1-0
    Dagens kamp på Paskbergsvallen i Varberg er i gang.
    Varbergs BoIS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Varbergs BoIS en corner. Jean Carlos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Des Kunst
    Des Kunst (Varbergs BoIS) avanserer forover på Paskbergsvallen. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    6'
    Örebro SK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Offside! Dennis Collander (Örebro SK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    8'
    Luke Le Roux
    Luke Le Roux (Varbergs BoIS) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Varbergs BoIS.
    13'
    Frispark for Varbergs BoIS på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Örebro SK på halvdelen til Varbergs BoIS.
    17'
    Gult kort til Varbergs BoIS
    Hampus Zackrisson
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Hampus Zackrisson (Varbergs BoIS) det gule kortet.
    17'
    Nahir Besara (Örebro SK) løfter inn en corner fra venstre på Paskbergsvallen.
    22'
    Dennis Collander
    Örebro SK angriper på Paskbergsvallen, men Dennis Collander header utenfor.
    25'
    I Varberg slår Tashreeq Matthews en corner fra høyre.
    28'
    Hussein Ali
    Målsjanse! Ali Hussein (Örebro SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Varbergs BoIS på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark Varbergs BoIS.
    32'
    Gult kort til Örebro SK
    Deniz Hummet
    Deniz Hummet (Örebro SK) pådrar seg et gult kort.
    32'
    I Varberg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Örebro SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    38'
    38'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Örebro SK på egen banehalvdel.
    42'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Örebro SK.
    43'
    Spillerbytte - Varbergs BoIS
    Inn: Albin Winbo
    Ut: Hampus Zackrisson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Varbergs BoIS. Inn kommer Albin Winbo, mens Hampus Zackrisson tar plass på benken.
    46'
    49'
    50'
    54'
    Nordin Gerzic
    Målsjanse på Paskbergsvallen! Nordin Gerzic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    56'
    Varbergs BoIS, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    Frispark til Varbergs BoIS på halvdelen til Örebro SK.
    58'
    Dommeren gir Nordin Gerzic (Örebro SK) et gult kort.
    58'
    Frispark for Örebro SK på egen banehalvdel.
    59'
    Hussein Ali
    Sjanse i Varberg! Ali Hussein (Örebro SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    60'
    60'
    Nahir Besara (Örebro SK) slår en corner fra høyre side på Paskbergsvallen.
    60'
    Örebro SK angriper, men avslutningen til Deniz Hummet går utenfor.
    61'
    Tashreeq Matthews
    Sjanse til Varbergs BoIS! Tashreeq Matthews er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    63'
    Inn: Des Kunst
    Ut: Robin Tranberg
    Robin Tranberg (Varbergs BoIS) erstattes av Des Kunst.
    63'
    Inn: Simon Karlsson Adjei
    Ut: Ryan Moon
    Varbergs BoIS gjør sitt tredje bytte. Ryan Moon erstattes av Simon Karlsson Adjei.
    64'
    Inn: Robin Simovic
    Ut: Des Kunst
    Varbergs BoIS bytter ut Des Kunst med Robin Simovic.
    64'
    Spillerbytte - Örebro SK
    Inn: Agon Mehmeti
    Ut: Deniz Hummet
    Deniz Hummet (Örebro SK) erstattes av Agon Mehmeti.
    64'
    Inn: Jake Larsson
    Ut: David Seger
    Bytte for Örebro SK. Jake Larsson kommer inn for David Seger på Paskbergsvallen.
    64'
    Robin Simovic
    Varbergs BoIS angriper. Robin Simovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    66'
    66'
    Albin Winbo
    Albin Winbo (Varbergs BoIS) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    66'
    68'
    Sjanse! Varbergs BoIS avanserer forover, men Robin Simovic avslutter utenfor.
    70'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Örebro SK en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    72'
    Inn: Daniel Bjornkvist
    Ut: Nahir Besara
    Örebro SK gjør sitt tredje bytte. Nahir Besara erstattes av Daniel Bjornkvist.
    75'
    Inn: Martin Broberg
    Ut: Hussein Ali
    Örebro SK bytter ut Ali Hussein med Martin Broberg.
    75'
    I Varberg slår Nordin Gerzic en corner fra høyre.
    75'
    Nordin Gerzic (Örebro SK) løfter inn en corner fra høyre på Paskbergsvallen.
    76'
    Simon Karlsson Adjei
    Varbergs BoIS angriper på Paskbergsvallen. Simon Karlsson Adjei header utenfor.
    78'
    Örebro SK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Varbergs BoIS.
    79'
    80'
    81'
    Gideon Mensah
    Gideon Mensah (Varbergs BoIS) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    Inn: Anton Liljenback
    Ut: Gideon Mensah
    Joakim Persson gjør dagens femte bytte i Varberg, når han tar ut Gideon Mensah og setter inn Anton Liljenback.
    85'
    85'
    Inn: Kevin Wright
    Ut: Dennis Collander
    Vitor Gazimba (Örebro SK) gjør sitt femte bytte for dagen. Kevin Wright erstatter Dennis Collander.
    85'
    Jean Carlos (Varbergs BoIS) slår en corner fra venstre side på Paskbergsvallen.
    87'
    88'
    89'
    Mål for Varbergs BoIS!
    Varbergs BoIS 1 - 0 Örebro SK
    Mål: Robin Simovic
    Målgivende: Jean Carlos
    Mål! Robin Simovic header ballen i mål og gir Varbergs BoIS ledelsen 1-0 på Paskbergsvallen. Jean Carlos var nest sist på ballen.
    89'
    Varbergs BoIS angriper i Varberg. Tashreeq Matthews avslutter på mål, men greier ikke å score.