God kveld og velkommen til live-dekningen av cupkampen mellom Ull/Kisa og Bryne!
    En kvartfinale i cupen ligger i potten når 1.-divisjonslaget Ull/Kisa får besøk av Bryne fra divisjonen under på Jessheim stadion. Kisa har aldri vært i cupens kvartfinale før, så Jessheim-laget har muligheten til å skrive klubbhistorie i aften! Bryne vant cupen tilbake i 1987, mens de tapte finalen mot Rogaland-rival Viking (0-3) i 2001.
    Tre 1-0-seire mot lokal motstand har ført Bryne til denne 4.-rundekampen. Staal fra 3. divisjon ble slått på Jørpeland i cupens første runde, før Bryne sendte storebror Viking på hodet ut av cupen i den andre runden. I tredje runde måtte Sandnes Ulf strekke våpen, og dermed forsvarer jærbuene Rogalands ære i cupen denne sesongen.
    Allerede før avspark drister vi oss til følgende spådom: Dette oppgjøret kommer til å produsere scoringer i løpet av ordinær tid. Ull/Kisa har nemlig banket inn tre scoringer i samtlige cuprunder til nå. I første runde ble Gjelleråsen slått 3-0 i Nittedal, før Oslo-laget Kjelsås måtte kapitulere med 0-3 i andre runde. Kisa behøvde ekstraomganger for å ekspedere ut Kongsvinger på hjemmebane i forrige runde, men Eric Kitolanos 3-2-scoring i ekstraomgangene sendte ullsokningene videre.
    Bryne okkuperer 6.-plassen i 3. divisjon avdeling 2 etter helgens 1-0-seier over bunnlaget Vard Haugesund hjemme på Bryne stadion. Erik Rosland ble matchvinner for jærbuene i første omgang. Dermed har laget bare tre poeng opp til Hødd på 2. plass og fire poeng opp til serieleder Skeid.
    Ull/Kisa ladet opp til denne kampen med 2-3-tap borte mot serieleder Aalesund i 1. divisjon. Nicolay Solberg og Ole Andreas Nesset sendte romerikingene i føringen to ganger, men AaFK slo tilbake begge gangene. Hjemmelaget avgjorde kampen på et hjørnespark sju minutter før slutt, og Kisa ligger dermed på 6. plass i 1. divisjon med 18 poeng etter de tolv første serierundene.
    Cato Strømberg, som er daglig leder i Ull/Kisa, stempler kveldens kamp som årets viktigste for grønnbuksene. Rent økonomisk betyr det nemlig mye for Jessheim-laget å avansere til kvartfinalen. Det renner nemlig inn 360.000 blanke kroner inn på kontoen til klubben som tar seg videre fra dette oppgjøret, og det kommer naturligvis godt med for begge disse klubbene.
    Rutinerte Tommy Skjerven fra Kaupanger dømmer oppgjøret på Jessheim stadion i kveld.
    Her kommer lagene ut på banen på Jessheim!
    0'
    Kampen sparkes i gang, og Bryne vinner umiddelbart et innkast langt inne på Ull/Kisas halvdel.
    1'
    Baldvinsson kaster langt inn i Kisa-feltet, men ballen havner i hanskene til Kisa-keeper Håkull-Vangen.
    2'
    Garnås og Troudart klinker skaller i duell med hverandre. De to Ull/Kisa-stopperne må ta telling, og det ser ut til å ha gått klart verst utover Troudart. Franskmannen pådro seg en hjernerystelse hjemme mot Viking tidligere i år.
    3'
    Dette ser ikke spesielt lovende ut, dessverre. Troudart ligger og får tilsyn av medisinsk personell. Garnås er heldigvis tilbake på beina, og Oslo-gutten kan fortsette kampen. Det blir nok imidlertid med en annen stoppermakker.
