USA angriper. Griffin Yow får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    USA, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    USA får tildelt et hjørnespark
    Djordje Mihailovic
    Tess Olofsson tildeler USA en corner. Djordje Mihailovic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    USA blir avblåst for offside
    Paxten Aaronson
    USA fosser fremover, men Tess Olofsson blåser for offside på Stade Geoffroy Guichard.
    5'
    Dommer Tess Olofsson ser at linjemannen løfter flagget, og USAs Djordje Mihailovic blåses av for offside.
    8'
    Kevin Paredes
    USA fosser forover og Kevin Paredes fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    10'
    10'
    Djordje Mihailovic (USA) slår en corner fra venstre side på Stade Geoffroy Guichard.
    10'
    Skudd utenfor mål, USA
    Nathan Harriel
    I Saint Etienne header Nathan Harriel (USA) mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Sjanse til USA! Paxten Aaronson er nær ved å score, men keeper redder.
    11'
    11'
    USA får tildelt et frispark
    Aliou Balde
    Kan USA utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    11'
    Bangaly Cisse
    Tess Olofsson signaliserer et frispark til USA like utenfor Guinea-området.
    13'
    Mål for USA!
    USA 1 - 0 Guinea
    Mål: Djordje Mihailovic
    Mål! USA tar ledelsen 1-0 ved Djordje Mihailovic.
    14'
    Amadou Diawara
    Frispark for USA på egen banehalvdel.
    15'
    Djordje Mihailovic (USA) løfter inn en corner fra venstre på Stade Geoffroy Guichard.
    18'
    Spillet på Stade Geoffroy Guichard er stoppet midlertidig fordi Djordje Mihailovic ligger nede.
    19'
    USA slipper å klare seg uten Djordje Mihailovic som kommer tilbake på banen igjen.
    20'
    Guinea får tildelt et hjørnespark
    Naby Keita
    I Saint Etienne slår Naby Keita en corner fra høyre.
    21'
    Tanner Tessmann
    Sjanse i Saint Etienne! Tanner Tessmann (USA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    22'
    Dommer Tess Olofsson venter med å sette i gang spillet fordi Bangaly Cisse ligger nede.
    25'
    Bangaly Cisse er tilbake på banen igjen.
    27'
    Amado Diallo
    USA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Spillerbytte - Guinea
    Inn: Naby Youssouf Oulare
    Ut: Bangaly Cisse
    Det virker som Bangaly Cisse ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Naby Youssouf Oulare.
    28'
    Griffin Yow
    Målsjanse til USA! Griffin Yow treffer mål, men keeper redder.
    30'
    30'
    USA 2 - 0 Guinea
    Mål: Kevin Paredes
    Målgivende: Paxten Aaronson
    Mål! Kevin Paredes gir USA en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Paxten Aaronson før målet.
    31'
    Guinea får tildelt et frispark
    Walker Zimmerman
    Frispark Guinea.
    35'
    Skudd utenfor mål, Guinea
    Aliou Balde
    Guinea avanserer forover i Saint Etienne. Aliou Balde avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Maximilian Dietz
    Frisparket tildelt Guinea er farlig nær USAs målområde.
    36'
    Gult kort til USA
    Maximilian Dietz (USA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    36'
    38'
    Gult kort til Guinea
    Ousmane Camara
    Ousmane Camara (Guinea) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Geoffroy Guichard.
    38'
    Amado Diallo (Guinea) slår en corner fra venstre side på Stade Geoffroy Guichard.
    39'
    Mohamed Soumah
    Mohamed Soumah (Guinea) header utenfor.
    40'
    Skudd på mål, Guinea
    Moriba Ilaix
    Guinea fosser forover og Moriba Ilaix fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    41'
    Guinea, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    Griffin Yow
    Griffin Yow skyter i stolpen! Nære på for USA.
    42'
    Naby Youssouf Oulare
    Tess Olofsson signaliserer et frispark til USA på egen banehalvdel.
