1-0
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Twente får tildelt et frispark
    Dennis Higler signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    1'
    FC Twente Enschede tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Skudd på mål, Twente
    Dimitris Limnios
    Dimitris Limnios (FC Twente Enschede) avanserer forover på Grolsch Veste Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    Twente, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Enschede har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Mål for Twente!
    Twente 1 - 0 Heracles
    Mål: Mees Hilgers
    I Enschede tar FC Twente Enschede ledelsen 1-0 etter et mål av Mees Hilgers.
    5'
    Målet til Twente sjekkes av VAR
    6'
    Målet til Twente blir stående
    7'
    Dimitris Limnios ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    11'
    Heracles får tildelt et frispark
    Frispark for Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    13'
    FC Twente Enschede slipper å klare seg uten Dimitris Limnios som kommer tilbake på banen i Enschede.
    13'
    Ramiz Zerrouki
    Målsjanse på Grolsch Veste Stadium! Ramiz Zerrouki fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    14'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til FC Twente Enschede.
    18'
    20'
    Twente får tildelt et hjørnespark
    Michal Sadilek
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Grolsch Veste Stadium.
    24'
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) slår en corner fra venstre side på Grolsch Veste Stadium.
    25'
    Dennis Higler signaliserer et frispark til Heracles Almelo på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Heracles Almelo.
    29'
    FC Twente Enschede angriper i Enschede. Ramiz Zerrouki avslutter på mål, men greier ikke å score.
    30'
    30'
    Spillerbytte - Heracles
    Inn: Ismail Azzaoui
    Ut: Navajo Bakboord
    Heracles Almelo bytter ut Navajo Bakboord med Ismail Azzaoui.
    31'
    Heracles blir avblåst for offside
    Delano Burgzorg
    Heracles Almelos Delano Burgzorg blåses av for offside på Grolsch Veste Stadium.
    37'
    Frispark FC Twente Enschede.
    38'
    Heracles Almelo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    Skudd utenfor mål, Twente
    Målsjanse! Michal Sadilek (FC Twente Enschede) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    40'
    Frispark Heracles Almelo.
    42'
    Kaj Sierhuis
    Kaj Sierhuis (Heracles Almelo) vinkes av for offside i Enschede.
    42'
    43'
    45'+1
    Skudd på mål, Heracles
    Ismail Azzaoui
    Heracles Almelo angriper. Ismail Azzaoui får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+4
    Heracles, prøver et skudd, men det reddes
    45'+4
    Skudd utenfor mål, Heracles
    Rai Vloet
    Heracles Almelo angriper på Grolsch Veste Stadium, men Rai Vloet header utenfor.
    45'+4
    47'
    FC Twente Enschede angriper og Dimitris Limnios får avsluttet. Headingen treffer ikke Heracles Almelo-målet.
    48'
    48'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    49'
    52'
    52'
    Rai Vloet
    Rai Vloet (Heracles Almelo) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    55'
    57'
    Noah Fadiga
    Noah Fadiga (Heracles Almelo) kommer til en målsjanse på Grolsch Veste Stadium, men klarer ikke å score.
    58'
    Spillerbytte - Twente
    Inn: Jayden Oosterwolde
    Ut: Michel Vlap
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Jayden Oosterwolde, mens Michel Vlap tar plass på benken.
    61'
    63'
    Gult kort til Twente
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) mottar sitt første gule kort for dagen på Grolsch Veste Stadium.
    63'
    Gult kort til Heracles
    Dommer Dennis Higler gir Kaj Sierhuis (Heracles Almelo) et gult kort.
    64'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Dommeren gir Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) et gult kort.
    64'
    Wout Brama ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    65'
    Wout Brama ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Enschede.
    66'
    Inn: Manfred Alonso Ugalde Arce
    Ut: Ricky Van Wolfswinkel
    Ricky Van Wolfswinkel (FC Twente Enschede) erstattes av Manfred Ugalde.
    66'
    Inn: Julio Pleguezuelo
    Ut: Mees Hilgers
    Ron Jans (FC Twente Enschede) gjør sitt tredje bytte for dagen. Julio Pleguezuelo erstatter Mees Hilgers.
    66'
    67'
    Dennis Higler tildeler FC Twente Enschede en corner. Michal Sadilek sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    71'
    Heracles får tildelt et hjørnespark
    Rai Vloet
    I Enschede slår Rai Vloet en corner fra venstre.
    74'
    Rai Vloet
    Dennis Higler tildeler Heracles Almelo en corner. Rai Vloet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    Heracles Almelo fosser forover og Delano Burgzorg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.