    4'
    Troudart fraktes ut på båre etter den stygge hodesmellen. Ull/Kisas midtstopper applauderes av banen, og vi får håpe det går bra med franskmannen som skallet med stoppermakker Garnås. Det er alltid uhyggelig når en spiller blir liggende etter en smell i hodet, slik Troudart gjorde i den situasjonen. Vi ønsker god bedring til Ull/Kisas midtstopper!
    5'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Morten Sundli
    Ut: Emmanuel Troudart
    Sundli kommer inn for Troudart som fraktes bort på båre.
    6'
    Normann Hansen dundrer kula i metallet fra 18 meter! Ull/Kisa biter seg fast rundt 16-meteren til Bryne, og gjestene får aldri klarert skikkelig. Etter hvert ruller ballen ut i returrom til Normann Hansen. Vestfoldingen klasker til fra 18 meter, men skuddet synger i stolpen bak en paralysert Bryne-keeper Spiridonov!
    8'
    Bryne-keeper Spiridonov er ute i feltet og fanger sommerfugler, og dermed får Ull/Kisa en ny stor mulighet! Kurtovic pisker corneren innover i feltet med venstrefoten. Spiridonov flakser i femmeteren, men Bryne-keeperen makter ikke å rense unna. Ballen lander på hodet til Rognerud, som header fra fem meter. På streken står en rødkledde forsvarer og rydder unna!
    11'
    Hjemmelaget er i ferd med å feste et jerngrep om dette oppgjøret. Ballen befinner seg stort sett inne på Brynes banehalvdel.
    14'
    Skjørestad forserer oppover venstrekanten for Bryne og skjærer fint inn foran Kitolano, som velger å la Bryne-backen gå i stedet for å takle ham. Dermed kan Skjørestad legge kula 45 grader ut i feltet, der el Ghaouti venter på 13-14 meter. Den tidligere Ull/Kisa-rekrutten får to forsøk: Det første skuddet blokkeres, den andre avslutningen fyker høyt over og utenfor målet til Håkull-Vangen.
    16'
    Kampen er inne i en litt roligere fase nå. Bryne ligger kompakt med en backfemmer når Ull/Kisa etablerer seg inne på jærbuenes halvdel, og da blir det vanskelig å bryte igjennom.
    19'
    Kaland leter etter Solberg langs hjemmelagets høyrekant. Dessverre for Kisa har bergenseren helt i seg litt for mye Möllers tran til frokosten, og pasningen blir for lang.
    21'
    El Ghaouti og Bryne roper på straffespark! Kaptein Bøglid trer igjennom el Ghaouti med en strøken stikker inn bak Ull/Kisa-forsvaret. Spissen forsøker å skjære inn foran Garnås, men Kisa-stopperen setter inn en takling og stanser marokkaneren. El Ghaouti og Bryne mener taklingen kvalifiserer til straffespark; dommer Skjerven er uenig og vinker spillet videre!
    22'
    Garnås bæres av banen etter situasjonen med el Ghaouti, og dette ser kritisk ut for Ull/Kisa-midtstopperen.
    25'
    Inn: Ciise Aden Abshir
    Ut: Espen Bjørnsen Garnås
    Ull/Kisa har byttet ut begge midtstopperne som startet kampen! Både Troudart og Garnås må gi seg på grunn av skader. Sistnevnte ser ut til å ha fått seg en skikkelig trøkk i leggen. Inn kommer uansett Abshir.
    25'
    Bryne-stopper Jacobsen bruker ett minutt på å knyte skolissene midt ute på banen. Det er stopp i spillet, så det får ingen konsekvenser, men det må være en slags rekord! En formildende omstendighet kommer etter hvert til syne: Det ser ut som om skolissen har røket.
    28'
    Skjørestad feier inn et strøkent innlegg mot el Ghaouti inne i 16-meteren til Ull/Kisa. Spissen får så vidt luggen på ballen, men han makter ikke å styre den i retning mål.
    30'
    Torp forsøker en variant som ofte gir suksess på den virtuelle gressmatta i fotballspillet FIFA! Ull/Kisas indreløper holder inne plasseringsknappen og prøver å plassere kula i det lengste krysset fra 19-20 meter. Forsøket er brukbart, men ulikt den relativt middelmådige virtuelle etterligningen av fotball, seiler denne ballen over vinkelen.
