0-1
45'

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av Ullern-Strømsgodset fra CC Vest Arena! 3. divisjonslaget fra Oslos vestkanten tar imot Eliteserielaget Strømsgodset fra Drammen i 2. runde i cupen!
    Det er assistenttrener Ronny Holmedal som leder Strømsgodset i denne kampen. Fungerende hovedtrener Håkon Wibe-Lund er i U20-VM i Polen med landslaget. Blide og sympatiske Holmedal kom til Strømsgodset i vinter etter ni år som toppspillerutvikler og trener i Sandefjord. Før det trakk Holmedal i trådene da den gyldne Skeid-generasjonen med Braaten, Fredheim Holm og Abdellaoue i spissen tok fotball-Norge med storm!
    Strømsgodset er uten Tokstad (hælskade), Parr (kne), Vilsvik (lår), Marcus Pedersen (lår) og Muhamed Keita (legg). Holmedal sier til egen hjemmeside at Godset har sett Ullern to ganger i år. De vet hva som venter dem. Strømsgodset skal gjøre ting ordentlig og ha en profesjonell inngang. Videre håper treneren at man kan ta et skritt framover i spillet og bygge videre på den positive opplevelsen fra Tromsø-kampen.
    Ullern spiller i 3. divisjon avdeling 2. Så langt i år har klubben som er oppkalt etter den norrøne guden for idrett, Ull, tatt 9 poeng på 6 kamper og ligger på 5. plass på tabellen. Strømsgodset tapte for Mjøndalen tidligere i sesongen. Holmedal blir nok likevel ikke skremt over at Ullern på mandag spilte 1-1 mot Mjøndalen 2!
    Strømsgodset har vært gjennom en tøff seriestart, og det hele toppet seg da hovedtrener Bjørn Petter Ingebretsen trakk seg av helsemessige årsaker. Like etterpå ble det kjent at Jostein Flo ble sykemeldt grunnet en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt. Men oppi alt dette ledet Håkon Wibe-Lund laget til en viktig 3-1-seier mot Tromsø sist! Godset står dermed med 9 poeng på 9 kamper og er oppe på 10. plass på tabellen.
    Ullern-trener Didrik Bjella mangler den meget gode kantspilleren Rasmus Sørensen Løvseth, som står med 20 mål på 49 kamper i Ullerntrøya. To spillere å se opp for er Lars Jensen Austnes og Finn Badou Jor. Austnes er ving og kom fra Spjelkavik i vinter, han står med hele 6 scoringer på sine første 9 kamper for klubben! Badou Jor er en stor og sterk spiss som kom fra Ready i vinter. Han har scoret 7 mål på de første 9 kampene, blant annet et hattrick da Ullern slo ut 2. divisjonslaget Oppsal i forrige runde. En kamp Oppsal ledet 3-0 til pause, men Ullern kom tilbake og vant 5-3!
    Strømsgodset møtte Flint i første runde og vant hele 7-0. Strømsgodset var jo i cupfinalen i fjor, der de tapte 1-4 for Rosenborg. Så Holmedals soldater er helt sikkert tent på et nytt cupeventyr!
    Ullern har satt opp en helt ny tribune til denne kampen. Kapasiteten er 576 plasser og en kan jo håpe på fullt hus allerede første kveld! Tribunen skal stå på CC Vest Arena på permanent basis, og parallelt med tribunebyggingen går medlemsskap i den nystartede supporterklubben Ullern Ulltras som varmt hvetebrød!
    Lagene er i oppvarming, og det begynner å fylle seg opp på den nye tribunen på CC Vest Arena! Det blåser, men ellers er det fine spilleforhold. Strømsgodset-trener Holmedal har valgt å rullere ganske mye på mannskapet fra søndagens triumf mot Tromsø. Hele åtte endringer på laget, kun Glesnes, Lars Sætra og Stengel igjen!
    Amahl Pellegrino rusler nedover sidelinja i en varm vinterjakke. Strømsgodset-angriperen hviles fra start i dag, og vil nok ikke gå på samme smell som mot Jerv i 2016-kvalikken, da han måtte pakkes inn i tepper etter den iskalde kampen i november!
    Håkon Hoseth får overrakt drakt med 100 på ryggen for 100 spilte a-kamper for Ullern før avspark, ikke verst for en gutt født i 1999! Han skal likevel spille med nummer 7.
    0'
    Godset med avsparket.
    1'
    Finn Badou Jor løper 40 meter for å stresse keeper Morten Sætra, men Godsets sisteskanse løser situasjonen bra!
    1'
    Kanonade mot Ullern-målet, men det ender med kun en corner!
