VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Woo-yeong Jeong
    Woo-yeong Jeong (VfB Stuttgart) kommer seg fri på Mercedes Benz Arena, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Pascal Stenzel
    VfB Stuttgart avanserer forover i Stuttgart. Pascal Stenzel avslutter, men treffer ikke mål.
    5'
    Benedict Hollerbach
    Union Berlin angriper i Stuttgart. Benedict Hollerbach fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Chris Fuhrich
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) kommer til en målsjanse på Mercedes Benz Arena, men klarer ikke å score.
    9'
    Chris Fuhrich (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes Benz Arena.
    11'
    Sascha Stegemann tildeler VfB Stuttgart en corner. Chris Fuhrich sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    Dan Axel Zagadou
    Dan Axel Zagadou (VfB Stuttgart) header mot mål, men ballen går utenfor.
    12'
    Deniz Undav
    VfB Stuttgart angriper, men avslutningen til Deniz Undav går utenfor.
    21'
    Union Berlin fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    21'
    VfB Stuttgart angriper, men Sascha Stegemann blåser for offside.
    27'
    Aissa Laidouni
    Union Berlin angriper, og Aissa Laidouni sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    28'
    Frispark til VfB Stuttgart på halvdelen til Union Berlin.
    29'
    Deniz Undav
    VfB Stuttgart avanserer forover og Deniz Undav får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    33'
    I Stuttgart slår Chris Fuhrich en corner fra høyre.
    33'
    Christopher Trimmel (Union Berlin) slår en corner fra høyre side på Mercedes Benz Arena.
    36'
    Christopher Trimmel (Union Berlin) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes Benz Arena.
    37'
    Alex Kral
    Union Berlin angriper på Mercedes Benz Arena, men Alex Kral header utenfor.
    37'
    Hiroki Ito
    Målsjanse! Hiroki Ito (VfB Stuttgart) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    En av VfB Stuttgarts spillere går i offside.
    40'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    41'
    Jamie Leweling
    VfB Stuttgart avanserer forover i Stuttgart. Jamie Leweling avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Mål for VfB Stuttgart!
    VfB Stuttgart 1 - 0 Union Berlin
    Mål: Deniz Undav
    Deniz Undav dundrer ballen i mål og VfB Stuttgart tar ledelsen 1-0 på Mercedes Benz Arena.
    45'
    VfB Stuttgart angriper, men blir avblåst for offside.
    46'
    I Stuttgart slår Christopher Trimmel en corner fra venstre.
    50'
    Christopher Trimmel
    Målsjanse på Mercedes Benz Arena! Christopher Trimmel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Målsjanse til VfB Stuttgart! Jamie Leweling treffer mål, men keeper redder.
    53'
    Union Berlin, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    VfB Stuttgart må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Union Berlin.
    55'
    55'
    56'
    Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    57'
    Spillerbytte - Union Berlin
    Inn: Mikkel Kaufmann
    Ut: Kevin Behrens
    Kevin Behrens (Union Berlin) erstattes av Mikkel Kaufmann.
    59'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    66'
    Hiroki Ito
    Hiroki Ito (VfB Stuttgart) kommer til en målsjanse på Mercedes Benz Arena, men klarer ikke å score.
    67'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Silas Wamangituka
    Ut: Jamie Leweling
    VfB Stuttgart bytter ut Jamie Leweling med Silas Wamangituka. Dette er det første byttet som Sebastian Hoeness gjør i dagens kamp.
    68'
    Inn: Enzo Millot
    Ut: Woo-yeong Jeong
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfB Stuttgart. Inn kommer Enzo Millot, mens Woo-yeong Jeong tar plass på benken.
    68'
    Inn: Brenden Aaronson
    Ut: Kevin Volland
    Union Berlin gjør sitt andre bytte. Kevin Volland erstattes av Brenden Aaronson.
    72'
    73'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Stuttgart fordi Atakan Karazor får behandling for en skade på banen.
    74'
    Atakan Karazor kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Mercedes Benz Arena.
    75'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Union Berlin på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Maximilian Mittelstadt
    Ut: Pascal Stenzel
    Sebastian Hoeness (VfB Stuttgart) gjør sitt tredje bytte for dagen. Maximilian Mittelstadt erstatter Pascal Stenzel.
    80'
    Inn: Lucas Tousart
    Ut: Benedict Hollerbach
    Union Berlin bytter ut Benedict Hollerbach med Lucas Tousart.
    80'
    Inn: Robin Gosens
    Ut: Christopher Trimmel
    Urs Fischer gjør dagens fjerde bytte i Stuttgart, når han tar ut Christopher Trimmel og setter inn Robin Gosens.
    80'
    Inn: Leonidas Stergiou
    Ut: Deniz Undav
    Bytte for VfB Stuttgart. Leonidas Stergiou kommer inn for Deniz Undav på Mercedes Benz Arena.
    81'
    Union Berlin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    82'
    Silas Wamangituka
    Silas Wamangituka (VfB Stuttgart) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    I Stuttgart slår Jerome Roussillon en corner fra venstre.
    84'
    Gult kort til Union Berlin
    Lucas Tousart
    Lucas Tousart (Union Berlin) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.