    31'
    Bryne har kommet seg langt bedre inn i kampen etter den friske Ull/Kisa-åpningen. Rogalendingene har også vært på flere farlige visitter inne på Jessheim-lagets banehalvdel.
    34'
    Solberg løfter ballen inn fra høyrekanten, og innlegget truer nok innflyvingen over Gardermoen mer enn Bryne-forsvaret. Etter hvert lander imidlertid ballen hos Kitolano, som legger den med en silkemyk touch. Det påfølgende innlegget renses unna av bortelagets forsvar.
    36'
    El Ghaouti skyter i stolpen alene med Kisa-keeper Håkull-Vangen! Et herlig oppspill langs stuegulvet flikkes elegant videre av Rosland. El Ghaouti sniker seg unna oppmerksomheten til Sundli og kommer alene med Håkull-Vangen, men fra ti meter skyter han i den lengste stolpen og ut!
    37'
    Langeland lader muskedunderen fra distanse og tvinger Ull/Kisa-keeper Håkull-Vangen til å gjøre en god redning! Bryne får frispark på drøyt 30 meter, og Langeland er ikke snauere enn at han druser til med høyrepoten. Skuddet har retning det venstre hjørnet, slik at Håkull-Vangen må gjøre en god inngripen for å slå til corner!
    38'
    Feies hardt inn foran mål, der vertene får ryddet opp.
    39'
    Heades unna til innkast for hjemmelaget.
    40'
    Solberg ser at Bryne-keeper Spiridonov står langt ute. Utførelsen av det han gjør i etterkant står ikke i stil med den oppvakte observasjonen, og skuddforsøket fra midtbanen humper langt utenfor målet til Bryne.
    43'
    Kitolano felles på snaut 30 meter. Frispark i interessant posisjon for Ull/Kisa.
    44'
    Kurtovic sveiver ballen inn i Bryne-feltet, men Solberg har vært litt for hissig på godsakene og løpt inn for tidlig. Tønsberg-karen avvinkes for offside.
    45'
    Det legges til åtte minutter av den første omgangen. Skyldes selvfølgelig hodeskaden til Troudart og skaden til Garnås, det.
    45'+1
    Bryne triller ball mot et lavtliggende Kisa-mannskap i øyeblikket. 3.-divisjonslaget har absolutt vært med på moroa her i første omgang.
    45'+3
    Aalbu klarerer ballen ut i næringsparken utenfor stadion. Bryne får innkastet og opprettholder dermed trykket mot hjemmelagets mål.
    45'+5
    Bøglid vender opp på hjørnet av 16-meteren til Ull/Kisa og prøver å bøye ballen bort i det lengste hjørnet. Der ligger keeper Håkull-Vangen og venter. Sisteskansen serverer en redning for TV-kameraene!
    45'+6
    Solberg fyrer av og skyter like utenfor Bryne-målet! Ull/Kisa kommer seg ut av egen halvdel etter lengre tids Bryne-trykk, og ullsokningene skaper også en bra mulighet når Solberg klasker til fra 19 meter. Den tidligere LSK-spilleren skyter noen få centimetere utenfor målet til keeper Spiridonov! Keeperen forholdt seg roligere enn skjæra på tunet, men den var nok nærmere mål enn sisteskansen hadde sett for seg!
    45'+7
    45'+9
    Det står målløst til pause etter 53 minutters fotball melllom Ull/Kisa og Bryne. Kisa-stopper Emmanuel Troudart måtte tidlig forlate banen med en stygg hodeskade, og vi håper det går bra med franskmannen som ble fraktet bort på båre. Ellers har begge lag truffet stolpen én gang i en jevnspilt omgang på Jessheim. Begge lag produserte nok sjanser til å sprekke nullen, men enn så lenge mangler vi scoringer i dette oppgjøret. Heng med om et kvarters tid, så er vi tilbake med de siste 45 minuttene!
