Kristoffer Olsson (FC Midtjylland) slår en corner fra venstre side på Vejle Stadium.
    Vejle angriper, men Simon Duerlund Rasmussen blåser for offside.
    7'
    Straffe til FC Midtjylland
    8'
    FC Midtjylland fikk tildelt et straffespark som Jo Gue-sung mislyktes med å sette i mål!
    10'
    FC Midtjylland får tildelt et frispark
    Frispark for FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    11'
    I Vejle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    14'
    Gult kort til Vejle BK
    Gilli Rólantsson
    Dommer Simon Duerlund Rasmussen viser Gilli Sørensen (Vejle) det gule kortet.
    14'
    Vejle BK får tildelt et hjørnespark
    Miiko Albornoz
    Miiko Albornoz (Vejle) løfter inn en corner fra høyre på Vejle Stadium.
    16'
    Simon Duerlund Rasmussen signaliserer et frispark til FC Midtjylland på egen banehalvdel.
    17'
    Vejle BK får tildelt et frispark
    Simon Duerlund Rasmussen signaliserer et frispark til Vejle.
    17'
    German Onugha
    Vejle fosser fremover, men Simon Duerlund Rasmussen blåser for offside på Vejle Stadium.
    18'
    Skudd utenfor mål, Vejle BK
    Musa Juwara
    Vejle angriper, men avslutningen til Musa Juwara går utenfor.
    19'
    Vejle tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    Skudd på mål, FC Midtjylland
    Aral Simsir
    Målsjanse til FC Midtjylland! Aral Simsir treffer mål, men keeper redder.
    23'
    FC Midtjylland, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    25'
    German Onugha (Vejle) header mot mål, men ballen går utenfor.
    29'
    German Onugha (Vejle) får et gult kort av dommer Simon Duerlund Rasmussen.
    30'
    FC Midtjylland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark i en god posisjon for FC Midtjylland!
    31'
    FC Midtjylland angriper. Kristoffer Olsson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    Nikolas Dyhr
    Simon Duerlund Rasmussen tildeler FC Midtjylland en corner. Nikolas Dyhr sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    36'
    Frispark til FC Midtjylland på halvdelen til Vejle.
    37'
    Vejle fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    Gult kort til FC Midtjylland
    Jo Gue-sung
    Jo Gue-sung (FC Midtjylland) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Simon Duerlund Rasmussen signaliserer et frispark til Vejle på egen banehalvdel.
    38'
    Skudd utenfor mål, FC Midtjylland
    Franculino
    Franculino (FC Midtjylland) kommer til en målsjanse på Vejle Stadium, men klarer ikke å score.
    40'
    41'
    Skudd på mål, Vejle BK
    Musa Juwara
    Vejle fosser forover og Musa Juwara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    I Vejle slår Miiko Albornoz en corner fra høyre.
    45'
    Frispark FC Midtjylland.
    49'
    50'
    Mål for FC Midtjylland!
    Vejle BK 0 - 1 FC Midtjylland
    Mål: Aral Simsir
    Aral Simsir dundrer ballen i mål og FC Midtjylland tar ledelsen 0-1 på Vejle Stadium.
    51'
    52'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Marius Elvius Kolind Jorgensen
    Ut: Gilli Rólantsson
    Vejle gjør sitt første bytte. Gilli Sørensen erstattes av Marius Elvius Kolind Jorgensen.
    54'
    Inn: Kristian Kirkegaard
    Ut: Jasin Assehnoun
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vejle. Inn kommer Kristian Kirkegaard, mens Jasin Assehnoun tar plass på benken.
    54'
    Spillerbytte - FC Midtjylland
    Inn: Sory Kaba
    Ut: Jo Gue-sung
    FC Midtjylland bytter ut Jo Gue-sung med Sory Kaba.
    55'
    Musa Juwara
    Vejle angriper i Vejle, men blir avblåst for offside.
    56'
    Vejle BK 0 - 2 FC Midtjylland
    Mål: Franculino
    Målgivende: Armin Gigovic
    Mål! FC Midtjylland øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Franculino på Vejle Stadium. Armin Gigovic var nest sist på ballen.
    59'
    Ebenezer Ofori
    Målsjanse! Ebenezer Ofori (Vejle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Inn: Tobias Lauritsen
    Ut: Ebenezer Ofori
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vejle. Inn kommer Tobias Lauritsen, mens Ebenezer Ofori tar plass på benken.
    67'
    Spillet på Vejle Stadium er stoppet midlertidig fordi Sory Kaba ligger nede.
    67'
    Inn: Edward Chilufya
    Ut: Aral Simsir
    Bytte for FC Midtjylland. Edward Chilufya kommer inn for Aral Simsir på Vejle Stadium.
    68'
    Inn: Charles
    Ut: Franculino
    Franculino (FC Midtjylland) erstattes av Charles.
    68'
    Inn: Andreas Pedersen
    Ut: Musa Juwara
    Ivan Prelec (Vejle) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Andreas Pedersen erstatter Musa Juwara.
    69'
    FC Midtjylland slipper å klare seg uten Sory Kaba som kommer tilbake på banen i Vejle.
    69'
    Rødt kort til FC Midtjylland
    Pablo Antonio Ortiz Cabezas
    Rødt kort! Pablo Antonio Ortiz Cabezas (FC Midtjylland) sendes i dusjen av dommer Simon Duerlund Rasmussen.
    78'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    78'
    Rødt kort!
    Spilleren får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    78'
    Frisparket tildelt Vejle er farlig nær FC Midtjyllands målområde.
    79'
    Inn: Paulinho
    Ut: Nikolas Dyhr
    FC Midtjylland bytter ut Nikolas Dyhr med Paulinho. Dette er det femte byttet som Thomas Thomasberg gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Emiliano Martinez
    Ut: Edward Chilufya
    FC Midtjylland gjør sitt fjerde bytte. Edward Chilufya erstattes av Emiliano Martinez.
    80'
    81'
    Jonas Lössl ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    81'
    Mål for Vejle BK!
    Vejle BK 1 - 2 FC Midtjylland
    Mål: German Onugha
    Målgivende: Raul Albentosa Redal
    Mål! German Onugha holder Vejleet inne i kampen med en redusering til 1-2. Det er en fin assist fra Raul Albentosa Redal.