0-1
0-2
430
906

Hei, og hjertelig velkommen til tredje runde av cupen mellom Ull/Kisa og Ranheim på Jessheim Stadion.
    Ull/Kisa vant 3-0 mot Skjetten i første runde av cupen. Deretter fulgte de opp med en knepen 2-1-seier mot 1. divisjonsklubben Grorud. I dag skal de nok en gang bryne seg på 1. divisjonsmotstand når Ranheim kommer på besøk.
    Ranheim på sin side vant hele 8-1 mot Dahle i første runde, så vant de 1-0 mot Nardo i forrige runde. Innbytter Erik Tønne satte inn kampens eneste scoring. I dag starter han på venstrebacken for Ranheim.
    Ull/Kisa er i strålende form og står med ni strake seiere i liga- og cupkamper. I avdeling 2 i i 2. divisjon topper de tabellen med 29 poeng etter tolv kamper. Hødd ligger på 2.-plass med 27 poeng.
    Ranheim har ikke vært i veldig mye dårligere form siste tiden og ligger på 2.-plass i 1. divisjon med fem strake seiere. I forrige kamp vant de 4-1 over KFUM på egen hjemmebane.
    Lagene er på vei ut på banen, og det nærmer seg kampstart!
    0'
    Kampen er i gang!
    0'
    En lang pasning opp på Moula. Han får ned ballen og spiller inn i midten på Sundgot som mister ballen ved 16-meterstreken.
    1'
    Frenderup med ballen i egen 16-meter. Kisa står høyt på Ranheim sin halvdel.
    2'
    Godt spill av vertene. Moula bruker Nyhagen på overlappen som legger inn foran mål. Frenderup er ute med hanskene og redder.
    2'
    Sørløkk kommer seg til en avslutning som Frenderup får hanskene på. Han gir en retur som han klarer å lage hjørnespark på.
    4'
    Klareres på første stolpe.
    4'
    Nok en god avslutning fra Sørløkk! Ull/Kisa kommer til et innlegg som den tidligere Ranheim-spilleren Sondre Sørløkk får headet mot mål. Frenderup får en hanske på ballen og får løftet den over tverrliggeren.
    4'
    Langt bak i feltet.
    4'
    God start av hjemmelaget som virkelig har gått i strupen på Ranheim.
    6'
    Solli med et innlegg langs bakken. Ull/Kisa får klarert inne i feltet. Gjestene brukte lang tid på å spille seg fra side til side og fikk roet tempo litt.
    9'
    Hagerup kommer ut i feltet, men ballen går over. Vertene får klarert unna lengre bak i feltet.
    11'
    Erlien med et innlegg nede ved dødlinja som blir blokkert til corner.
    12'
    Tidligere Ull/Kisa-spiller Henrik Kristiansen løfter inn i feltet. Hagerup kommer ut og bokser.
    12'
    Ranheim angriper opp langs venstresiden og Erlien kommer til en avslutning som går utenfor.
    14'
    Sundgot vinner ballen utenfor 16-meteren og slår inn i feltet. Sørløkk rekker ikke fram til balle, men Opsahl plukker opp på motsatt side. Han løfter inn ballen igjen, men blåtrøyene får avverget.
    17'
    Ranheim kommer til et skudd etter etablert angrep. Avslutning er ikke svært vanskelig for Hagerup å få kontroll på.
    19'
    Moula får ballen ved midtbanestreken. Nyhagen blir spilt på overlappen oppover venstresiden og sistnevnte slår inn på Sundgot som skyter like til side for mål!
    20'
    Ny avslutning for Sørløkk som kommer til en avslutning fra skrå vinkel. Frenderup redder, men gir en retur som blir skutt unna fra lagkameratene.
    22'
    Dommeren stopper kampen for en planlagt drikkepause i varmen på Jessheim Stadion!
    22'
    Kampen er i gang igjen.
    23'
    Mehnert drar seg innover i feltet og nedover mot dødlinja med flere Ull/KIsa-spillere på slep. Han får til slutt lagt inn, men ballen klareres raskt.
