klypene på Manchester Uniteds målvakt Matej Kovár.
    2'
    Stillingskrig de første minuttene her uten de helt store sjansene.
    6'
    Hjørnesparket til Norge havner på bakerste stolpe hos Rösler som får stå helt alene. Men får ikke presset den på mål.
    7'
    Ugland går for skuddet, og vinner en ny corner til Norge.
    9'
    Den har Kovár full kontroll på.
    9'
    Pedersen spiller gjennom Botheim som akkurat ikke rekker frem før ballen triller over linja. Det kunne blitt farlig.
    12'
    For tredje gang prøver Ugland seg på et langskudd. Men heller ikke denne gangen klarer han å overliste Tsjekkias målvakt.
    15'
    Tsjekkia kommer på en meget god overgang som til slutt ender hos Kohút. Han brenner til på halvvolley, men Klaesson kjapt nede og får slått den til hjørnespark.
    16'
    Hjørnesparket blir enkelt klarert.
    17'
    Tsjekkia slår en lang ball gjennom, og det er nære på at Selnar får kontroll på den. Men den går helt inn til Klaesson.
    20'
    Også i dag er det innlagte drikkepauser midtveis i omgangene. Det skal ha vært over 40 grader i Armenia tidligere i dag.
    23'
    Spilles lange baller i begge retninger her nå, som ender hos de respektive målvaktene.
    26'
    Pedersen blir spilt gjennom på et godt løp inn i Tsjekkias 16-meter. Han forsøker et innlegg, men blir presset så hardt at den ikke finner veien til lagkameratene.
    28'
    Tsjekkia får et hjørnespark som ender i ingenting.
    29'
    Tsjekkia kommer på en ny overgang. Den blir slått 45 grader ut i returrommet men Norge blokkerer avslutningen.
    30'
    Ugland fortsetter å skyte. Denne gangen fra 35 meter. Det er ikke i nærheten av Tsjekkias mål.
    31'
    Så er det Hove sin tur til å forsøke skuddet fra langt hold etter et norsk angrep. Det forsøket går mange meter utenfor.
    34'
    Gult kort til Tsjekkia
    Vaclav Mika
    Mika holder igjen Botheim og hindrer norsk kontring. Det er et greit gult kort.
    34'
    Strand Larsen spiller gjennom Pedersen som stormer mot mål. Touchen blir for hard og Norge vinner en corner.
    36'
    Den ebber ut i ingenting.
    36'
    Igjen kommer Pedersen langs kanten, og vinner en ny norsk corner.
    37'
    Kušej får skutt fra 20 meter, men den sniker seg halvmeteren over mål.
    39'
    For en sjanse! Strand Larsen drar seg fri på lekkert vis inne i 16-meteren og får avsluttet. Den treffer innsiden av stolpen, men spretter dessverre feil vei. Nærmere kommer man ikke.
    40'
    Tre minutter er lagt til.
    45'+1
    Strand Larsen stusser ballen i bakrom. Der kommer Kitolano som ikke er heldig med sin første berøring. Det kunne blitt en stor sjanse.
    45'+1
    Tagseth prøver å finne Botheim, men den blir blokkert til norsk hjørnespark.
    45'+2
    Sandberg er først på det hjørnesparket, men bommer på ballen.
    45'+3
    Norge har vært nærmest i den første omgangen med stolpetreffet til Strand Larsen, men denne kampen kan gå begge veier. Det er straks klart for andre omgang.
    Så er det småskummelt. Kepl får kontroll på ballen inne i Norges 16-meter, men treffer ikke rent på skuddet som går langt utenfor.
    49'
    Tsjekkia kontrer, men blir stoppet av det norske forsvaret.
    52'
    Så er det Norge sin tur til å kontre. Tagseth slår inn tidlig. Botheim er akkurat for sent ute til å skli den på mål.
    53'
    Botheim forsøker seg igjen. Denne gangen med en heading, men den går over.
    54'
    Norge tar en kort corner. Den ender i ingenting.
    57'
    Rösler går i bakken på en norsk corner, men det blir dømt frispark til Tsjekkia.
    58'
    Dersom Norge skulle vinne denne kampen er det umulig for Tsjekkia å ta seg videre til semifinale fra gruppen.
    61'
    Selnar skyter fra 16 meter, men Klaesson slår den unna.
    61'
    Rösler blir liggende nede etter en duell i det angrepet, men er oppe og går igjen.
    62'
    Spillerbytte - Norge
    Inn: Elias Hagen
    Ut: Mikael Ugland
    Norges mest skuddvillige går ut.
    64'
    Inn: Halldor Stenevik
    Ut: Marcus Holmgren Pedersen
    64'
    Hagen vinner en corner for Norge.
    67'
    Den blir stanget ut av Tsjekkia.
    67'
    Så får Tagseth slått inn. Strand Larsen får hodet på den, men Kovár har grei kontroll.
    68'
    Da er denne omgangens innlagte drikkepause i gang.
    69'
    Michal Kohut
    Får det for en tøff takling på Stenevik.
    73'
    Tverrligger! Oioi, for en sjanse for Norge. Strand Larsen finner Hagen med en lekker hælflikk. Sistnevnte banker til fra 17 meter, men den går i tverrliggeren og over.
    74'
    Spillerbytte - Tsjekkia
    Inn: David Pichal
    Ut: Jakub Selnar
    77'
    Så går Botheim ut for Norge, og erstattes av Noah Holm.
    77'
    Stor sjanse for Tsjekkia! Kusej får stå alene på 11 meter, men avslutningen sniker seg utenfor stolpen.