Sjanse til Charlotte FC! Jere Uronen er nær ved å score, men keeper redder.
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    16'
    Kerwin Vargas (Charlotte FC) løfter inn en corner fra høyre på BC Place.
    18'
    Scott Bowman tildeler Charlotte FC en corner. Kerwin Vargas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    Iuri Tavares
    Charlotte FC avanserer forover på BC Place og Iuri Tavares kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Vancouver Whitecaps FC.
    19'
    19'
    Ranko Veselinovic
    Vancouver Whitecaps FC angriper. Ranko Veselinovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    21'
    Charlotte FC, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    VAR sjekker om det er straffe til Vancouver Whitecaps FC
    24'
    Ingen straffe til Vancouver Whitecaps FC
    27'
    Charlotte FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vancouver Whitecaps FC.
    28'
    Tristan Blackmon
    I Vancouver header Tristan Blackmon (Vancouver Whitecaps FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    Mål for Charlotte FC!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 1 Charlotte FC
    Mål: Iuri Tavares
    Målgivende: Brecht Dejaegere
    Mål! Iuri Tavares gir Charlotte FC ledelsen 0-1 i Vancouver. Brecht Dejaegere var nest sist på ballen.
    31'
    I Vancouver slår Ryan Gauld en corner fra høyre.
    33'
    Scott Bowman signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    39'
    Adrian Cubas
    Adrian Cubas (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Enzo Copetti
    Målsjanse til Charlotte FC! Enzo Copetti treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Kerwin Vargas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    43'
    Gult kort til Charlotte FC
    Ashley Westwood
    Dommer Scott Bowman viser Ashley Westwood (Charlotte FC) det gule kortet.
    44'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til Charlotte FC.
    45'
    Charlotte FC slipper å klare seg uten Kerwin Vargas som kommer tilbake på banen i Vancouver.
    45'+2
    Charlotte FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    I Vancouver slår Ryan Gauld en corner fra venstre.
    45'+5
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 1 Charlotte FC
    Mål: Ryan Raposo
    Målgivende: Pedro Vite
    Ryan Raposo scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Pedro Vite.
    45'+6
    52'
    53'
    Alessandro Schöpf
    Vancouver Whitecaps FC angriper i Vancouver. Alessandro Schöpf avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men Scott Bowman blåser for offside.
    56'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    56'
    Scott Bowman signaliserer et frispark til Charlotte FC.
    57'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Dommer Scott Bowman gir Adrian Cubas (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    57'
    Charlotte FC angriper på BC Place, men Enzo Copetti header utenfor.
    58'
    Tristan Blackmon (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    61'
    Frispark i en god posisjon for Charlotte FC!
    61'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Fafa Picault
    Ut: Damir Kreilach
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt første bytte for dagen. Fafa Picault erstatter Damir Kreilach.
    67'
    Inn: Sebastian Berhalter
    Ut: Alessandro Schöpf
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Sebastian Berhalter kommer inn for Alessandro Schöpf på BC Place.
    67'
    Spillerbytte - Charlotte FC
    Inn: Patrick Agyemang
    Ut: Brecht Dejaegere
    Charlotte FC bytter ut Brecht Dejaegere med Patrick Agyemang. Dette er det første byttet som Dean Smith gjør i dagens kamp.
    70'
    Scott Bowman tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Ryan Gauld sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    71'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    72'
    Skudd på mål, Vancouver Whitecaps FC
    72'
    72'
    74'
    74'
    Patrick Agyemang
    Charlotte FC avanserer forover og Patrick Agyemang kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    75'
    75'
    77'
    77'
    Frispark til Charlotte FC på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    77'
    Inn: Luis Martins
    Ut: Ryan Raposo
    Vanni Sartini gjør dagens tredje bytte i Vancouver, når han tar ut Ryan Raposo og setter inn Luis Martins.
    77'
    Inn: Ali Ahmed
    Ut: Pedro Vite
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Pedro Vite med Ali Ahmed.
    77'
    79'
    Iuri Tavares (Charlotte FC) får et gult kort av dommer Scott Bowman.
    79'
    80'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    80'
    81'
    82'
    Inn: Scott Arfield
    Ut: Enzo Copetti
    Charlotte FC bytter ut Enzo Copetti med Scott Arfield. Dette er det andre byttet som Dean Smith gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Nimfasha Berchimas
    Ut: Iuri Tavares
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Charlotte FC. Inn kommer Nimfasha Berchimas, mens Iuri Tavares tar plass på benken.