0-1
1-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Heracles får tildelt et frispark
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd utenfor mål, Heracles
    Noah Fadiga
    Noah Fadiga (Heracles Almelo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    15'
    Skudd på mål, Twente
    Thijs Van Leeuwen
    Thijs Van Leeuwen (FC Twente Enschede) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    Twente, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Skudd utenfor mål, Twente
    Ramiz Zerrouki
    FC Twente Enschede avanserer forover i Enschede. Ramiz Zerrouki avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Luka Ilic
    FC Twente Enschede angriper på Grolsch Veste Stadium. Luka Ilic header ballen i tverrliggeren!
    27'
    Twente får tildelt et frispark
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Heracles Almelo.
    31'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    32'
    33'
    Frispark Heracles Almelo.
    35'
    Twente får tildelt et hjørnespark
    Gijs Smal
    Gijs Smal (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    38'
    Rai Vloet
    Heracles Almelo angriper, men avslutningen til Rai Vloet går utenfor.
    41'
    Heracles får tildelt et hjørnespark
    Rai Vloet
    I Enschede slår Rai Vloet en corner fra venstre.
    43'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    45'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Ismail Azzaoui
    Ut: Kasper Lunding
    Heracles Almelo bytter ut Kasper Lunding med Ismail Azzaoui.
    46'
    49'
    52'
    Noah Fadiga ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    52'
    Gult kort til Twente
    Gijs Smal
    Gijs Smal (FC Twente Enschede) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Noah Fadiga er på beina igjen og fortsetter kampen på Grolsch Veste Stadium.
    55'
    Gijs Smal
    Allard Lindhout tildeler FC Twente Enschede en corner. Gijs Smal sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Gijs Smal
    Gijs Smal (FC Twente Enschede) slår en corner fra høyre side på Grolsch Veste Stadium.
    61'
    Inn: Ahmed Kutucu
    Ut: Sinan Bakis
    Frank Wormuth (Heracles Almelo) gjør sitt andre bytte for dagen. Ahmed Kutucu erstatter Sinan Bakis.
    62'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Allard Lindhout signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    66'
    Luka Ilic
    Målsjanse til FC Twente Enschede! Luka Ilic treffer mål, men keeper redder.
    67'
    67'
    68'
    Rai Vloet
    70'
    Mål for Heracles!
    Twente 0 - 1 Heracles
    Mål: Mats Knoester
    Målgivende: Rai Vloet
    Mål! Heracles Almelo tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Mats Knoester. Rai Vloet sto for den målgivende pasningen.
    70'
    73'
    Jesse Bosch
    Jesse Bosch (FC Twente Enschede) mottar et gult kort på Grolsch Veste Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    73'
    Dommer Allard Lindhout venter med å sette i gang spillet fordi Giacomo Quagliata ligger nede.
    73'
    Spillerbytte - Twente
    Inn: Casper Staring
    Ut: Wout Brama
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Casper Staring, mens Wout Brama tar plass på benken.
    74'
    Inn: Luciano Narsingh
    Ut: Thijs Van Leeuwen
    Thijs Van Leeuwen (FC Twente Enschede) erstattes av Luciano Narsingh.
    74'
    Giacomo Quagliata er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Inn: Queensy Menig
    Ut: Luka Ilic
    FC Twente Enschede gjør sitt tredje bytte. Luka Ilic erstattes av Queensy Menig.
    75'
    75'
    VAR sjekker om det er straffe til Twente
    77'
    Ingen straffe til Twente
    78'
    Gult kort til Heracles
    Delano Burgzorg
    Dommer Allard Lindhout viser Delano Burgzorg (Heracles Almelo) det gule kortet.
    80'
    83'
    Luca de la Torre (Heracles Almelo) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Grolsch Veste Stadium.
    84'
    Inn: Marco Rente
    Ut: Luca de la Torre
    Marco Rente (Heracles Almelo) erstatter Luca de la Torre som ser ut til å måtte forlate Grolsch Veste Stadium med en skade.
    85'
    Mål for Twente!
    Twente 1 - 1 Heracles
    Mål: Danilo
    Målgivende: Luciano Narsingh
    Danilo utligner til 1-1 på Grolsch Veste Stadium. Det er en fin assist fra Luciano Narsingh.
    85'
    Frispark FC Twente Enschede.
    88'
    Danilo
    FC Twente Enschede angriper. Danilo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    89'
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Heracles Almelo er nær straffområde.
    90'+3
    Skudd på mål, Heracles
    Rai Vloet
    Heracles Almelo angriper i Enschede. Rai Vloet avslutter på mål, men greier ikke å score.