0-5
Donk45'
0-6
0-7

Thi Bich Thuy Nguyen (Vietnam) løfter inn en corner fra venstre på Forsyth Barr Stadium.
    2'
    Thanh Nha Nguyen Thi
    Vietnam angriper i Dunedin. Thanh Nha Nguyen Thi fyrer av et skudd som går utenfor.
    4'
    Frispark for Vietnam på egen banehalvdel.
    6'
    Skudd utenfor mål, Nederland
    6'
    Vietnam, prøver et skudd, men det reddes
    Thi Kim Thanh Tran
    7'
    Lieke Martens
    Målsjanse på Forsyth Barr Stadium! Lieke Martens fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    7'
    8'
    Mål for Nederland!
    Vietnam 0 - 1 Nederland
    Mål: Lieke Martens
    Målgivende: Dominique Janssen
    Nederland leder 0-1 etter en scoring av Lieke Martens. Det er en fin assist fra Dominique Janssen.
    8'
    I Dunedin slår Sherida Spitse en corner fra venstre.
    10'
    11'
    Vietnam 0 - 2 Nederland
    Mål: Katja Snoeijs
    Målgivende: Daniëlle van de Donk
    Katja Snoeijs setter ballen i mål og øker Nederlands ledelse til 0-2 i Dunedin. Flott spill fra Van de Donk Danielle før målet.
    11'
    Sherida Spitse (Nederland) slår en corner fra høyre side på Forsyth Barr Stadium.
    13'
    Jill Roord
    Jill Roord (Nederland) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Jill Roord
    Jill Roord (Nederland) kommer seg fri på Forsyth Barr Stadium, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Dominique Janssen
    Sjanse! Nederland avanserer forover, men Dominique Janssen avslutter utenfor.
    16'
    Vietnam 0 - 3 Nederland
    Mål: Esmee Virginia Brugts
    Målgivende: Lieke Martens
    Esmee Virginia Brugts øker Nederlands ledelse til 0-3! Lieke Martens sto for den målgivende pasningen.
    18'
    18'
    Nederland tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Sherida Spitse
    Sherida Spitse (Nederland) kommer til en målsjanse på Forsyth Barr Stadium, men klarer ikke å score.
    20'
    Lieke Martens (Nederland) header ballen mot mål, men Vietnam klarerer.
    20'
    20'
    21'
    Sjanse til Nederland! Lieke Martens er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    Vietnam 0 - 4 Nederland
    Mål: Jill Roord
    Mål! Nederland øker ledelsen til 0-4 etter en scoring av Jill Roord på Forsyth Barr Stadium. Dominique Janssen var nest sist på ballen.
    23'
    23'
    Spillerbytte - Vietnam
    Inn: Thi Kieu Chuong
    Ut: Luong Thi Thu Thuong
    Vietnam gjør sitt første bytte. Luong Thi Thu Thuong erstattes av Thi Kieu Chuong.
    28'
    Inn: Thi My Anh Nguyen
    Ut: Thi Loan Hoang
    Bytte for Vietnam. Thi My Anh Nguyen kommer inn for Thi Loan Hoang på Forsyth Barr Stadium.
    28'
    Frispark til Vietnam på halvdelen til Nederland.
    29'
    Ivana Martincic signaliserer et frispark til Vietnam på egen banehalvdel.
    29'
    31'
    Jill Roord
    Nederland fosser forover og Jill Roord fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    Nederland angriper, men avslutningen til Lieke Martens går utenfor.
    32'
    Frispark i en god posisjon for Nederland!
    33'
    Stefanie Van der Gragt
    Nederland angriper på Forsyth Barr Stadium, men Stefanie Van der Gragt header utenfor.
    33'
    Tran Thi Hai Linh
    Vietnam avanserer forover i Dunedin. Tran Thi Hai Linh avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Ivana Martincic tildeler Nederland en corner. Sherida Spitse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Esmee Virginia Brugts
    Esmee Virginia Brugts (Nederland) kommer seg fri på Forsyth Barr Stadium, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Ivana Martincic signaliserer et frispark til Nederland på egen banehalvdel.
    38'
    39'
    39'
    Katja Snoeijs
    Nederland angriper. Katja Snoeijs får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    Vietnam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Ivana Martincic signaliserer et frispark til Vietnam.
    41'
    44'
    Daniëlle van de Donk
    Sjanse i Dunedin! Van de Donk Danielle (Nederland) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    44'
    Vietnam 0 - 5 Nederland
    Mål: Daniëlle van de Donk
    Mål! Van de Donk Danielle øker Nederlands ledelse til 0-5 på Forsyth Barr Stadium.