    45'
    Bryne tar avspark i andre omgang.
    46'
    Lye banker til på hel volley fra drøyt 20 meter, og den ballen blir heretter NASAs bekymring og ansvar.
    48'
    Normann Hansen har vandret over på høyrekanten og pisker inn et godt innlegg mot første stolpe. Der kommer Solberg i 100, men kantspilleren avslutter utenfor på direkten. Det ser ut som om ballen slår via et Bryne-bein, men dommer Skjerven dømmer femmeter til gjestene.
    49'
    Kaland blåser kula over Bryne-målet fra 12-13 meter! Normann Hansen utfordrer langs høyrekanten og kommer seg løs. Deretter finner han Kaland med en smart pasning ut i feltet, men bergenseren måker ballen over mål og bortimot inn i et klasserom på skolen bak mål!
    51'
    Ull/Kisa trykker på for en scoring nå. Bryne forsvarer seg med mange spillere på egen halvdel.
    54'
    De nærmer seg uttelling nå, Ull/Kisa! Kurtovic sender en fersk vannmelon av en innsvinger mot første stolpe. Rognerud stiger til værs som en andeskondor, men dessverre svikter vingekraften idet han skal stange kula i mål. Dermed stryker headingen tverrliggeren til Bryne!
    55'
    Gult kort til Bryne
    Pål Fjelde
    Bryne-forsvareren får kampens første gule kort. På pressetribunen hersker det unison undring over hvilket regelbrudd Fjelde har begått, men dommer Skjerven noterer ham i alle fall i sin lille sorte bok.
    57'
    De snaut 600 tilskuerne på Jessheim stadion har ikke vært vitne til noe fyrverkeri i kveld. En fraksjon hjemmetilhengere morer seg med å juble sarkastisk hver gang Bryne-keeperen lykkes med en avlevering.
    60'
    Sundli søker etter Normann Hansen i bakrom, men kantspilleren avvinkes for offside. Avgjørelsen har knapt nok akademisk betydning, all den tid Normann Hansen aldri rakk ballen før den spratt inn til Bryne-keeper Spiridonov.
    62'
    Et Bryne-innlegg fra venstre sklir igjennom hele Ull/Kisa-feltet og spretter en drøy meter utenfor den lengste stolpen til keeper Håkull-Vangen.
    63'
    Aalbu tvinger frem en fantomredning av Bryne-keeper Spiridonov! Kurtovic løfter inn et frispark fra dypet. Ballen stusses videre i feltet, der Aalbu header fra fem-seks meter. Headingen fra lysluggen er god og har retning hjørnet; det er bare det at redningen fra Spiridonov er enda bedre! Keeperen ligger lang som han er i lufta og redder mesterlig til corner!
    66'
    Heades unna på første stolpe.
    66'
    Kaland slår langt mot Aalbu, som stusser ballen over kortlinja til femmeter for gjestene. Bryne har - med noen få unntak - forsvart seg meget godt i kveld.
    69'
    Rognerud ser kanskje for seg krigstypene i morgendagens utgave av Romerikes Blad når han avslutter fra hjørnet av 16-meteren, men forsøket fra Kisa-backen havner rett i fanget til Bryne-keeper Spiridonov.
    71'
    Redning på streken! Nå begynner det å bli smått utrolig at vi ikke har scoring på Jessheim! Kurtovic skrur hjørnesparket utover i feltet. Den første duellen ender uavgjort, men andreballen lander i føttene til Sundli. Midtstopperen skyter fra ti meter og overlister keeper Spiridonov. Heldigvis for Bryne står det en forsvarsspiller på streken og redder!
    72'
    Spillerbytte - Bryne
    Inn: Sander Ystanes
    Ut: Jonatan Braut Brunes
    Molde-stjerneskuddet Erling Braut Hålands søskenbarn trasker av banen og erstattes av Ystanes.