    25'
    Slås inn, men Ull/Kisa får ryddet unna.
    25'
    Tønne fyrer av fra langt hold, men avslutning går et godt stykke over mål.
    25'
    Svinges opp i feltet, men går over dødlinja.
    26'
    Mål for Ranheim!
    Ullensaker/Kisa 0 - 1 Ranheim
    Mål: Marcus Johnson Mehnert
    Målgivende: Jakob Tromsdal
    Mehnert mottar ballen inne i feltet etter en god stikker og setter ballen i mål bak Hagerup! Tromsdal får ballen midt inne på Ull/Kisa sin halvdel og løfter ballen over forsvaret. Mehnert får kontroll på ballen i 16-meteren og banker ballen i mål. Nydelig spill av gjestene!
    28'
    Ranheim løftet seg i banespillet nå. Flere gode pasningsforsøk som nesten kommer frem til medspiller på siste tredjedel.
    31'
    To store sjanser for Ull/KIsa! Opsahl og Sørløkk kombinerer fint i 16-meteren og sistnevnte skyter ballen i stolpen. Moula fanger opp returen og drar seg innover i feltet før han fyrer av. Da klarer Ranheim å redde skuddet på streken. Vertene var veldig nærme å utligne der!
    31'
    Ingen farligheter på hjørnesparket.
    33'
    Marklund legges i bakken og får et frispark midt på banen.
    34'
    Ranheim prøver å vri ballen fra side til side.
    35'
    Gult kort til Ullensaker/Kisa
    Juba Massinissa Moula
    Drar i trøya til Solli og får det gule kortet fra dommer.
    35'
    Erlien med en avslutning som Pereira blokkerer. Avslutningen kommer fra cirka 16 meter.
    36'
    Ull/Kisa kommer til et innlegg som går litt for langt bak i feltet.
    39'
    Kristiansen løfter inn ballen mot Mehnert, men denne gangen kommer Hagerup ut og avverger en potensiell avslutning.
    40'
    Målscorer Mehnert sitter nede i midtbanesirkelen og medisinsk ansvarlig tar en sjekk ute på banen. Kan se ut som Mehnert sliter med øyet.
    42'
    Spillet er i gang igjen, men bare noen få minutter igjen før pause nå.
    43'
    Moula slår inn nede ved dødlinja, men dommeren blåser for at ballen har vært forbi dødlinja.
    45'+1
    Mehnert legger inn lavt inne foran mål, og ballen går over til Tønne som banker skuddet over mål.
    45'+2
    45'+2
    Dommeren blåser av førsteomgangen og lagene går i garderoben med 1-0-ledelse til Ranheim. Ull/Kisa startet best og har egentlig skapt flest store sjanser i løpet av de første 45 minuttene. Likevel er det Ranheim som leder etter en nydelig angrep som Mehnert satte i mål.
    45'
    Ull/Kisa sparker i gang kampen igjen.
    45'
    Mye å spille for i denne andreomgangen. Vinneren tar seg til fjerde runde i cupen. Hvis det ikke blir avgjort etter 90 minutter går det til ekstraomganger og eventuelt straffesparkkonkurranse.
    46'
    Sørløkk får hånda til Tromsdal i ansiktet og får frispark.
    47'
    Ull/Kisa prøver å stå relativt høyt inne på Ranheim sin halvdel. Gjestene prøver å spille seg ut bakfra.
    48'
    Kristiansen klarerer et lavt innlegg fra Ull/Kisa sin venstreside.
    49'
    Sørløkk spiller ballen ed mot dødlinja inne i feltet. Opsahl har gått på et langt løp opp i banen og slår inn foran mål. Frenderup redder det ganske løse innlegget uten problemer.