    2'
    Frispark til Harold Mufoncol i duellen på første stolpe.
    2'
    Hasan Duman skyter fra 25 meter, men høyt over.
    4'
    Stenevik slår en støttepasning som sender Finn Badou Jor alene med keeper. Jor velger å spille på tvers framfor å gå for egne sjanser, og Glesnes får en tå på ballen. Nære for Ullern!
    5'
    Joakim Emilsen Schreuder legger inn, og Dieserud er nære på å komme på ballen foran mål. God markeringsjobb av Glesnes hindrer baklengsmål for Godset der!
    7'
    Ullern trente på cornertrekk i går, det blir spennende å se om det sitter! Det gjør det ikke, ballen heades unna.
    9'
    Frispark til Strømsgodset på 20 meter. Dommer Kellerhals dømmer mot Hoseth får høyt spark. Det skal vel da være indirekte frispark.
    11'
    Andreas Nyhagen skyter etter at frisparket trilles til siden, men rett på keeper Mork.
    12'
    Ullern Ulltras synger 'Who let the dogs out - Ullern' på tribunen. En supportersang fra Remi Wulff og Arne Fjalestads dager, inspirert av Baha Mens hit med samme tittel fra år 2000!
    15'
    På banen har Strømsgodset tatt over mer og mer av initiativet i kampen, men Ullerns stopperpar Stender og Vatn Wood rydder opp i stor sil!
    16'
    Strømsgodsets trener Ronny Holmedal trente to av spillerne på Ullern, Eivind Stender og Johannes Bakken Dieserud, da Holmedal var toppspillerutvikler og Stender og Dieserud lovende juniorer i Sandefjord!
    20'
    Hoseth kommer rundt på kant og slår inn lavt foran mål. Keeper Sætra holder innlegget i fast grep.
    21'
    Gult kort til Ullern
    Eiendomsmegler Mufoncol får det gule kortet for gjentatte forseelser.
    23'
    Glesnes prøver å skyte på frispark fra 40 meter. Mislykket, og Johan Hoves forsøk på returen fra Ullern-forsvaret er ikke mye bedre, 10 meter over mål!
    25'
    Austnes feller Nyhagen. Frispark til Strømsgodset.
    26'
    Ullern på en lovende overgang, men pasningen fra Badou Jor mot Hoseth er for løs og Glesnes bryter!
    27'
    Badou Jor parkerer Sætra på fart, men midtstopperen er rutinert og kommer seg på rett side i tide!
    28'
    Hove med et godt skuddforsøk fra 25 meter, men ballen suser halvmeteren over tverrliggeren til Mork!
    29'
    Hoseth spiller gjennom Dieserud, men Strømsgodset får klarert innlegget.
    32'
    Det har vært lite som tyder på at Strømsgodset spiller tre divisjoner høyere enn Ullern så langt. Det blir spennende å se hvor lenge kreftene til Ullern holder!
    33'
    Henning Hauger fyrer av på halvspretten fra 30 meter, men Mork i Ullern-målet er en kald fisk og skjermer ballen 20 centimetre utenfor stolpen!
    36'
    Mål for Strømsgodset!
    Ullern 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Mounir Hamoud
    Målgivende: Herman Stengel
    Der sitter den for Godset. Stengel prøver et skudd, men ballen går via blokka og legger seg perfekt til rette for Hamoud på løp gjennom. Hamoud løfter ballen over Mork og sender Strømsgodset i ledelsen!
    37'
    Hove med et meget godt skuddforsøk, men skuddet fra 16 meter suser like utenfor stanga!
    41'
    Så er Ullern på offensiven, men pasningen mot Jor blir upresis, og Godset får spilt inn til keeper.
    41'
    Hasan Duman fyrer av. Mork har kontroll i korthjørnet. En oppgitt Sebastian Pedersen ble ikke servert foran åpent mål der!
    42'
    Stygg feil bak hos Ullern, men avslutningen til Pedersen via blokk og utenfor!
    42'
    Klareres.
    42'
    Hasan Duman felles av Schreuder. Frispark til Godset. Gjestene har god kontroll på kampen nå.
    44'
    Andre gule kort til Ullern
    Halldor Stenevik setter fart på en overgang, og går i bakken på 20 meter. Dommer Kellerhals trekker opp det gule kortet til Mufoncol for fellingen, og han har gult kort fra før. Dermed rødt kort til Ullern-spilleren!
    45'
    Hasan Duman curler ballen over muren, men Johan Mork gjør en kjemperedning og slår til corner!
    45'+1
    Ut til innkast på motsatt side.
