0-4
1-4
142
175

Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Vardeneset og Sandnes Ulf. Det er tid for 1. runde i cupen!
    I 1. kvalifiseringsrunde til cupen slo dagens hjemmelag Randaberg hele 5-0 på bortebane. I kvalifiseringens andre rundt ble det mer dramatikk, da Vardeneseset vant 4-3 over Åkra etter ekstraomganger. Den kampen inneholdt også to røde kort! Nå venter Sandnes Ulf på motsatt banehalvdel.
    Vardeneset spiller til dags i 4. divisjon, og har startet godt. Etter fire kamper ligger de på 4. plass, med like mange poeng som serieleder Madla. Det er med andre ord jevnt i toppen i 4. divisjon.
    Sandnes Ulf på sin side spiller som kjent i OBOS-ligaen, og har startet godt. På seks kamper står laget fra Sandnes med fire seiere og to tap, noe som gir en fjerdeplass på tabellen. På fotballens festdag fikk Sandnes Ulf det tøft, da de tapte 3-0 på et fullsatt Brann stadion. De blåkledde er nok sultne på å slå tilbake her i kveld!
    Vi er tilbake med lagoppstillinger og siste nytt nærmere kampstart. Vel møtt!
    Lagene er klare! Sandnes Ulf stiller et sterkt lag til dette cupoppgjøret, og mange av de som startet mot Brann 16. mai starter også her i kveld. Hay kommer inn i midtforsvaret sammen med Berger og Heggem. Effiom får også en start, mens Høiland er tilbake i startoppstillingen etter at han startet på benken mot Brann sist. Vardeneset på sin side kommer i sin vante 4-4-2, hvor den tidligere Sandnes Ulf-spissen Morten Eriksen starter på topp, 39 år gammel! Er det han som skal sørge for en cupbombe i Rogaland?
    0'
    Hjemmelaget sparker i gang oppgjøret!
    1'
    Vardeneset rett i angrep! Et innlegg fra høyre skaper nesten problemer for Sandnes Ulf, men keeper Lønning er fint med.
    2'
    Tydelig innledningsvis her at Stølås har tatt plass ute på høyre vingback for Sandnes Ulf. Effiom og Høiland danner spissparet, mens Ekeland er flyttet ned på midten.
    3'
    Gedigen mulighet for Sandnes Ulf og Høiland! Hiim slår en fantastisk pasning i bakrom på Høiland som har timet løpet perfekt. Ingen offside, men avslutningen er langt i fra like perfekt som løpet. Langt over og utenfor fra god posisjon. Den er stor!
    5'
    Taddese stjeler ballen på venstresiden. Skjærer inn og går for lengste kryss, men skuddet går til side for mål.
    6'
    Hiim ser etter Effiom i bakrom, men forsøket klareres unna.
    9'
    Ny, god mulighet for Høiland! Ekeland tar med seg ballen inne i sekstenmeteren, og legger hardt inn foran. Der venter Høiland som for en fot på ballen, men forsøket går utenfor nærmeste stolpe.
    10'
    Stor mulighet for Ekeland! Kapteinen blir servert på 13 meter. Han avslutter knallhardt, men skuddet går rett på keeper som slår ballen ut til corner!
    12'
    Våga må slå den over til en ny corner.
    12'
    Våga får en hånd på ballen, før en Sandnes Ulf-spiller feilvendt skyter den langt over.
    13'
    Frispark til Vardeneset i fin posisjon for et innlegg.
    14'
    Olsen Haukali lemper frisparket inn i boksen, men hele veien inn til keeper.
    14'
    Sandnes Ulf kan kontre etter at Høiland løser opp spillet fint, men Kleppe Reinsnos setter inn en viktig takling på kanten av sekstenmeteren.
    17'
    Kjempesjanse for Vardeneset, som er så nære på å sjokkere Sandnes Ulf! Jakobsen kriger med seg ballen inne i sekstenmeteren og får avsluttet. Skuddet går via en Sandnes-Ulf forsvarer før den triller like utenfor! Stor mulighet.
    17'
    Keeper holder enkelt.
    18'
    Livlig start på denne kampen. Sandnes Ulf har vært best, men Vardeneset har vært nære på de også!
    19'
    Mål for Sandnes Ulf!
    Vardeneset BK 0 - 1 Sandnes Ulf
    Mål: Alexander Stølås
    Målgivende: Tommy Høiland
    Stølås gjør 1-0 med sin giftige venstrefot! Den tidligere Haugesund-spilleren og fantasy-favoritten spiller vegg med Høiland før han avslutter fra 16 meter. Skuddet er knallhardt, og går inn i det nærmeste hjørne. 1-0 til bortelaget!
