0-1
1-1
2-1
3-2

Nicholas Mickelson (Odense Boldklub) slår en corner fra høyre side på Vejle Stadium.
    4'
    Louicius Don Deedson
    Louicius Don Deedson (Odense Boldklub) kommer til en målsjanse på Vejle Stadium, men klarer ikke å score.
    4'
    Musa Juwara
    Målsjanse på Vejle Stadium! Musa Juwara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Odense, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Vejle på egen banehalvdel.
    9'
    Mål for Odense!
    Vejle BK 0 - 1 Odense
    Mål: Max Fenger
    Målgivende: Leeroy Owusu
    Max Fenger setter ballen i nettet og Odense Boldklub leder nå 0-1. Leeroy Owusu sto for den målgivende pasningen.
    11'
    Mål for Vejle BK!
    Vejle BK 1 - 1 Odense
    Mål: Musa Juwara
    Målgivende: German Onugha
    Mål! Vejle utligner på Vejle Stadium. Målscorer: Musa Juwara. Flott spill fra German Onugha før målet.
    12'
    I Vejle slår Hamza Barry en corner fra venstre.
    16'
    German Onugha
    Vejle avanserer forover i Vejle. German Onugha avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Bashkim Kadrii
    Bashkim Kadrii (Odense Boldklub) kommer seg fri på Vejle Stadium, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Frispark for Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    21'
    Odense Boldklub tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    I Vejle har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Frispark Vejle.
    27'
    Frispark til Odense Boldklub på halvdelen til Vejle.
    29'
    Rami Hajal
    Målsjanse! Rami Hajal (Odense Boldklub) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    33'
    Vejle angriper i Vejle. German Onugha avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    Musa Juwara
    Vejle fosser forover og Musa Juwara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    David Colina (Vejle) løfter inn en corner fra høyre på Vejle Stadium.
    38'
    Tom Trybull
    Odense Boldklub angriper i Vejle. Tom Trybull fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Vejle.
    42'
    En av Vejles spillere går i offside.
    43'
    Skudd utenfor mål, Odense
    45'+2
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Nicklas Mouritsen
    Ut: Tobias Slotsager
    Odense Boldklub gjør sitt første bytte. Tobias Slotsager erstattes av Nicklas Mouritsen.
    46'
    47'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Odense Boldklub er nær straffområde.
    49'
    Skudd på mål, Odense
    50'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Max Fenger vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    51'
    Odense Boldklub slipper å klare seg uten Max Fenger som kommer tilbake på banen igjen.
    52'
    Vejle angriper, men Jakob Kehlet blåser for offside.
    53'
    56'
    57'
    Stefan Velkov
    Vejle angriper på Vejle Stadium. Stefan Velkov header utenfor.
    60'
    Målsjanse til Odense Boldklub! Bashkim Kadrii treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Jakob Kehlet tildeler Odense Boldklub en corner. Tom Trybull sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    I Vejle slår Nicholas Mickelson en corner fra venstre.
    67'
    Rami Hajal
    Sjanse til Odense Boldklub! Rami Hajal er nær ved å score, men keeper redder.
    67'
    67'
    68'
    Jakob Kehlet tildeler Odense Boldklub en corner. Nicholas Mickelson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Vejle BK 2 - 1 Odense
    Mål: German Onugha
    Målgivende: Musa Juwara
    German Onugha header ballen i mål og Vejle tar ledelsen 2-1 på Vejle Stadium. Musa Juwara var nest sist på ballen.
    70'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Dimitrios Emmanouilidis
    Ut: Tobias Lauritsen
    Bytte for Vejle. Dimitrios Emmanouilidis kommer inn for Tobias Lauritsen på Vejle Stadium.
    70'
    Målet til Vejle BK sjekkes av VAR
    72'
    Målet til Vejle BK blir stående
    72'
    Odense Boldklub angriper i Vejle. Louicius Don Deedson fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    78'
    Gult kort til Vejle BK
    Hamza Barry
    Hamza Barry (Vejle) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Hamza Barry (Vejle) løfter inn en corner fra venstre på Vejle Stadium.
    80'
    80'
    Inn: Markus Gustav Jensen
    Ut: Max Fenger
    Odense Boldklub bytter ut Max Fenger med Markus Gustav Jensen.
    81'
    Inn: Max Isaac Ejdum
    Ut: Filip Helander
    Odense Boldklub bytter ut Filip Helander med Max Isaac Ejdum. Dette er det tredje byttet som Soren Krogh gjør i dagens kamp.
    81'
    Vejle BK 3 - 1 Odense
    Mål: Dimitrios Emmanouilidis
    Målgivende: Nathan Trott
    Mål! Dimitrios Emmanouilidis øker Vejles ledelse til 3-1 på Vejle Stadium. Det er en fin assist fra Nathan Trott.
    82'
    Dimitrios Emmanouilidis
    Dommer Jakob Kehlet viser Dimitrios Emmanouilidis (Vejle) det gule kortet.
    83'
    Inn: Anders Jacobsen
    Ut: Hamza Barry
    Ivan Prelec (Vejle) gjør sitt andre bytte for dagen. Anders Jacobsen erstatter Hamza Barry.
    84'
    Inn: Ebenezer Ofori
    Ut: Musa Juwara
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vejle. Inn kommer Ebenezer Ofori, mens Musa Juwara tar plass på benken.
    84'
    Inn: Bjørn Paulsen
    Ut: James Gomez
    James Gomez (Odense Boldklub) erstattes av Bjørn Paulsen.
    84'
    Inn: Luca Kjerrumgaard
    Ut: Rami Hajal
    Odense Boldklub gjør sitt femte bytte. Rami Hajal erstattes av Luca Kjerrumgaard.
    90'
    David Colina (Vejle) slår en corner fra venstre side på Vejle Stadium.
    90'+3
    Inn: Victor Lind
    Ut: German Onugha
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vejle. Inn kommer Victor Lind, mens German Onugha tar plass på benken.
    90'+4
    Inn: Marius Elvius Kolind Jorgensen
    Ut: Thomas Gundelund
    Thomas Gundelund (Vejle) erstattes av Marius Elvius Kolind Jorgensen.
    90'+4
    90'+5
    90'+5
    Vejle BK 3 - 2 Odense
    Mål: Luca Kjerrumgaard
    Selvmål! En sønderknust Luca Kjerrumgaard setter ballen i eget mål. Dermed står det 3-2.