Hei og velkommen til livedekningen av toppkampen mellom Viking og Bodø/Glimt fra SR-Bank Arena!
    Viking (4-3-3): Gunnarson - Sebulonsen, Stensness, Vevatne, Vikstøl - Bell, Løkberg, Nilsen Tangen - Kabran, Berisha, Tripic.
    Bodø/Glimt (4-3-3): Haikin - Sampsted, Lode, Moe, Bjørkan - Berg, Saltnes, Fet - Solbakken, Botheim, Pellegrino.
    Viking-benken: Østbø, Brekalo, Høiland, de Lanlay, Bjørshol, Pattynama, Traore, Fridjonsson, Kvia-Egeskog.
    Glimt-benken: Smits, Høibråten, Vetlesen, Konradsen, Hagen, Nordås, Kvile, Mugisha, Koomson.
    To endringer på Viking-laget fra 3-1 seieren over Stabæk forrige helg. Den islandske keeperen Patrik Gunnarson starter sin første kamp for klubben, mens Arild Østbø henvises til benken. I tillegg er Zlatko Tripic tilbake fra karantene, og kommer inn for Yann-Erik de Lanlay.
    Kjetil Knutsen gjør ingen endringer på laget som vant 3-1 over Zorya i Europa Conference League torsdag.
    Begge lag er innblandet i den ekstremt tette toppkampen i Eliteserien. Bodø/Glimt ligger på 2. plass med 35 poeng, mens Viking ligger på 6. plass med 31 poeng. Viking kan altså krype helt opp i ryggen på Bodø/Glimt med seier i kveld.
    Det er to lag som er i god form i serien som møtes denne søndagen. Viking har fem strake kamper uten tap (fire seire og en uavgjort), mens Bodø/Glimt har seks strake kamper uten tap (tre seire og tre uavgjort) i Eliteserien.
    Da lagene møttes i det motsatte oppgjøret tidligere i sesongen endte det 2-2 på Aspmyra.
    Lagene ledes ut på banen av kveldens dommer Espen Eskås.
    Nydelige spilleforhold i Stavanger. Solen skinner, SR-Bank Arena fylles opp, og viktige poeng skal spilles om. Bare å glede seg!
    Veton Berisha sparker i gang oppgjøret.
    1'
    Viking går rett i angrep, men får verken frispark eller spilt seg til en ordentlig god mulighet.
    1'
    Nesten så Glimt roter det ordentlig til i forsvar, men Berisha når akkurat ikke ballen alene med Haikin.
    2'
    Frispark til Glimt midt på Vikings halvdel. Gjestene flytter opp laget.
    3'
    Ballen slås inn i feltet to ganger, før den ender i returrommet. Der klinker Pellegrino til, men den suser opp på tribunen.
    3'
    Viking angriper, men ballen mot Kabran kommer for sent. Da har svensken løpt inn i offside.
    4'
    Pellegrino prøver å spille til Saltnes i feltet, men den blir litt for lang og triller inn til Gunnarsson.
    5'
    Slurvete feil av Stensness som helt upresset spiller ballen ut til kast.
    6'
    Mål for Viking!
    Viking 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Veton Berisha
    BERISHA! Viking tar ledelsen! Angrepet starter med at Stensness prøver å spille opp i banen denne gangen, og da finner han Nilsen Tangen med masse rom. Nilsen Tangen spiller gjennom til Løkberg, men hans forsøk reddes av Haikin. På returen dukker Berisha opp, og setter ballen i mål!
    6'
    Godt trøkk på SR-Bank Arena nå!
    8'
    Glimt kommer inn i feltet, men Solbakken stoppes av en meget god takling av Vikstøl.
    9'
    God Glimt mulighet! Berg får ballen i feltet, og fyrer av fra god posisjon. Han får ikke plassert skuddet godt nok, så da redder Gunnarsson greit.
    11'
    Pellegrino løfter inn, men Viking får den ut.
    12'
    Pellegrino slår inn igjen, og denne gangen treffer han hodet til Botheim. Hans heading går til side for mål.
    13'
    Glimt ruller opp nok et innlegg, og igjen ender det med innleggsforsøk fra Pellegrino. Rett i blokka til Sebulonsen denne gangen.
    14'
    Gjestene som har et lite initiativ i kampen for øyeblikket.
    15'
    Solbakken prøver seg fra 16 meter, men skuddet går noen få meter til side for mål.