    20'
    Fortjent ledelse til Sandnes Ulf. Kan Vardeneset svare?
    22'
    Stølås er nære på å doble! Corneren er godt slått, og Stølås har løpt seg fri. Han får headet, men headingen går over. Bør få den på mål, vingbacken!
    22'
    Stølås er god nå. Får ballen over på godfoten før han sikter på Effiom inne i boksen. Legget er godt, men nigerianeren får ikke til en skikkelig avslutning.
    24'
    Kjempesjanse for Jakobsen, som nesten setter inn 1-1! Hay og Sandnes Ulf roter i bakre rekker, og da blir Jakobsen servert. Han går for en rask avslutning, men den går like utenfor den borterste stolpen!
    25'
    Effiom med noen fine detaljer før han finner Stølås som avslutter fra skrått hold, rett på keeper.
    26'
    Effiom løper seg nesten fri, men spissen har brukt hånda i forkant. Dermed frispark til hjemmelaget.
    28'
    Gult kort til Vardeneset BK
    Kristian Ågesen Håvarstein
    Feller Taddese, og får det gule kortet.
    30'
    Godt slått på bakerste, men den klareres unna til ny corner.
    31'
    Klareres.
    31'
    Vardeneset forsøker å kontre etter Sandnes Ulf-corneren, men bortelaget har få problemer med å løpe opp det forsøket.
    32'
    Stølås felles på 30 meter, og bortelaget får frispark. Det tas kort.
    33'
    Fint av Effiom som vender opp raskt før han avslutter, men skuddet er ikke i nærheten av godt nok. Rett på Våga.
    34'
    Eriksen farlig frempå! Trikser seg fri før han avslutter via en Sandnes Ulf-spiller og til corner.
    35'
    Svakt slått på første.
    35'
    Vardeneset BK 0 - 2 Sandnes Ulf
    Målgivende: Jostein Ekeland
    Sandnes Ulf dobler! Stølås er i fyr og flamme, og gjør ingen feil når han får avsluttet fra kort hold! Ekeland kommer ned til dødlinja, og legger ballen ut i farlig område. Der har Stølås løpt seg fri, og setter ballen sikkert i mål.
    36'
    Nå blir det fryktelig vanskelig for Vardeneset.
    37'
    Spillerbytte - Vardeneset BK
    Inn: Isak Tønnessen
    Ut: Aleksa Repanovic
    38'
    Høiland jakter et farlig tilbakespill, men hjemmelaget slipper med skrekken.
    39'
    Nesten så Sandnes Ulf kommer seg til en stor mulighet, men det er vinket for offside.
    41'
    42'
    Olsen Haukali svinger frisparket inn i boksen. Godt slått og ballen får sprette, men Sandnes Ulf får klarert.
    42'
    Rolige minutter her nå. Sandnes Ulf med full kontroll.
    45'
    45'+1
    Der er det pause på Modenabanen, og Sandnes Ulf leder fullt fortjent 2-0 takket være to nettkjenninger fra Stølås! Det har til tider vært klasseforskjell på lagene her, men Vardenestet har likevel vært fryktelig nære på å score ved et par anledninger. En meget god Stølås har uten tvil vært omgangens spiller, og det skal mye til for at Sandnes Ulf går på en smell her nå. Men glem ikke, cup er cup! Alt kan skje her. Heng med etter pause.
    45'
    Høiland sparker i gang akt to.
    46'
    Sandnes Ulf med initiativet innledningsvis i andreomgang.
    47'
    Stopp i spillet i det Effiom ligger nede og tar seg til leggen.
    49'
    Vi er i gang igjen. Sandnes Ulf med ballen i laget.
    50'
    Slås på første, men treffer Hay rett i leggen.
    50'
    Frispark til Vardeneset i fin posisjon for et innlegg. Svinges inn i boksen, men stusses unna.
    52'
    Eriksen med et strålende innlegg mot Jakobsen, som er nære på å skli inn reduseringen! Usikker på om Jakobsen faktisk er på den, men Lønning får uansett slått unna til corner.
    53'
    Heades unna.
    53'
    Frispark til Sandnes Ulf ute på høyresiden i det Stølås felles. Tas kort.
    55'
    Vardeneset angriper. Eriksen får ballen ute til venstre og ser etter Jakobsen inne foran mål, men innlegget blir litt for upresist.
    57'
    Høiland plukker opp på bakerste stolpe. Han legger så inn, men det heades unna.
    57'
    Det går litt for seint når Vardeneset har ballen. Sandnes Ulf har få problemer med å forsvare seg.
    60'
    Olsen Haukali lemper et frispark inn i boksen, men den går forbi alt og alle. Vinner likevel et frispark høyt i banen, Vardeneset.
