Ranocchia90'+11
2-1
    En av LR Vicenzas spillere blir avblåst for offside på Stadio Romeo Menti.
    1'
    Offside! Gabriel Strefezza (US Lecce) er alene igjennom, men dommer Maurizio Mariani ser at linjemannen er oppe med flagget.
    2'
    Frispark for LR Vicenza på egen banehalvdel.
    4'
    Massimo Coda
    Massimo Coda (US Lecce) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til US Lecce på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark til US Lecce på halvdelen til LR Vicenza.
    10'
    Filippo Ranocchia (LR Vicenza) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Romeo Menti.
    13'
    Gabriel Strefezza
    Sjanse i Vicenza! Gabriel Strefezza (US Lecce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Vicenza, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Maurizio Mariani tildeler US Lecce en corner. Gabriel Strefezza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    17'
    Kastriot Dermaku
    Kastriot Dermaku (US Lecce) header utenfor.
    17'
    US Lecce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Gabriel Strefezza (US Lecce) kommer til en målsjanse på Stadio Romeo Menti, men klarer ikke å score.
    23'
    Alessio Da Cruz
    LR Vicenza angriper i Vicenza. Alessio Da Cruz fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Filippo Ranocchia (LR Vicenza) slår en corner fra venstre side på Stadio Romeo Menti.
    26'
    Frispark
    26'
    26'
    I Vicenza slår Gabriel Strefezza en corner fra venstre.
    30'
    Maurizio Mariani tildeler LR Vicenza en corner. Filippo Ranocchia sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    Sebastien De Maio
    Sebastien De Maio (LR Vicenza) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    31'
    Lecce, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Jordan Lukaku
    LR Vicenza avanserer forover i Vicenza. Jordan Lukaku avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Spillerbytte - Lecce
    Inn: Thorir Johann Helgason
    Ut: Alexis Blin
    US Lecce bytter ut Alexis Blin med Thorir Johann Helgason.
    35'
    36'
    I Vicenza har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Gult kort til Lecce
    Fabio Lucioni
    Dommer Maurizio Mariani gir Fabio Lucioni (US Lecce) et gult kort.
    38'
    40'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til LR Vicenza på egen banehalvdel.
    42'
    Maurizio Mariani signaliserer et frispark til US Lecce.
    43'
    Gult kort til Vicenza
    Davide Diaw
    Davide Diaw (LR Vicenza) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Frispark for US Lecce på egen banehalvdel.
    44'
    Gabriel ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Gabriel er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadio Romeo Menti.
    45'
    Dommer Maurizio Mariani ser at linjemannen løfter flagget, og LR Vicenzas Davide Diaw blåses av for offside.
    45'+1
    46'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vicenza fordi Morten Hjulmand får behandling for en skade på banen.
    46'
    47'
    Morten Hjulmand ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Vicenza.
    48'
    49'
    LR Vicenza tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    52'
    Gabriel Strefezza (US Lecce) slår en corner fra venstre side på Stadio Romeo Menti.
    53'
    LR Vicenza må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra US Lecce.
    55'
    Massimo Coda skyter i stolpen! Stor sjanse for US Lecce i Vicenza.
    56'
    Thorir Johann Helgason
    Thorir Johann Helgason (US Lecce) kommer seg fri på Stadio Romeo Menti, men avslutningen går utenfor.
    56'
    58'
    Sjanse! US Lecce avanserer forover, men Gabriel Strefezza avslutter utenfor.
    58'
    US Lecce avanserer forover i Vicenza. Gabriel Strefezza avslutter, men treffer ikke mål.
    59'
    Mario Gargiulo
    Sjanse til US Lecce! Mario Gargiulo er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Det blir farlig! Frispark for LR Vicenza er nær straffområde.
    61'
    Spillerbytte - Vicenza
    Inn: Riccardo Meggiorini
    Ut: Loris Zonta
    Loris Zonta (LR Vicenza) erstattes av Riccardo Meggiorini.
    61'
    US Lecce fosser forover og Gabriel Strefezza fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Maurizio Mariani tildeler US Lecce en corner. Gabriel Strefezza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    63'
    US Lecce angriper, men Massimo Coda vinkes av for offside.
