Corner til Tsjekkia. Går over hele feltet, men Tsjekkia beholder ballen.
    Daniel Pudil feller Tyrkias Burak Yilmaz idet Tyrkia er på vei fram.
    3'
    Tsjekkia spiller seg fint fri nede til høyre, Necid legger ut 45 grader, men Darida får ikke til noen god avslutning.
    5'
    Intenst fra start her. Alt ligger til rette for en fin kamp om tre poeng. Her er begge lag ute med uavgjort.
    7'
    To raske innkast for Tyrkia langs linja på egen halvdel.
    9'
    Mål for Tyrkia!
    Tsjekkia 0 - 1 Tyrkia
    Mål: Burak Yilmaz
    Målgivende: Emre Mor
    Det er den utskjelte Kina-fareren Burak Yilmaz som scorer for Tyrkia, etter en fantatisk kontring! Emre Mor spilles fri langs høyrekanten, og den danskfødte unggutten viser kvaliteter da han avventer løpet til Yilmaz, og slipper perfekt til Yilmaz, som banker den opp i nærmeste hjørnet.
    10'
    Tsjekkia prøver å bygge opp ett angrep her nå, ligger håpløst sist i gruppa med ett poeng, og trenger to scoringer for å ha muligheter for avansement.
    13'
    Tyrkia på farten igjen. Turan prøver å chippe i retning Yilmaz, men blir for upresist fra Barcelona-spilleren.
    15'
    Pudil prøver å finne Necid, men forsvaret til Tyrkia rydder unna til 20 i stil.
    16'
    Heading i stolpen for Tsjekkia! Det Sivok som er med opp på en dødball og han moser Tufan i hodeduellen inne i feltet. Treffet er godt, og Babacan i Tyrkia-buret henger ikke med. Fortivelsen er stor i øynene på Sivok idet ballen smeller i stolpen og ut.
    18'
    Tyrkia friske når de bryter høyt i banen, og Emre Mor er villig med på løp. Det er vel Sen som trer gjennom Mor, som avvinkes for offside idet han er på vei gjennom. Bildene viser imidlertid at han lurer offsidefella, og dommeravgjørelsen ødelegger for en ny Tyrkia-sjanse der.
    20'
    Burak Yilmaz ligger nede med skade og får medisinsk behandling på banen.
    20'
    Emre Mor igjen rapp med ball i beina, blir etterhvert felt av Kaderabek, og skaffer Tyrkia et frispark i fin posisjon.
    22'
    Frisparket fra Inan går rett i muren.
    23'
    Stor sjanse for Tsjekkia og Kaderabek. Kombinerer fint med Dockal før han avslutter fra kort og skrått hold. Kunne lagt ut 45 grader der Kaderabek, men uansett en svær sjanse!
    24'
    Igjen kombinerer Tyrkia fint på siste tredjedel av banen, men igjen vinkes det offside, denne gangen på Yilmaz. I motsetning til i stad var det denne gang helt korrekt idømt.
    27'
    Tsjekkia på farten nå, to innlegg på rad som er i nærheten av å bli farlig. Først Plasil, så Pudil. Begge forsøk avverges imidlertid av tyrkiske stoppere.
    31'
    Tidligere Rosenborg-spiller Borek Dockal svinger inn i feltet, uten at han treffer noen lagkamerater i rødt. Tsjekkerne holder imidlertid presset oppe, og ballen ender til slutt hos høyreback Kaderabek, som er masse involvert offensivt. Kaderabek får ikke avsluttet på mål fra kloss hold, og det blir med en femmeter til Tyrkia.
    33'
    Tyrkia står høyt nå, og presser Tsjekkia til å slå langt.
    34'
    Backene Kaderabek og Pudil er på farten nesten hvert eneste angrep.
    35'
    Gult kort til Tyrkia
    Ismail Koybasi
    Gult for en albue på Kaderabek, som brekker en tann i den duellen.
    35'
    Tsjekkia pøser på med innlegg. Tyrkia på sin side ligger og venter og takker pent hver gang kontringsmulighetene byr seg.