    45'+1
    45'+2
    Strømsgodset med 1-0-ledelse til pause, og det var Mounir Hamoud som scoret målet. Ullern hang bra med lenge, men etter Hamouds mål og Ullern-spiller Mufoncols røde kort ligger det an til en tøff andreomgang for hjemmelaget.
    Tidligere Ullern-spiller Petter Bø Tosterud lurer på om cupen noensinne har besøkt en smalere bane. Det opereres med to sidelinjer på Ullernbanen i år, på grunn av anleggsarbeidene med den nye hallen på motsatt side. Derfor er banen tatt inn halvannen meter på hver side og banebredden er nå ca 60 meter. Noen smalere?
    45'
    Spillerbytte - Ullern
    Inn: Espen Lindøe
    Ut: Tobias Asbjørnsen
    Ett bytte på Ullern i pausen.
    46'
    Didrik Bjella har ikke tenkt å gi seg uten kamp, selv om Ullern bare er ti mann. Ullern-treneren legger om til en 3-4-2-formasjon!
    47'
    Mounir Hamoud skyter fra 25 meter, men Mork redder greit.
    48'
    Herman Stengel fyrer av fra langt hold, men vi har sett Stengel skyte bere før. Dårlig treff og ballen utenfor.
    49'
    Halldor Stenevik tar en god, gammeldags overstegsfinte og kommer seg til linja. Innlegget rett i armene på Mork i Ullern-målet.
    50'
    Nyhagen slår ballen inn foran mål, men den spretter gjennom hele fiskedammen foran Mork, og Ullern får avklart på bakre stolpe!
    51'
    Hamoud skyter like utenfor fra 18 meter. Det nærmer seg 2-0 nå!
    51'
    Tidligere Ullern- og Strømsgodset-spiller Alfred Sankoh er på tribunen!
    52'
    Hasan Duman finter seg fri og avslutter fra 10 meter, men Mork redder med en beinparade!
    52'
    Denne andreomgangen har vært en kanonade mot Ullern-målet så langt!
    53'
    Mork er ute og snapper corneren.
    53'
    Nyhagen legger glimrende inn, men Johan Hove setter ballen utenfor fra 7 meter. Enorm Godset-sjanse!
    55'
    Stengel kommer seg fri og avslutter fra skrått hold. Rett i armene på Mork igjen! Keeperen til Ullern med flere involveringer enn resten av laget til sammen så langt i andre omgang!
    56'
    Så er Ullern nesten gjennom. Henry August Isegran med et helhjerta dybdeløp, men pasningen fra Jor blir akkurat for hard og triller ut over dødlinja.
    57'
    Mounir Hamoud skjærer gjennom Ullern-forsvaret som varm kniv i smør, men avslutningen går utenfor!
    59'
    Inn: Nyemah Brownell
    Ut: Henry August Isegran
    Nytt offensivt bytte fra Bjella, skal han trekke enda en ny formasjon opp av hatten?
    60'
    Ullern i en 5-3-1 eller 3-5-1-variant. Brownell inn på midten, Hoseth ned på venstrebacken, og Dieserud over på venstresiden.
    62'
    Finn Badou Jor kriger med midtstopperparet Glesnes og Sætra om en lang ball, men Godset-stopperne har kontroll.
    62'
    Så er Hamoud gjennom igjen. Hjelpes så god høyrebacken har vært i dag. Legger knallhardt inn foran mål, men Stender vinner den avgjørende duellen på to meter!
    63'
    Nyhagen fra Valdres serverer. Stender fra Sandefjord header unna på femmeteren.
    63'
    Frispark til Godset på 30 meter. Dieserud som feller Stenevik. Hadde ikke dommeren blåst for den, så hadde det vært en meget lovende overgang for Jor.
    64'
    Frisparket ender med at Sebastian Pedersen nesten kommer til avslutning fra 12 meter, men akkurat ikke.
    65'
    Interessant situasjon. Austnes kaster ballen 40 meter gjennom på Jor, for et innkast. Dommer blåser frispark mot Ullern-spissen fordi han er for tøff i rygg på Sætra. Badou Jor tildeles gult kort for å banke ballen i tverrliggeren fra 20 meter etter at dommeren har blåst.
    65'
    Stans i spillet. Sætra trenger behandling.
    67'
    Vi er igang igjen. Lars Sætra er på banen også!
    67'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Martin Rønning Ovenstad
    Ut: Herman Stengel
    Holmedal gjør sitt første bytte, Strømsgodset-treneren har en sterk benk i dag.
    69'
    For en sjanse for Ullern! Stender tar med seg ballen ut på eventyr fra stopperplass. Så spiller han knallhardt opp på Jor, som slipper ballen gjennom til Dieserud. Dieserud kommer helt alene med Sætra, men avslutningen blir for svak, og Godset-keeperen redder!