    15'
    Saltnes får ballen i feltet, og får faktisk en veldig god mulighet. Dessverre for gjestene er ikke siktet fininnstilt, og nok et skudd går til side for mål.
    17'
    Bjørkan spiller ballen inn i feltet, men treffer ikke Fet. Viking blir dype nå.
    18'
    Gunnarsson som stopper langskuddet til Berg. Corner til Glimt.
    19'
    Viking får den ut, før Berg slår inn igjen. Headingen går utenfor.
    19'
    Berisha sitter nede. Får tilsyn ute på gresset nå, mens de andre spillerne på begge lag samler seg for en liten prat.
    20'
    Berisha er oppe på beina igjen, og ser klar ut for å fortsette her.
    21'
    Berisha er tilbake på banen. Viktig for hjemmelaget.
    21'
    Solbakken feller Løkberg nede ved Vikings sekstenmeter.
    21'
    Botheim header gjennom Pellegrino, som prøver å spille tilbake til spissen. Sebulonsen får den ut til corner.
    23'
    Bergs corner skalles vekk av Berisha.
    23'
    Hva skjer her da? Tripic og Bjørkan går overende etter en duell borte fra ballen. Førstnevnte holder seg til hodet.
    24'
    Spillet er i gang igjen, og Tripic er oppe og går.
    25'
    Tripic og Bjørkan i ny duell, og det er nesten så Tripic kommer seg alene mot Haikin. Dessverre for vertene blir ballen litt for lang, og Haikin plukker den.
    26'
    Løkberg prøver å slå gjennom Berisha, som har masse bakrom å løpe i. Ballen kommer akkurat litt for sent, og Berisha avblåses for offside.
    27'
    Viking får flyttet opp mange folk for første gang på lenge, og vinner et hjørnespark.
    29'
    Corneren ender i returrommet der Bell venter. Han klemmer til, men ballen stoppes i de mange gulkledde spillerne i feltet.
    30'
    Lang ball inn i Viking-feltet som Saltnes nesten får under kontroll. Gunnarsson kommer ut og plukker etter hvert.
    31'
    Hele SR-Bank Arena roper på straffe i det Berisha går i bakken i duell med Haikin! Dommer peker på cornerflagget.
    31'
    Det påfølgende hjørnesparket fører til en kjempesjanse for Viking! Vevatne stusser ballen, og på bakerste dukker Berisha opp. Han setter den over fra god posisjon.
    32'
    Bjørkan kommer til skudd i feltet, men den går rett i blokka.
    34'
    Berisha legges i bakken på vei fremover.
    34'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Patrick Berg
    Får gult for fellingen av Berisha.
    34'
    Bell slår frisparket inn i boksen, og den fanges opp av Vikstøl på bakerste. Han prøver å slå inn igjen mot Berisha, men ballen ender bak mål.
    35'
    Bell roter seg inn i trøbbel, men får til slutt frispark i duell med Botheim.
    36'
    Tripic får slått inn i boksen, men der er det ingen lagkamerater. Haikin plukker.
    36'
    Bjørkan slår inn, og Fet får hodet på den. Headingen går over mål.
    37'
    Glimt angriper, men Bell går i bakken i en duell borte fra ballen. Viking får frispark.
    38'
    Fine kombinasjoner fra Berisha og Løkberg, som nesten gir sistnevnte en god mulighet. Stoppes til slutt av Glimt-forsvaret.
    39'
    Viking fortsetter å kjøre. Nilsen Tangen skaffer frispark nede ved hjørneflagget.
    39'
    Alfons Sampsted
    39'
    Bell slår inn og Kabran stiger høyest. Han header ballen til side for mål.
    40'
    Slurvete feil av Bjørkan i det han skal prøve å spille gjennom til Saltnes. Sender i stedet ballen rett utover dødlinja.
    42'
    Nok en svak feil fra Glimt. Saltnes denne gangen som mister kontroll på ballen, og må se den trille ut over sidelinjen.
    43'
    Solbakken løfter ballen mot Pellegrino i feltet, men den blir for høy for han og ender med femmeter.
    43'
    Tripic setter fart å høyre, før han banker ballen inn mot Berisha. Den går gjennom hele feltet.
    45'
    Tripic ligger nede. Holder seg bak på låret ser det ut som. Får behandling på gresset.
    45'
    Botheim sparker i gang de siste 45.
    45'
    Det legges til tre minutter.
    45'+1
    Tripic er inne på banen igjen.
    45'+1
    Glimt skaffer seg et hjørnespark. Kan de svare rett før pause her da?