    73'
    El Ghaouti klemmer til fra skrått hold for Bryne, men skuddet suser rett på Håkull-Vangen i Kisa-buret.
    75'
    Gjestene vinner et frispark på cirka 25 meter. Dette er prima skuddhold for Langeland!
    76'
    Langeland tar rennafart og brøyter kula mot mål fra 25 meter, og ballen flakker i lufta! Dermed må Kisa-keeper Håkull-Vangen gi en retur, som Abshir tar fot om. Stopperen beiner unna for Kisa.
    77'
    Før avspark garanterte undertegnede scoringer i løpet av ordinær tid. Jeg begynner å få kalde føtter, jeg må innrømme det. Har jeg rett og slett jinxet dette, da?
    79'
    El Ghaouti hater ikke å trekke av skuddfoten! Denne gangen klinker spissen til på spretten fra distanse, men forsøket bekymrer ingen med hjertet i Ull/Kisa. Ballen fyker langt til side for mål.
    80'
    Torp slår inn fra høyre, men Aalbu makter ikke å få hodet på ballen inne foran mål. Fjelde i Bryne-forsvaret nikker unna.
    83'
    Inn: Ole Andreas Nesset
    Ut: Andreas Aalbu
    Vegard Skogheim gjør sitt siste bytte for kvelden: Et rent spissbytte når Nesset erstatter Aalbu.
    83'
    Det tikker mot ekstraomganger i samtlige cupkamper i kveld, men det er scoringer i alle de andre kampene. Skal noen av lagene sprekke nullen før ordinær tid er omme på Jessheim?
    85'
    Hjemmelaget etablerer et trykk inne på Brynes banehalvdel i sluttminuttene. Nå får de også med seg hjemmefansen, men gjestene fra Rogaland forsvarer seg godt.
    87'
    Andreas Jacobsen
    Bryne-stopperen meier ned Normann Hansen og stopper både kantspilleren og Ull/Kisas overgangsmulighet. Dommer Skjerven flekker bryskt opp det gule kortet.
    88'
    El Ghaouti ligger nede med krampe. Bryne-spissen tok telling for noen minutter siden også, så det spørs om ikke den tidligere Ull/Kisa-rekrutten synger på siste verset i kveld.
    89'
    Inn: Markus Eiane
    Ut: Omar Fonstad el Ghaouti
    El Ghaouti må kaste inn håndkleet. Ole Hjelmhaug erstatter ham med Eiane.
    90'
    Det er lagt til fire minutter på Jessheim i kveld.
    90'+1
    Der produserer Bryne en nærmest uvirkelig stor målsjanse! Ull/Kisa-keeper Håkull-Vangen er langt ute av målet sitt, og varsellampene blinker på full styrke for hjemmelaget når sisteskansen rundes av Rosland. Spissen kommer for langt ned mot linja til å avslutte selv, men han chipper ballen presist til Eiane på bakre stolpe. Han står ensom og alene bak i feltet og skal bare putte ballen i tomt mål, men Kisa-back Kaland rekker inn på streken og beiner unna i grevens tid!
    90'+2
    I den andre enden av banen brenner Nesset en gigantsjanse! Ull/Kisa kontrer etter den enorme Bryne-muligheten, og Solberg fører fremover sentralt i banen. Etter hvert slipper han ballen ut til Kitolano på høyrekanten, som chipper den mot en umarkert Nesset på bakerste stolpe. Hedmarkingen blåser imidlertid ballen over og utenfor mål på volley fra kloss hold!
    90'+2
    Men for noen muligheter vi får på overtid her, da?! Nesset svir nok en feit mulighet! Spissen spilles fri inne i Brynes straffefelt og vender opp, før han dasker til med høyrefoten. Skuddet har retning den lengste kroken, men Bryne-keeper Spiridonov hiver ut hansken og redder mesterlig!
    90'+4
    Etter mye om og men får Bryne-forsvaret klarert. For et drama!