    62'
    Hjemmelaget går for et langt innkast, men Sandnes Ulf forsvarer seg godt.
    62'
    Effiom blir nesten spilt gjennom, men det blir nok en gang bare nesten for spissen.
    63'
    Spillerbytte - Sandnes Ulf
    Inn: Lars Erik Sødal
    Ut: Horenus Taddese
    64'
    Godt slått, men ingen kommer skikkelig på corneren.
    64'
    Vardeneset kommer tre mot tre, men klarer ikke utnytte den muligheten.
    66'
    Vardeneset BK 0 - 3 Sandnes Ulf
    Mål: Tommy Høiland
    Målgivende: Alexander Stølås
    Strålende Sandnes Ulf-spill før ballen såvidt går over streken! Effiom hælsparker ballen videre til Stølås, som serverer Høiland inne foran mål. Han avslutter hardt, men ganske rett på Våga. Ballen sniker seg da såvidt over streken før Våga slår ballen unna. Dermed 3-0, og det var nok spikeren i kista!
    66'
    Inn: Azad Jørgensen
    Ut: Steffen Klemetsen Jakobsen
    68'
    Stor mulighet for Halgunset! Heggem er med fremover og før ballen fra Stølås. Innlegget fra stopperen er så godt, men Halgunset treffer ikke skikkelig på ballen!
    69'
    Vardeneset BK 0 - 4 Sandnes Ulf
    Mål: Maxwell Effiom
    For en scoring fra Effiom! Ballen spretter foran nigerianeren på 25 meter, som ser at keeper står langt ute. Da forsøker han seg, og det gjør han lurt i! Ballen daler ned i lengste hjørne bak en sjanseløs Våga.
    70'
    Jeg tviler på at vi har sett kampens siste scoring her. Bortelaget er sultne på mer!
    72'
    Høiland med en frekk piruett før han forsøker å tre ballen gjennom Vardeneset-forsvaret. Men det blir bare med forsøket.
    73'
    Inn: Daniel Braut
    Ut: Maxwell Effiom
    73'
    Inn: Artan Memedov
    Ut: Ingvald Sandvik Halgunset
    73'
    Sandnes Ulf står høyt og presser hjemmelaget. Vardeneset får et innkast.
    76'
    Memedov viser sin kvikkhet og teknikk før han legger inn på bakerste. Hjemmelaget må gi til corner.
    79'
    Klareres.
    79'
    Dunseth legger Stølås i bakken, og bortelaget får et frispark ute ved sidelinja. Tas kort.
    81'
    Inn: Ståle Sæthre
    Ut: Espen Berger
    82'
    Sandnes Ulf med ball, og triller litt i bakre rekker. Vardeneset blir løpende etter.
    83'
    Inn: Daniel Olsen
    Ut: Morten Eriksen
    84'
    Inn: Eirik Birkeland
    Ut: Kristian Ågesen Håvarstein
    84'
    Inn: Jaran Helmichsen
    Ut: Sander Bjørnå
    84'
    Vardeneset vinner et frispark nede ved sidelinja, godt inne på egen banehalvdel.
    85'
    Mål for Vardeneset BK!
    Vardeneset BK 1 - 4 Sandnes Ulf
    Mål: Daniel Olsen
    Målgivende: Joakim Berg Holter
    Han kommer rett inn fra benken og scorer etter få sekunder! Stopper Berg Holder er oppe og vinner en hodeduell, og innbytteren plukker opp ballen. Fra kort hold kan enkelt sette inn et trøstemål for hjemmelaget!
    87'
    Frispark til Sandnes Ulf på 23 meter. Høiland forsøker seg, men forsøket går over.
    88'
    Daniel Olsen
    Unødvendig stygg takling på slutten fra Olsen.
    90'
    Klareres.
    90'+1
    Sandnes Ulf med full kontroll. Godt inne på overtid her nå.
    90'+3
    Gult kort til Sandnes Ulf
    Alexander Stølås
    Får det gule kortet for å holde igjen en Vardeneset-spiller.
    90'+3
    90'+4
    Der er det over, og Sandnes Ulf tar seg enkelt videre til 2. runde i cupen med sifrene 1-4! Det var som forventet klasseforskjell på lagene her, og Stølås' to scoringer før pause ga bortelaget et fint utgangspunkt før 2. omgang. Høiland og Effiom scoret for Sandnes Ulf etter pausen, før Olsen satte inn et trøstemål like før slutt. Vardeneset hadde noen fine muligheter tidlig i kampen, men avansementet for Sandnes Ulf var aldri truet her. Med det takker jeg for følget, og ønsker deg en nydelig kveld videre!