    36'
    Gult kort til Tsjekkia
    Jaroslav Plasil
    Feller Emre Mor som setter fart på en kontring.
    37'
    Plasil får et drømmetreff fra distanse! 28-29 meter fra mål fyrer han med venstre, og den har en fin retning opp i høyre hjørne. Babacan strekker seg så lang han er og fister ut til corner.
    38'
    Mye frispark og brudd i spillet nå.
    41'
    Sivok lemper inn i feltet i retning Necid, den høyreste tsjekkiske spissen går med bredsiden til rett i Tyrkia-keeper Babacan, og pådrar seg det Brede Hangeland kaller "Tidenes klareste frisparket innenfor femmeteren".
    42'
    Fortsatt mye tsjekkiske innlegg, men Balta i Tyrkia-forsvaret gjør minst en manns jobb bak der og rydder stadig unna i stor stil.
    44'
    Yilmaz ikke helt venn med ballen. Spilles opp i brystet på målscoren som mister ball. Tsjekkia tar over.
    45'
    Og igjen settes det fart på kant, og igjen er det tsjekkiske backer som bruker linja som retningssnor og høyrehånda som markør for at de gjerne vil ha ball. Når Kaderabek får kula, slår han ett godt innlegg. Det klareres imidlertid av russiske føtter etterhvert.
    45'+1
    45'+1
    Der går lagene til pause på stillingen 1-0 til Tyrkia over Tsjekkia. Dermed har tyrkerne inntatt tredjeplassen i gruppa, bak Kroatia og Spania. Det har vært tilbakelagt en omgang med angrepsfotball ulik mye av det som har blitt servert tidligere i mesterskapet, med høyere risiko som viktigste ingrediens. Tsjekkia trenger to mål for å ha sjans på avansement, så andre omgang bør også bli verdt å følge med på!
    45'+1
    Begge lag må fortsatt ha scoringer for å avansere. Tyrkia må score to mål til for å ha håp om åttedelsfinale, mens Tsjekkia må snu til seier.
    46'
    46'
    Turan spiller presist gjennom til Yilmaz, men sistnevnte starter for tidlig og går i offside.
    48'
    Tsjekkia med frispark i fin innleggsposisjon på hjørne av sekstenmeterestreken.
    50'
    Hakan Balta
    Må stå over en eventuell åttedelsfinale.
    50'
    Dockal slår den inn, men avklares av Balta.
    51'
    Aiaiai, massekollisjon på den dødballen. To tsjekkere er involvert, men verst går det utover Ghokan Gonul, som blør noe voldsomt fra hodet. Får behandling på banen.
    52'
    Blør fra like over øyebrynet høyreback Gonul, som hjelpes av banen. Blir stifta sammen på linja nå.
    53'
    Det er presist Tsjekkia-spill i lengderetning. Pudil bare forlenger en langpasning fra Sivok, forlengingen er presis og silkemyk og sender Plasil gjennom skrått fra venstre. Avslutningen går rett på Babacan.
    54'
    Gonul på banen igjen, idet Tyrkia har en corner.
    54'
    Avklares av Sivok.
    54'
    Igjen er Emre Mor på farten, denne gangen ute til venstre. Får slått innlegget også, men Petr Cech ute og plukker.
    55'
    Corner til Tsjekkia.
    56'
    Spillerbytte - Tsjekkia
    Inn: Milan Skoda
    Ut: David Pavelka
    Alle fotballkommentatorers favoritt, Milan Skoda, entrer gresset.
    57'
    Emre Mor - nylig signert for Dortmund - gjør mye riktig da han nok en gang får sjansen på en kontring. Inan sender unggutten avgårde langs linja ute til høyre, og Mor går og går, helt til han skjærer inn foran fireren til Tsjekkia og fyrer fra 17 meter. Avslutningen går over og utenfor.
    60'
    Nærmest en flat sekser hos Tyrkia defensivt nå, skal hindre innlegg mot Skoda og Necid.