    90'+4
    90'+5
    Straffesparkkonkurranse
    120'
    Ingen av lagene har maktet å score i løpet av 90 minutter, men det har ikke skortet på målsjanser! Det er nesten ikke til å forstå at det står 0-0, og den eneste plausible forklaringen må være undertegnedes jinx før kampen. Lagene skapte en drøss med feite muligheter uten å få uttelling i løpet av de 90 første minuttene. Dermed får vi ekstraomganger på Jessheim!
    1. ekstraomgang
    90'
    Ull/Kisa triller i gang den første ekstraomgangen.
    91'
    Ballen havner etter hvert i grepet til Bryne-keeper Spiridonov.
    92'
    Hvor er det skjulte kameraet? Nok en stor mulighet går rett i vasken! Solberg stikker fri Nesset inne i 16-meteren til Bryne, og Kisa-spissen avslutter upresset fra hjørnet av femmeeteren. Dessverre for vertene sleiver innbytteren fullstendig, slik at ballen humper på tvers av femmeteren!
    94'
    Bryne-spillerne begynner å se veldig slitne ut, men Ull/Kisa virker å ha injisert en vaksine mot scoring i samtlige spillere før kampstart!
    97'
    Dette er latterlig! Kitolano skyter over fra kloss hold! Sjansene fortsetter å hagle på Jessheim, og denne kampen kunne like gjerne ha stått 3-3. Solberg chipper mot Kitolano, som har tatt turen inn i boksen til Bryne. Telemarkingen får en herlig førsteberøring som gir ham muligheten til å avslutte fra skrått hold, men avslutningen fyker over Bryne-målet!
    98'
    Rogvi Baldvinsson
    Landslagsspilleren fra Færøyene holder igjen Solberg på vei igjennom. Dommer Skjerven velger å gi det gule kortet!
    99'
    Solberg sender det påfølgende frisparket himmelhøyt over Bryne-målet. Field goal, heter vel det der i amerikansk fotball. Såpass har man lært av å se Superbowl-sendinger én gang i året!
    100'
    Sundli stanger unna i første omgang, men Kitolano mister ballen i neste vending. Det tillater Rosland å fyre på spretten fra 20 meter - over målet til Håkull-Vangen!
    102'
    Nesset header utenfor Bryne-målet fra omtrent inne i mål! Sjanseorgien på Jessheim vil ingen ende ta. Torp sveiver inn et herlig innlegg fra venstre korridor, som finner skallen til Nesset på bakre stolpe. Bryne-keeper Spiridonov feilberegner, men straffes ikke. Headingen fra Nesset fyker nemlig utenfor det lengste krysset!
    105'
    105'+1
    105 minutter er spilt, men vi har fortsatt ikke scoring på Jessheim! Hvordan dette fortsatt står målløst, skal vel selv Snåsamannen slite med å forklare. Både Ull/Kisa og Bryne har skapt mer enn nok til å score mål, og spesielt hjemmelaget har etter hvert radet opp en lang liste med store muligheter. Målene uteblir imidlertid, og nå er det bare 15 minutter igjen før en eventuell straffekonk!
    2. ekstraomgang
    105'
    Gjestene tar kveldens siste avspark. Eller skal vi få en scoring i løpet av de neste 15 minuttene?
    106'
    Torp legger fint igjen til Kitolano på 20 meter. Telemarkingen forsøker å curle ballen opp i den lengste bøylet, men kula suser like over tverrliggeren til Bryne-keeper Spiridonov!
    107'
    Sundli avanserer med ballen og kommer halvveis inn på Brynes halvdel før han stoppes av Bøgild.
    109'
    Rognerud får krampe i en løpsduell med Eiane, og det blir brått kritisk for Ull/Kisa! Gjestene klarerer opp i høyre sidekorridor. Kisa-back Rognerud ser ut til å ha situasjonen under kontroll, men så hugger krampa tak. Dermed rekker Eiane ballen først. Han forsøker å slå inn, men Sundli kommer seg på plass og får ryddet unna midlertidig. Ballen havner igjen hos Eiane, som serverer Bøglid på 16 meter. Bryne-kapteinen måker kula høyt over mål!