    45'+1
    Abdoulaye Toure
    Sjanse til Guinea! Abdoulaye Toure er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+4
    45'+4
    Amadou Diawara (Guinea) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+6
    Inn: Mory Keita
    Ut: Soumaila Sylla
    Kaba Diawara gjør dagens andre bytte i Saint Etienne, når han tar ut Soumaila Sylla og setter inn Mory Keita.
    46'
    Guinea angriper i Saint Etienne. Abdoulaye Toure avslutter på mål, men greier ikke å score.
    50'
    50'
    USA angriper, men Tess Olofsson blåser for offside.
    51'
    Guinea tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Spillerbytte - USA
    Inn: Jack McGlynn
    Ut: Djordje Mihailovic
    Djordje Mihailovic (USA) erstattes av Jack McGlynn.
    52'
    Inn: Joshua Atencio
    Ut: Maximilian Dietz
    USA bytter ut Maximilian Dietz med Joshua Atencio. Dette er det andre byttet som Marko Mitrovic gjør i dagens kamp.
    53'
    Joshua Atencio
    Tess Olofsson signaliserer et frispark til Guinea.
    53'
    Ousmane Camara (Guinea) avanserer forover på Stade Geoffroy Guichard. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    54'
    54'
    54'
    Frispark til USA på halvdelen til Guinea.
    58'
    Jack McGlynn
    Jack McGlynn (USA) løfter inn en corner fra høyre på Stade Geoffroy Guichard.
    59'
    Nathan Harriel (USA) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    60'
    60'
    Tess Olofsson tildeler USA en corner. Jack McGlynn sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    60'
    Nathan Harriel (USA) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Inn: Hnery Camara
    Ut: Algassime Bah
    Guinea gjør sitt tredje bytte. Algassime Bah erstattes av Hnery Camara.
    63'
    Inn: Issiaga Camara
    Ut: Amadou Diawara
    Bytte for Guinea. Issiaga Camara kommer inn for Amadou Diawara på Stade Geoffroy Guichard.
    63'
    Inn: Duncan McGuire
    Ut: Paxten Aaronson
    Marko Mitrovic (USA) gjør sitt tredje bytte for dagen. Duncan McGuire erstatter Paxten Aaronson.
    66'
    Inn: Taylor Booth
    Ut: Griffin Yow
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for USA. Inn kommer Taylor Booth, mens Griffin Yow tar plass på benken.
    66'
    I Saint Etienne slår Jack McGlynn en corner fra høyre.
    66'
    USA 3 - 0 Guinea
    Målgivende: Jack McGlynn
    USA går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Kevin Paredes. Jack McGlynn sto for den målgivende pasningen.
    75'
    Inn: Caleb Wiley
    Ut: Kevin Paredes
    Marko Mitrovic (USA) gjør sitt femte bytte for dagen. Caleb Wiley erstatter Kevin Paredes.
    77'
    Guinea angriper. Naby Youssouf Oulare får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Taylor Booth
    Tess Olofsson signaliserer et frispark til Guinea på egen banehalvdel.
    80'
    Caleb Wiley
    Frispark til Guinea på halvdelen til USA.
    80'
    81'
    82'
    Guinea må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra USA.
    84'
    USA angriper på Stade Geoffroy Guichard. Tanner Tessmann header utenfor.
    85'
    Inn: Cherif Camara
    Ut: Amado Diallo
    Kaba Diawara gjør dagens femte bytte i Saint Etienne, når han tar ut Amado Diallo og setter inn Cherif Camara.
    85'
    USA angriper i Saint Etienne, men blir avblåst for offside.
    90'+1
    Aliou Balde
    Tess Olofsson tildeler Guinea en corner. Aliou Balde sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+3
    Cherif Camara
    Guinea avanserer forover og Cherif Camara kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    90'+4
    90'+4
    Ousmane Camara (Guinea) slår en corner fra venstre side på Stade Geoffroy Guichard.
    90'+4
    Aliou Balde
    Aliou Balde (Guinea) løfter inn en corner fra venstre på Stade Geoffroy Guichard.