    60'
    Spillerbytte - Tyrkia
    Inn: Oguzhan Ozyakup
    Ut: Volkan Sen
    Bytte for Tyrkia.
    61'
    Necid skyter fra 18 meter, litt skrått ute til høyre, men Babacan holder greit.
    61'
    Tsjekkia med ett overtak nå, den voldsomme tyrkiske intensiteten har dabbet litt av.
    63'
    Igjen på kant, det er Pudil som kommer seg løs ute til venstre denne gangen for Tsjekkia, og prøver seg på ett flatt innlegg. Inan får etterhvert avklart.
    64'
    Aiai, der er Arda Turan helt alene gjennom, men dommer blåser for offside, det viser seg å være riv ruskende galt!
    65'
    Tsjekkia 0 - 2 Tyrkia
    Mål: Ozan Tufan
    Målgivende: Mehmet Topal
    Også scorer Tyrkia igjen! Og det er Tufan som gjør det for tyrkerne! Inan slår ett frispark fra 40 meter inn i boks, den havner i første fase hos Topal, som med ryggen mot mål noe ubevisst legger igjen kula til Tufan. Tufan klinker den godt oppe i høyre hjørne! 2-0 Tyrkia!
    65'
    Er per nå foran Albania i kampen om å gå videre som treer da, Tyrkia.
    68'
    Intenst her nå, Tyrkia jakter flere mål. Kan ta igjen Nord-Irland med to mål til!
    72'
    Vladimir Darida slår et innlegg, men er ikke i nærheten av å treffe en tsjekkisk medspiller.
    74'
    Åpen kamp her nå, men tsjekkerne virker naturlig nok noe mer resignert enn Tyrkia som har fått blod på tann.
    76'
    Tyrkia kontrer med livsgnist nå.
    77'
    God sjanse for Sivok igjen på hodet, men header utenfor etter en godt slått corner fra Dockal.
    78'
    Darida fyrer fra 22 meter, men Babacan er med på notene og redder.
    81'
    Tyrkia på vei nok en gang, i en vanskelig posisjon nå. To mål sikrer åttedels, men slipper de inn mål blir veien til åttedels plutselig mye tøffere.
    82'
    Ny stor sjanse til Tyrkia, og det er Sahan som er på farten for tyrkerne. Mye klabb og babb foran buret til Cech, før ballen havner i beina på Sahan. Han sikter på samme hjørne som Yilmaz og Tufan, men ballen sklir litt av høyrefoten.
    84'
    Plutselig er det Tsjekkia som er på tur, og igjen er det Darida. Babacan må gi til corner.
    85'
    Tyrkia vinner duellen i eget felt.
    85'
    Inn: Olcay Sahan
    Ut: Emre Mor
    69'
    60'
    Frispark til Tyrkia i farlig innleggsposisjon nå.
    88'
    Tsjekkia vinner duell i egen boks og forsøker seg på en kontring, men Darida misser i en avgjørende pasning på siste tredjedel.
    89'
    Inne i overtiden nå. Tyrkia tar få sjanser nå.
    90'+1
    Tosun får muligheten fra 17-18 meter, men innbytteren treffer ikke godt og forsøket går fire-fem meter til side for mål. Alle forutsetninger til å treffe mål der, nærmest upresset.
    90'+2
    Inn: Cenk Tosun
    Ut: Burak Yilmaz
    90'
    Kun ett lite minutt igjen av de fem tillagte her nå. Tyrkia ser ut til å kontrollere inn rent bur, 2-0-seier og det som mest sannsynlig blir åttedelsfinale.
    90'+5
    90'+6
    Der er det slutt! Og Tyrkia gjør det de kan for å ta seg videre til åttedelsfinale i EM 2016! Ett mål i hver omgang hjelper rødtrøyene til tredjeplassen i gruppa, bak Kroatia og Spania. Nå kommer tyrkerne til å følge nøye med på de siste gruppespillskampene i gruppe E og F i morgen kveld!