Det blir farlig! Frispark for SC Heerenveen er nær straffområde.
    16'
    Gult kort til Twente
    Anass Salah-Eddine
    Anass Salah-Eddine (FC Twente Enschede) får et gult kort av dommer Serdar Gozubuyuk.
    16'
    Spillet på Grolsch Veste Stadium er stoppet midlertidig fordi Anass Salah-Eddine ligger nede.
    18'
    Heerenveen får tildelt et hjørnespark
    18'
    Anass Salah-Eddine er på beina igjen og fortsetter kampen på Grolsch Veste Stadium.
    19'
    Skudd utenfor mål, Twente
    Sam Lammers
    Målsjanse! Sam Lammers (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Twente blir avblåst for offside
    Daan Rots
    En av FC Twente Enschedes spillere blir avblåst for offside på Grolsch Veste Stadium.
    20'
    VAR sjekker om det er straffe
    21'
    Dommeren dømmer straffe
    21'
    Straffe til Twente
    21'
    Gult kort til Heerenveen
    Mickey van der Hart
    Mickey van der Hart (SC Heerenveen) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    21'
    Twente scorer på straffe!
    Twente 1 - 0 Heerenveen
    Mål: Sem Steijn
    Mål! Sem Steijn gir FC Twente Enschede ledelsen 1-0 på Grolsch Veste Stadium. Målet kom på et straffespark.
    22'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    26'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    30'
    31'
    Sem Steijn
    Sem Steijn (FC Twente Enschede) kommer seg fri på Grolsch Veste Stadium, men avslutningen går utenfor.
    31'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til SC Heerenveen.
    33'
    Skudd på mål, Heerenveen
    Jacob Trenskow
    Sjanse til SC Heerenveen! Jacob Trenskow er nær ved å score, men keeper redder.
    34'
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Heerenveen blir avblåst for offside
    SC Heerenveen angriper i Enschede, men blir avblåst for offside.
    35'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Sam Lammers
    Målsjanse til FC Twente Enschede! Sam Lammers treffer mål, men keeper redder.
    37'
    37'
    39'
    39'
    Mål for Twente!
    Twente 2 - 0 Heerenveen
    FC Twente Enschede går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Sem Steijn.
    39'
    44'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    45'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Enschede fordi Daan Rots får behandling for en skade på banen.
    46'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mats Kohlert (SC Heerenveen) vrir seg av smerte i gresset.
    46'
    SC Heerenveen slipper å klare seg uten Mats Kohlert som kommer tilbake på banen igjen.
    48'
    FC Twente Enschede slipper å klare seg uten Daan Rots som kommer tilbake på banen i Enschede.
    48'
    54'
    Max Bruns
    Max Bruns (FC Twente Enschede) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    54'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Spillerbytte - Twente
    Inn: Michel Vlap
    Ut: Carel Eiting
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Michel Vlap, mens Carel Eiting tar plass på benken.
    56'
    Inn: Ricky Van Wolfswinkel
    Ut: Sam Lammers
    FC Twente Enschede bytter ut Sam Lammers med Ricky Van Wolfswinkel.
    57'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    60'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    60'
    Jacob Trenskow (SC Heerenveen) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    Youri Regeer
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Youri Regeer (FC Twente Enschede) et gult kort.
    61'
    61'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Nikolai Soyset Hopland
    Ut: Pawel Bochniewicz
    Pawel Bochniewicz (SC Heerenveen) erstattes av Nikolai Soyset Hopland.
    62'
    68'
    68'
    Inn: Sayfallah Ltaief
    Ut: Mitchell Van Bergen
    Joseph Oosting (FC Twente Enschede) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sayfallah Ltaief erstatter Mitchell Van Bergen.
    68'
    Inn: Bas Kuipers
    Ut: Anass Salah-Eddine
    FC Twente Enschede gjør sitt fjerde bytte. Anass Salah-Eddine erstattes av Bas Kuipers.
    69'
    Frispark for SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    70'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    71'
    Ion Nicolaescu
    Sjanse til SC Heerenveen! Ion Nicolaescu er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Inn: Danilo Al-Saed
    Ut: Oliver Braude
    Robin van Persie gjør dagens andre bytte i Enschede, når han tar ut Oliver Braude og setter inn Danilo Al-Saed.
    74'
    Inn: Denzel Hall
    Ut: Ilias Sebaoui
    SC Heerenveen bytter ut Ilias Sebaoui med Denzel Hall. Dette er det tredje byttet som Robin van Persie gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt bortelag.
    76'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    77'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til FC Twente Enschede like utenfor SC Heerenveen-området.
    78'
    79'
    79'
    Bas Kuipers
    FC Twente Enschede angriper, men avslutningen til Bas Kuipers går utenfor.
    80'
    Inn: Gijs Besselink
    Ut: Sem Steijn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Gijs Besselink, mens Sem Steijn tar plass på benken.
    80'
    FC Twente Enschede må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra SC Heerenveen.