Christopher Gonzales
    Målsjanse til Universitario! Christopher Gonzales treffer mål, men keeper redder.
    2'
    LDU Quito, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Skudd på mål, Universitario de Deportes
    3'
    3'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Universitario på egen banehalvdel.
    4'
    Andy Polo
    Universitario angriper, men avslutningen til Andy Polo går utenfor.
    6'
    LDU Quito angriper i Lima, men blir avblåst for offside.
    7'
    Frispark Universitario.
    8'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til LDU Quito.
    8'
    Frispark for Universitario på egen banehalvdel.
    8'
    Universitario angriper i Lima. Christopher Gonzales avslutter på mål, men greier ikke å score.
    11'
    11'
    Gult kort til Universitario de Deportes
    Marco Antonio Saravia Antinori
    Dommeren gir Marco Antonio Saravia Antinori (Universitario) et gult kort.
    13'
    I Lima har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Universitario tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Alex Adrian Arce Barrios
    Alex Adrian Arce Barrios (LDU Quito) avanserer forover på Estadio Monumental. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    19'
    Universitario de Deportes, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Kan Universitario utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    20'
    Gult kort til LDU Quito
    Marco Antonio Angulo Solorzano
    Dommer Esteban Ostojich gir Marco Antonio Angulo Solorzano (LDU Quito) et gult kort.
    20'
    24'
    Jose Daniel Rivera Martinez
    Jose Daniel Rivera Martinez (Universitario) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    25'
    25'
    Målet til Universitario de Deportes sjekkes av VAR
    27'
    Målet til Universitario de Deportes blir annullert
    27'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til LDU Quito på egen banehalvdel.
    28'
    Mål for LDU Quito!
    Universitario de Deportes 0 - 1 LDU Quito
    Mål: Leonel Enrique Quinonez Padilla
    Mål! LDU Quito tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Leonel Enrique Quinonez Padilla på Estadio Monumental.
    29'
    Leonel Enrique Quinonez Padilla (LDU Quito) slår en corner fra høyre side på Estadio Monumental.
    34'
    Jhojan Esmaides Julio Palacios
    Sjanse! LDU Quito avanserer forover, men Jhojan Esmaides Julio Palacios avslutter utenfor.
    34'
    34'
    Frispark for LDU Quito på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark til LDU Quito på halvdelen til Universitario.
    38'
    38'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lima fordi Christopher Gonzales får behandling for en skade på banen.
    41'
    Spillerbytte - Universitario de Deportes
    Inn: Jairo Jair Concha Gonzales
    Ut: Christopher Gonzales
    Det virker som Christopher Gonzales ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Jairo Jair Concha Gonzales.
    41'
    LDU Quito fosser fremover, men Esteban Ostojich blåser for offside på Estadio Monumental.
    42'
    Frispark til Universitario på halvdelen til LDU Quito.
    43'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Universitario like utenfor LDU Quito-området.
    45'+2
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Universitario.
    46'
    Spillerbytte - LDU Quito
    Inn: Daykol Alejandro Romero Padilla
    Ut: Jose Quinteros
    Josep Alcacer Alcocer gjør dagens første bytte i Lima, når han tar ut Jose Quinteros og setter inn Daykol Alejandro Romero Padilla.
    47'
    I Lima har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    Jairo Jair Concha Gonzales
    Jairo Jair Concha Gonzales (Universitario) kommer til en målsjanse på Estadio Monumental, men klarer ikke å score.
    49'
    Mål for Universitario de Deportes!
    Universitario de Deportes 1 - 1 LDU Quito
    Mål: Jose Daniel Rivera Martinez
    Målgivende: Martin Perez Guedes
    Mål! Jose Daniel Rivera Martinez (Universitario) utligner med en heading på Estadio Monumental. Martin Perez Guedes var nest sist på ballen.
    50'
    52'
    Målet til Universitario de Deportes blir stående
    52'
    I Lima slår Andy Polo en corner fra høyre.
    54'
    Andy Polo
    Universitario avanserer forover i Lima. Andy Polo avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    55'
    59'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marco Antonio Angulo Solorzano (LDU Quito) vrir seg av smerte i gresset.
    61'
    Inn: Jairon Andres Charcopa Cabezas
    Ut: Alex Adrian Arce Barrios
    LDU Quito gjør sitt andre bytte. Alex Adrian Arce Barrios erstattes av Jairon Andres Charcopa Cabezas.
    62'
    Inn: Joseph Alejandro Espinoza Montenegro
    Ut: Marco Antonio Angulo Solorzano
    Joseph Alejandro Espinoza Montenegro (LDU Quito) erstatter Marco Antonio Angulo Solorzano som ser ut til å måtte forlate Estadio Monumental med en skade.
    63'
    Flores Edison
    Målsjanse! Flores Edison (Universitario) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    LDU Quito tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez
    Dommer Esteban Ostojich viser Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez (Universitario) det gule kortet.
    66'
    67'
    Universitario de Deportes 2 - 1 LDU Quito
    Mål! Universitario tar ledelsen 2-1 ved Jose Daniel Rivera Martinez.
    70'
    71'
    72'
    Inn: Sebastian Gonzalez
    Ut: Richard Mina
    LDU Quito bytter ut Richard Mina med Sebastian Gonzalez. Dette er det fjerde byttet som Josep Alcacer Alcocer gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Nelson Jhonny Luis Cabanillas Jesus
    Ut: Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez
    Segundo Arlen Portocarrero Rodriguez (Universitario) erstattes av Nelson Jhonny Luis Cabanillas Jesus.
    75'
    Inn: Jorge Salvador Murrugarra Torres
    Ut: Martin Perez Guedes
    Bytte for Universitario. Jorge Salvador Murrugarra Torres kommer inn for Martin Perez Guedes på Estadio Monumental.
    75'
    Jairon Andres Charcopa Cabezas
    Sjanse i Lima! Jairon Andres Charcopa Cabezas (LDU Quito) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    En av Universitarios spillere går i offside.
    78'
    80'
    En av Universitarios spillere blir avblåst for offside.
    80'
    82'
    83'
    Nelson Jhonny Luis Cabanillas Jesus
    Nelson Jhonny Luis Cabanillas Jesus (Universitario) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Monumental.
    83'
    Inn: Diego Fernando Dorregaray
    Ut: Jose Daniel Rivera Martinez
    Universitario bytter ut Jose Daniel Rivera Martinez med Diego Fernando Dorregaray.
    84'
    Inn: Christopher Robin Olivares Burga
    Ut: Flores Edison
    Fabian Daniel Bustos (Universitario) gjør sitt femte bytte for dagen. Christopher Robin Olivares Burga erstatter Flores Edison.
    84'
    85'
    Sebastian Gonzalez
    Sebastian Gonzalez (LDU Quito) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    86'
    Inn: Luis Estupinan
    Ut: Jhojan Esmaides Julio Palacios
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for LDU Quito. Inn kommer Luis Estupinan, mens Jhojan Esmaides Julio Palacios tar plass på benken.