    45'
    45'
    45'
    Jill Roord
    Jill Roord (Nederland) avanserer forover på Forsyth Barr Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    Nederland, prøver et skudd, men det reddes
    Daphne van Domselaar
    45'+2
    Thi Bich Thuy Nguyen
    Målsjanse til Vietnam! Thi Bich Thuy Nguyen treffer mål, men keeper redder.
    45'+3
    45'+3
    Lieke Martens (Nederland) header utenfor.
    45'+5
    Spillerbytte - Nederland
    Inn: Wieke Hendrikje Maria Kaptein
    Ut: Daniëlle van de Donk
    Van de Donk Danielle (Nederland) erstattes av Wieke Hendrikje Maria Kaptein.
    46'
    Inn: Kerstin Casparij
    Ut: Victoria Pelova
    Nederland bytter ut Victoria Pelova med Kerstin Casparij. Dette er det andre byttet som Andries Jonker gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Thi Hang Khong
    Ut: Thi Kim Thanh Tran
    Vietnam bytter ut Thi Kim Thanh Tran med Thi Hang Khong.
    46'
    48'
    Spillet på Forsyth Barr Stadium er stoppet midlertidig fordi Thanh Nha Nguyen Thi ligger nede.
    50'
    Thanh Nha Nguyen Thi er på beina igjen og fortsetter kampen på Forsyth Barr Stadium.
    52'
    Thi Hang Khong
    53'
    Nederland angriper i Dunedin. Stefanie Van der Gragt avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Jill Roord
    Nederland avanserer forover i Dunedin. Jill Roord avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    56'
    Vietnam 0 - 6 Nederland
    I Dunedin øker Nederland ledelsen til 0-6 takket være et mål av Esmee Virginia Brugts.
    57'
    57'
    Inn: Thi Tuyet Dung Nguyen
    Ut: Thi Bich Thuy Nguyen
    Duc Chung Mai (Vietnam) tar ut Thi Bich Thuy Nguyen som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Thi Tuyet Dung Nguyen.
    59'
    Inn: Huynh Nhu
    Ut: Pham Hai Yen
    Duc Chung Mai (Vietnam) gjør sitt femte bytte for dagen. Huynh Nhu erstatter Pham Hai Yen.
    59'
    Jill Roord
    Jill Roord (Nederland) fyrer av et skudd på Forsyth Barr Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    61'
    62'
    Inn: Damaris Berta Egurrola Wienke
    Ut: Jackie Groenen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nederland. Inn kommer Damaris Berta Egurrola Wienke, mens Jackie Groenen tar plass på benken.
    62'
    Duong Thi Van vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    Vietnam slipper å klare seg uten Duong Thi Van som kommer tilbake på banen igjen.
    64'
    Lieke Martens (Nederland) vinkes av for offside i Dunedin.
    67'
    Målet til Nederland sjekkes av VAR
    67'
    Målet til Nederland blir annullert
    68'
    70'
    Jill Roord
    Sjanse i Dunedin! Jill Roord (Nederland) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    70'
    70'
    Nederland fosser forover og Lieke Martens fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    71'
    72'
    72'
    72'
    Inn: Caitlin Dijkstra
    Ut: Sherida Spitse
    Nederland bytter ut Sherida Spitse med Caitlin Dijkstra.
    73'
    74'
    Lieke Martens (Nederland) slår en corner fra høyre side på Forsyth Barr Stadium.
    75'
    Målsjanse! Dominique Janssen (Nederland) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Inn: Merel Dongen
    Ut: Esmee Virginia Brugts
    Nederland gjør sitt femte bytte. Esmee Virginia Brugts erstattes av Merel Dongen.
    81'
    Frispark Nederland.
    82'
    Gult kort til Vietnam
    Duong Thi Van
    Duong Thi Van (Vietnam) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    Skade: Nederland
    83'
    Vietnam 0 - 7 Nederland
    Målgivende: Stefanie Van der Gragt
    Jill Roord header ballen i mål og Nederland går opp til en komfortabel 0-7-ledelse i Dunedin. Stefanie Van der Gragt sto for den målgivende pasningen.
    83'
    83'
    Tilbake fra skade: Nederland
    84'
    Thi My Anh Nguyen (Vietnam) løfter inn en corner fra venstre på Forsyth Barr Stadium.
    85'
    Vietnam angriper, men avslutningen til Tran Thi Hai Linh går utenfor.
    85'
    Kerstin Casparij
    Kerstin Casparij (Nederland) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Ivana Martincic tildeler Nederland en corner. Lieke Martens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Lieke Martens (Nederland) løfter inn en corner fra høyre på Forsyth Barr Stadium.