    71'
    Hamoud spiller fri Ovenstad. Kjempesjanse, men skuddet via Stender og over mål!
    73'
    Heades ut.
    73'
    Annullert mål for Strømsgodset - stillingen er fremdeles 0 - 1
    Sebastian Pedersen stusses gjennon og banker ballen i mål, men dommeren annullerer for offside! Dommer Kellerhals løper bort til sidelinja, tror han det er VAR på Ullernbanen? Neida, han konfererer med sin assistentdommer og de kommer fram til at Pedersen var i offside!
    74'
    En mitraljøse fra Lars Austnes! Ullern-spilleren kaster ballen fra midt inne på Godsets banehalvdel og nesten rett i mål! Ballenn over duellen på første stolpe og like utenfor Sætras mål! Det er jo ikke lov å kaste ballen rett i mål, men det stopper ikke Austnes. Skulle Ullern ryke ut her, kan kanskje en karriere i spydkast være noe å satse på!
    77'
    Sebastian Pedersen i tverrliggeren! Ullern klarerer svakt og blir brutalt straffet! Angrepet ender med at Pedersen skyter i tverrligger og ut fra 14 meter!
    78'
    Sætra slår Jor i lufta i gigantenes duell. To gutter på 1,95 omtrent.
    79'
    Stender med et fantastisk utoverskrudd innlegg fra dypt i banen, men Badou Jor avslutter utenfor på bakre stolpe. Stor sjanse til Ullern igjen!
    80'
    Stans i spillet. Stenevik ligger nede.
    81'
    Inn: Mustapha Fofana
    Ut: Halldor Stenevik
    81'
    Inn: Harald Aleksander Bjerke Christensson
    Ut: Johannes Bakken Dieserud
    Ekte Ullern-gutt Aleksander Bjerke Christensson. vokst opp rett nedi Brønnveien her, kommer inn for Ullern!
    82'
    Mustapha Fofana header utenfor fra spiss vinkel. Strømsgodsets 23. avslutning!
    83'
    Anleggsarbeiderne fra Kruse Smith koser seg med fotballkamp fra åssiden på motsatt side, fornøyde med å ha betalt for å se på fotballkamp.
    84'
    Lars Austnes med et nytt mitraljøse-kast, og Aleksander Christensson tvinger fram en god redning fra Morten Sætra! God heading fra BC som akkurat kom inn!
    85'
    Stender header utenfor.
    85'
    Ronny Holmedal ser litt betenkt ut nede på sidelinja her nå. Strømsgodset-treneren hadde nok ønsket seg hakket bedre effektivitet fra sine gutter. Holmedal skrev jo sin masteroppgave ved Norges Idrettshøgskole på hvordan spisser scorer mål, men han har ikke klart å overføre den kunnskapen til sine gutter på Ullernbanen i kveld!
    88'
    Fofana skyter fra distanse, men rett i blokka.
    89'
    707 tilskuere på Ullern i kveld! Tribunen ble fylt opp!
    89'
    Badou Jor spiller mot Hoseth, men Glesnes med en viktig sklitakling. Kapteinen til Godset har vært god i dag.
    90'
    Martin Rønning Ovenstad kommer seg fri, men avslutningen rett på Mork.
    90'
    Det legges til minimumm fem minutter. Nok tid for Godset til fem skudd til utfra kampbildet for øyeblikket. Mustapha Fofana skyter utenfor og før jeg er ferdig med å skrive posten skyter Ovenstad over!
    90'+2
    Lars Austnes vil være med på skytinga, og Ullern-spilleren treffer målet med venstreslegga fra 20 meter, men enkel ball for Sætra i buret.
    90'+3
    Sebastian Pedersen felles av Stender alene med keeper. Straffe!
    90'+3
    Mork redder! Sebastian Pedersen skyter lavt til høyre, men Mork har lest det og redder skuddet!
    90'+3
    Gult kort for fellingen som førte til straffe.
    90'+3
    En siste Strømsgodset-sjanse, men Mork kaster seg og redder Ovenstads skudd!
    90'+6
    90'+6
    Strømsgodset har slått Ullern 1-0 og tatt seg videre i cupen. Med 1-0-ledelse til pause og 11 mot 10 i hele andreomgang trodde alle at det skulle bli en walk in the park for Strømsgodset etter hvilen. Men Ullern skapte to store sjanser til å utligne, ved Dieserud og Christensson, og kampen levde helt inn! Terje Kirsebom og Andreas Sletta takker for at du fulgte med på livedekningen, og ønsker en god kveld videre!