    50'
    Ullensaker/Kisa 0 - 2 Ranheim
    Mål: Vegard Erlien
    Erlien dobler etter en retur i feltet! Ranheim kommer seg oppover langs høyreside. Reginiussen kommer til en avslutning i feltet som reddes av Hagerup. Han gir en retur ut igjen i feltet som Tønne får skutt på. Avslutningen til sistnevnte går i en Ull/Kisa-spiller før Erlien kontant måker ballen inn i nettmaskene!
    50'
    Ranheim fortsetter å trøkke på rundt Kisa sin 16-meter.
    53'
    Kristiansen stopper en overgang og hjemmelaget får frispark på innsiden av Ranheim sin halvdel.
    54'
    Mehnert blir liggende på bakken etter en duell hvor han faller stygt. Han holder seg til ryggen.
    56'
    1-0-målscoreren kommer seg på beina igjen, men viser ute på banen at han fortsatt merker smellen i bakken.
    56'
    Erlien prøver å tre en pasning inn Solli, men Ull/Kisa får ryddet unna.
    64'
    Gult kort til Ranheim
    Jakob Tromsdal
    Sørløkk kommer på en overgang, men blir revet ned av Tromsdal som får et fortjent gult kort.
    64'
    Mehnert prøver å trenge seg inn i 16-meteren til Jessheim-klubben, men blir stoppet. Han holder likevel på ballen, og får slått inn ute til høyre.
    65'
    Pereira header unna.
    66'
    Ull/Kisa slår en svak pasning som Tromsdal bryter. Han avanserer oppover i banen og legges i bakken av Sundgot.
    68'
    Ole Sebastian Sundgot
    Stopper en overgang.
    68'
    Dommeren stopper spillet for en drikkepause.
    69'
    Spillerbytte - Ranheim
    Inn: Ruben Alte
    Ut: Jakob Tromsdal
    69'
    Steffen Jenssen
    Veldig sent ute i en takling på Mehnert rett på utsiden av 16-meteren.
    71'
    Mye spill på midten nå.
    76'
    Spillerbytte - Ullensaker/Kisa
    Inn: Stian Ringstad
    Ut: Andreas Rosendal Nyhagen
    76'
    Inn: Mathias Fjeld Gulliksen
    Ut: Juba Massinissa Moula
    76'
    Inn: Adrian Bartel
    Ut: Simon Marklund
    79'
    Litt svakere tempo i kampen nå. Litt mye bytter og frispark som har preget siste minuttene.
    80'
    Inn: Mathias Sundberg
    Ut: Ole Sebastian Sundgot
    80'
    Ringstad skjærer innover i banen og tester skuddfoten fra cirka 20 meter. Han kommer til et meget godt skuddforsøk som Frenderup får hanskene på og dermed redder han skuddet.
    83'
    Mehnert blir nok en gang liggende på bakken og dommeren på stoppet spillet, men etter en liten sjekk fra medisinsk ansvarlig kommer han seg opp på beina.
    85'
    Inn: Robert Williams
    Ut: Sivert Solli
    85'
    Inn: Michael Karlsen
    Ut: Marcus Johnson Mehnert
    85'
    Ranheim med ballen på Kisa sin halvdel. Vertene sliter med å få til en skikkelig sluttspurt, selv om det fortsatt er noen minutter igjen.
    87'
    Svinger inn i feltet, men Jenssen header unna.
    88'
    Ringstad kommer til nok et skuddforsøk utenfor 16-meteren. Han prøver å curle ballen mot lengste stolpe, men keeperen tar ballen i fast grep.
    89'
    Siste forsøket fra Ull/Kisa nå, men det blir litt halvhjertet.
    90'+4
    90'+5
    Kampen er over, og Ranheim vinner 2-0 over Ull/Kisa på Jessheim Stadion. Dermed er blåtrøyene fra Trondheim videre i NM. Mehnert satte inn 1-0-scoringen for gjestene i førsteomgangen til tross for at Ull/Kisa skapte mest. I andreomgangen var derimot Ranheim vel så gode som hjemmelaget og doblet ledelsen etter scoring fra Erlien. Kisa klarte aldri å komme tilbake etter det. Jeg takker for følget og ønsker en god dag videre!