Frispark for Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    4'
    Seattle Sounders tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    15'
    Fotis Bazakos tildeler Seattle Sounders en corner. Nicolas Lodeiro sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    18'
    Cristian Gutierrez (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på Providence Park.
    19'
    I Portland har et frispark blitt tildelt bortelag.
    20'
    Seattle Sounders angriper, men Fotis Bazakos blåser for offside.
    28'
    Frispark til Seattle Sounders på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    30'
    Raul Ruidiaz
    Målsjanse! Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    En av Seattle Sounderss spillere går i offside.
    36'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    I Portland slår Nicolas Lodeiro en corner fra høyre.
    44'
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) header ballen mot mål, men Vancouver Whitecaps FC klarerer.
    45'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Seattle Sounders på egen banehalvdel.
    47'
    Nicolas Lodeiro
    Sjanse i Portland! Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    53'
    53'
    Mål for Seattle Sounders!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 1 Seattle Sounders
    Mål: Raul Ruidiaz
    Målgivende: Nouhou Tolo
    Raul Ruidiaz setter ballen i nettet og Seattle Sounders leder nå 0-1. Nouhou Tolo sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Målet til Seattle Sounders sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Seattle Sounders blir stående
    56'
    Frisparket tildelt Vancouver Whitecaps FC er farlig nær Seattle Sounderss målområde.
    56'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Lucas Cavallini
    Ut: Theo Bair
    Bytte for Vancouver Whitecaps FC. Lucas Cavallini kommer inn for Theo Bair på Providence Park.
    57'
    Inn: Cristian Dajome
    Ut: Ryan Raposo
    Marc Dos Santos (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Cristian Dajome erstatter Ryan Raposo.
    57'
    Inn: Fredy Montero
    Ut: Andy Rose
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Andy Rose med Fredy Montero.
    58'
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 2 Seattle Sounders
    Mål: Nicolas Lodeiro
    Målgivende: Raul Ruidiaz
    I Portland øker Seattle Sounders ledelsen til 0-2 takket være et mål av Nicolas Lodeiro. Raul Ruidiaz var nest sist på ballen.
    60'
    62'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Lucas Cavallini
    Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Fotis Bazakos.
    62'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    65'
    Seattle Sounders angriper, men blir avblåst for offside.
    65'
    I Portland slår Cristian Gutierrez en corner fra høyre.
    66'
    68'
    Xavier Arreaga vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    69'
    Seattle Sounders slipper å klare seg uten Xavier Arreaga som kommer tilbake på banen i Portland.
    70'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    71'
    Inn: Leonard Owusu
    Ut: Russell Teibert
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt fjerde bytte. Russell Teibert erstattes av Leonard Owusu.
    71'
    Inn: Ali Adnan
    Ut: Tosaint Ricketts
    Marc Dos Santos gjør dagens femte bytte i Portland, når han tar ut Tosaint Ricketts og setter inn Ali Adnan.
    71'
    Spillerbytte - Seattle Sounders
    Inn: Joevin Jones
    Ut: Joao Paulo
    Joao Paulo (Seattle Sounders) erstattes av Joevin Jones.
    72'
    76'
    Frispark Seattle Sounders.
    77'
    I Portland har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    Ali Adnan
    Vancouver Whitecaps FC angriper, men avslutningen til Ali Adnan går utenfor.
    81'
    Inn: Alex Roldan
    Ut: Kelvin Leerdam
    Seattle Sounders bytter ut Kelvin Leerdam med Alex Roldan. Dette er det andre byttet som Brian Schmetzer gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Roman Torres
    Ut: Jordan Morris
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Seattle Sounders. Inn kommer Roman Torres, mens Jordan Morris tar plass på benken.
    83'
    84'
    Cristian Dajome
    Cristian Dajome (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    84'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Seattle Sounders.
    85'
    86'
    86'
    89'
    Kan Seattle Sounders utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'
    Derek Austin Cornelius
    Dommeren gir Derek Cornelius (Vancouver Whitecaps FC) et gult kort.
    90'
    Derek Cornelius ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+1
    Raul Ruidiaz (Seattle Sounders) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+5
    Sjanse! Vancouver Whitecaps FC avanserer forover, men Lucas Cavallini avslutter utenfor.