Frispark for Lyngby på egen banehalvdel.
    Frispark til Viborg FF på halvdelen til Lyngby.
    En av Viborg FFs spillere blir avblåst for offside på Energi Viborg Arena.
    14'
    Skudd på mål, Viborg FF
    Sergio Pereira Andrade
    Sjanse til Viborg FF! Sergio Pereira Andrade er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    Viborg FF, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Lyngby BK
    Abdul Malik Abubakari
    Abdul Malik Abubakari (Lyngby) får et gult kort av dommer Jakob Kehlet.
    18'
    Magnus Hee Westergaard
    Målsjanse på Energi Viborg Arena! Magnus Hee Westergaard fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    19'
    Viborg FF får tildelt et hjørnespark
    I Viborg slår Sergio Pereira Andrade en corner fra venstre.
    20'
    Lyngby BK får tildelt et hjørnespark
    Brian Hamalainen
    Brian Hamalainen (Lyngby) slår en corner fra venstre side på Energi Viborg Arena.
    22'
    VAR sjekker om det er straffe
    25'
    Straffe til Lyngby BK
    26'
    Dommeren dømmer straffe
    26'
    Lyngby fikk tildelt et straffespark som Abdul Malik Abubakari mislyktes med å sette i mål!
    28'
    29'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Lyngby på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for Viborg FF på egen banehalvdel.
    30'
    Dommer Jakob Kehlet venter med å sette i gang spillet fordi Jeppe Grønning ligger nede.
    31'
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Srdan Kuzmic
    Ut: Jeppe Grønning
    Srdan Kuzmic (Viborg FF) erstatter Jeppe Grønning som ser ut til å måtte forlate Energi Viborg Arena med en skade.
    32'
    I Viborg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    33'
    Lyngby tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    Brian Hamalainen (Lyngby) løfter inn en corner fra venstre på Energi Viborg Arena.
    37'
    38'
    Skudd utenfor mål, Viborg FF
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) kommer seg fri på Energi Viborg Arena, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) løfter inn en corner fra venstre på Energi Viborg Arena.
    40'
    42'
    Målsjanse til Viborg FF! Sergio Pereira Andrade treffer mål, men keeper redder.
    42'
    42'
    Jakob Kehlet tildeler Viborg FF en corner. Sergio Pereira Andrade sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Anosike Ementa
    I Viborg header Anosike Ementa (Viborg FF) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Lyngby avanserer forover i Viborg. Abdul Malik Abubakari avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    47'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) slår en corner fra høyre side på Energi Viborg Arena.
    49'
    Viborg FF angriper på Energi Viborg Arena. Magnus Hee Westergaard header utenfor.
    49'
    Sjanse! Viborg FF avanserer forover, men Magnus Hee Westergaard avslutter utenfor.
    51'
    52'
    Brian Hamalainen (Lyngby) slår en corner fra høyre side på Energi Viborg Arena.
    53'
    Spillerbytte - Lyngby BK
    Inn: Michael Opoku
    Ut: Abdul Malik Abubakari
    Lyngby bytter ut Abdul Malik Abubakari med Michael Opoku. Dette er det første byttet som Morten Karlsen gjør i dagens kamp.
    54'
    Jakob Kehlet tildeler Lyngby en corner. Brian Hamalainen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) løfter inn en corner fra høyre på Energi Viborg Arena.
    57'
    Mål for Viborg FF!
    Viborg FF 1 - 0 Lyngby BK
    Mål: Nikolas Burgy
    Målgivende: Sergio Pereira Andrade
    Mål! Nikolas Burgy header ballen i mål og gir Viborg FF ledelsen 1-0 på Energi Viborg Arena. Sergio Pereira Andrade sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Isak Jensen
    Isak Jensen (Viborg FF) avanserer forover på Energi Viborg Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    60'
    Viborg FF kommer till avslut på Energi Viborg Arena men Anosike Ementa nickar utanför.
    63'
    Jonathan Amon
    Målsjanse! Jonathan Amon (Lyngby) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Viborg FF.
    66'
    Inn: Magnus Warming
    Ut: Baptiste Rolland
    Baptiste Rolland (Lyngby) erstattes av Magnus Warming.
    67'
    Skudd på mål, Lyngby BK
    Michael Opoku
    Lyngby angriper. Michael Opoku får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    72'
    Lyngby BK, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    73'
    75'
    76'
    78'
    Inn: Charly Horneman
    Ut: Sergio Pereira Andrade
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Viborg FF. Inn kommer Charly Horneman, mens Sergio Pereira Andrade tar plass på benken.