    63'
    Filippo Ranocchia
    LR Vicenza angriper. Filippo Ranocchia får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Francesco Di Mariano vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    66'
    US Lecce slipper å klare seg uten Francesco Di Mariano som kommer tilbake på banen i Vicenza.
    67'
    Mål for Lecce!
    Vicenza 0 - 1 Lecce
    Mål: Gabriel Strefezza
    Mål! US Lecce tar ledelsen 0-1 ved Gabriel Strefezza.
    69'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nikita Contini (LR Vicenza) vrir seg av smerte i gresset.
    71'
    Nikita Contini er tilbake i kampen igjen.
    73'
    Inn: Matteo Grandi
    Ut: Nikita Contini
    Nikita Contini (LR Vicenza) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Matteo Grandi.
    74'
    Inn: Luca Crecco
    Ut: Jordan Lukaku
    LR Vicenza gjør sitt tredje bytte. Jordan Lukaku erstattes av Luca Crecco.
    74'
    Inn: Stefano Giacomelli
    Ut: Matteo Bruscagin
    Bytte for LR Vicenza. Stefano Giacomelli kommer inn for Matteo Bruscagin på Stadio Romeo Menti.
    75'
    Dommeren gir Gabriel Strefezza (US Lecce) et gult kort.
    79'
    Francesco Di Mariano
    Målsjanse! Francesco Di Mariano (US Lecce) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Luca Crecco (LR Vicenza) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Romeo Menti.
    82'
    Inn: Marcin Listkowski
    Ut: Francesco Di Mariano
    Marco Baroni gjør dagens andre bytte i Vicenza, når han tar ut Francesco Di Mariano og setter inn Marcin Listkowski.
    83'
    Inn: Antonino Ragusa
    Ut: Gabriel Strefezza
    US Lecce bytter ut Gabriel Strefezza med Antonino Ragusa. Dette er det tredje byttet som Marco Baroni gjør i dagens kamp.
    83'
    I Vicenza slår Luca Crecco en corner fra venstre.
    84'
    84'
    US Lecce angriper i Vicenza, men blir avblåst for offside.
    86'
    Frispark LR Vicenza.
    86'
    Davide Diaw
    LR Vicenza angriper og Davide Diaw får avsluttet. Headingen treffer ikke US Lecce-målet.
    87'
    Frispark US Lecce.
    87'
    US Lecce angriper, men Maurizio Mariani blåser for offside.
    88'
    Matteo Grandi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    88'
    Matteo Grandi er tilbake på banen igjen.
    89'
    VAR sjekker om det er straffe til Vicenza
    90'+1
    Dommeren dømmer straffe til Vicenza
    90'+2
    Vicenza bommer på straffe!
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    LR Vicenza har fått straffe!
    90'+4
    Vicenza scorer på straffe!
    Vicenza 1 - 1 Lecce
    Mål: Davide Diaw
    Davide Diaw setter ballen i mål fra straffemerket på Stadio Romeo Menti. Dermed står det 1-1 i Vicenza.
    90'+4
    Inn: Nicola Dalmonte
    Ut: Michele Cavion
    Francesco Baldini (LR Vicenza) gjør sitt femte bytte for dagen. Nicola Dalmonte erstatter Michele Cavion.
    90'+5
    90'+6
    90'+7
    Inn: Pablo Rodriguez
    Ut: Thorir Johann Helgason
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for US Lecce. Inn kommer Pablo Rodriguez, mens Thorir Johann Helgason tar plass på benken.
    90'+8
    Inn: Arturo Calabresi
    Ut: Valentin Gendrey
    Valentin Gendrey (US Lecce) erstattes av Arturo Calabresi.
    90'+9
    Stefano Giacomelli
    Målsjanse til LR Vicenza! Stefano Giacomelli treffer mål, men keeper redder.
    90'+9
    90'+9
    I Vicenza slår Antonino Ragusa en corner fra venstre.
    90'+10
    Skudd på mål, Lecce
    90'+11
    90'+10
    90'+10
    Antonino Ragusa
    Dommer Maurizio Mariani viser Antonino Ragusa (US Lecce) det gule kortet.
    90'+10
    Mål for Vicenza!
    Vicenza 2 - 1 Lecce
    Mål: Filippo Ranocchia
    Målgivende: Alessio Da Cruz
    LR Vicenza leder 2-1 etter en scoring av Filippo Ranocchia. Det er en fin assist fra Alessio Da Cruz.