    111'
    Nok en stor målsjanse havner på bålet! Solberg fosser inn i Brynes 16-meter og banker til med vrista fra spiss vinkel. Bryne-keeper Spiridonov reagerer raskt og gjør en god redning! Det er grillforbud på Romerike på grunn av ekstrem skogbrannfare, men de pyromaniske tendensene som presenteres av aktørene utpå her må jo være en like stor skogbranntrussel!
    112'
    Inn: Ola Johannes Elvedahl
    Ut: Vegard Kvalbein Skjørestad
    Brynes siste bytte for kvelden.
    113'
    Et innlegg fra Solberg suser igjennom hele Bryne-feltet og ruller over kortlinja. Skal vi få straffekonk i samtlige cupmatcher i kveld? Det kan tyde på det!
    115'
    Solberg legges i bakken, og Ull/Kisa får frispark i god innleggsposisjon ute til høyre.
    116'
    Kurtovic skrur frisparket inn i feltet. Der stusses ballen til hjørnespark for Ull/Kisa.
    116'
    Sundli stiger umarkert til værs på bakre stolpe! Corneren fra Kurtovic er prima slått, og bak i feltet passer ingen Bryne-spillere på Sundli. Midtstopperen rager høyt på fem meter, men han makter ikke å presse headingen under tverrliggeren. For noen sjanser som havner rett i peisen i kveld!
    117'
    Solberg dundrer læret i det horisontale metallet fra 20 meter! Ull/Kisa bygger opp et angrep som ender med at ballen vinkles inn sentralt til Solberg på 20 meter. Kantspilleren danser seg fri fra press med en god førstetouch, før han hamrer ballen i tverrliggeren bak en sprellende Bryne-keeper!
    119'
    Det legges til ett minutt på Jessheim stadion.
    120'+1
    Vi får straffekonk på Jessheim stadion! I en kamp som har vært spekket med feite målsjanser står det utrolig nok målløst etter 120 minutters spill. Særlig Ull/Kisa produserte så mange store sjanser i løpet av kampen at det nesten er godt gjort å unngå å score. Etter å ha vært så ineffektive i 120 minutter, skal det bli spennende å se om vi får nettkjenninger i straffekonken!
    120'
    Ullensaker/Kisa misses the penalty
    120'
    Bryne scorer på straffe!
    Ullensaker/Kisa 0 - 1 Bryne
    Mål: Einar Tunheim Lye
    120'
    120'
    Ullensaker/Kisa 0 - 2 Bryne
    Mål: Mats Bøgild
    120'
    Ullensaker/Kisa scorer på straffe!
    Ullensaker/Kisa 1 - 2 Bryne
    Mål: Ole Andreas Nesset
    120'
    Bryne misses the penalty
    120'
    Ullensaker/Kisa 2 - 2 Bryne
    Mål: Kristoffer Hansen
    120'
    Ullensaker/Kisa 2 - 3 Bryne
    Mål: Pål Fjelde
    120'
    Ullensaker/Kisa 3 - 3 Bryne
    Mål: William Kurtovic
    120'
    Ullensaker/Kisa 3 - 4 Bryne
    Mål: Sander Ystanes
    120'
    120'
    Bryne avanserer til kvartfinalen i cupen etter å ha slått Ull/Kisa på straffekonkurranse! Keeper Igor Spiridonov ble helten for jærbuene med to fantastiske redninger i straffekonkurransen, mens Bryne-spillerne satte fire av fem straffer i mål. Ull/Kisa-spillerne river seg nok i håret over at de ikke avgjorde dette i løpet av ordinær tid, for romerikingene hadde sjanser i fleng. Bryne forsvarte seg glimrende og hadde også sjanser til å avgjøre før straffekonken, men rogalendingene har uansett sikret seg en plass i kvartfinalen!
    Håvard Sæle takker for følget fra Jessheim stadion og ønsker alle en fortsatt fin onsdagskveld!