    45'+2
    Nei, for der er Berisha og skaller unna igjen.
    45'+2
    Der er det pause på SR-Bank Arena. Viking får stående applaus inn i garderoben.
    Nesten så Moe klarer å spille helt gjennom til Solbakken i feltet, men ballen stoppes akkurat. Glimt fanger andreballen, og legger inn. Viking får den ut.
    46'
    Viking er dype innledningsvis på denne omgangen. Alle mann godt inne på egen halvdel.
    48'
    Bjørkan spiller fri Botheim i feltet, men han stoppes av Vevatne.
    49'
    Det påfølgende hjørnesparket blir det ikke noe ut av.
    49'
    Fet får ballen rett utenfor feltet til Viking, og Løkberg legger seg ned foran han. Føles som tiden står litt stille i mens Løkberg ligger der, men han klarer uansett å stoppe Fet. Latteren sitter løst rundt meg på SR-Bank Arena etter den.
    49'
    Bell løfter inn i feltet, men den blir litt for lang for Berisha. Haikin plukker.
    52'
    Solbakken får frispark midt inne på Vikings halvdel. Glimt tar det fort, men kommer seg ikke til noen stor mulighet.
    52'
    Antall stemmer: 1379
    Kjetil Knutsen gjør klar sine første trekk fra benken. Konradsen skal inn.
    54'
    Berisha går i bakken omtrent 25 meter fra mål, og får frispark.
    56'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Morten Konradsen
    Ut: Sondre Brunstad Fet
    56'
    Fin frispark-variant fra Viking. Tripic spiller på tvers til Nilsen Tangen, som løfter inn igjen til Tripic. Han header ballen på tvers, men vertene får ikke sendt den på mål igjen.
    56'
    Kabran er nede og gjør en god jobb i forsvar. Forhindrer et innlegg, og Glimt får corner.
    58'
    Gunnarsson kommer ut, men glipper den. Reddes av lagkameratene som får den ut.
    59'
    Ny corner til Glimt.
    59'
    Gunnarsson går for å bokse denne gangen. Virket det.
    59'
    Tripic prøver seg med en frekkas. Ser at Haikin står langt ute, og sikter på mål fra midtbanen. Den går noen meter til side.
    59'
    Konradsen løfter inn, men der ligger Gunnarsson og holder den i fast grep.
    61'
    Lang ball mot Berisha, som er litt for tøff i kroppen på Lode.
    61'
    Pellegrino løfter inn i feltet, men den går rett ut til femmeter. Glimt klarer ikke å sette noe trøkk på Viking her.
    63'
    Kabran skaffer Viking et hjørnespark.
    63'
    Ballen ender hos Berisha, som skyter i blokka.
    64'
    Kjempesjanse for Kabran! Berisha spilles fri på venstre, og slår inn foran mål. Der er Kabran, men han setter den utenfor mål.
    65'
    Spillerbytte - Viking
    Inn: Yann-Erik de Lanlay
    Ut: Zlatko Tripic
    66'
    Inn: David Brekalo
    Ut: Kristoffer Løkberg
    66'
    Pellegrino vinner et hjørnespark.
    66'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Viking 1 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Brede Moe
    Der sitter utligningen! Bergs corner faller ned i feltet, og etter litt frem og tilbake får Moe sendt ballen i mål!
    67'
    Frispark til Viking godt inne på Glimts halvdel. Flytter opp laget.
    68'
    Bells frispark ender i klypene til Haikin.
    69'
    Berisha slipper ballen mellom beina, og plutselig er Nilsen Tangen fri i feltet. Han prøver å slå inn foran mål, men forsøket stoppes.
    70'
    For en redning av Gunnarsson! Ballen blir slått inn i feltet etter et hjørnespark, og Saltnes får headet den mot mål. Der er Gunnarsson med et tigersprang, og holder den ute.
    72'
    Konradsen legger inn, og Saltnes prøver å ta ned den på brystet. Det tar for lang tid, og vertene får den bort.
    74'
    Viking 1 - 2 Bodø/Glimt
    Mål: Amahl Pellegrino
    Målgivende: Erik Botheim
    FOR ET MÅL AV PELLEGRINO! Brassesparker Glimt i føringen! Ballen løftes inn i feltet, og Botheim header den rett opp i luften. Da den faller ned brasser Pellegrino den i nettet. Kunstscoring!
    76'
    Amahl Pellegrino
    Får gult for å dra av seg drakten. Henger drakten på hjørneflagget, løfter flagget, og får massiv pipekonsert mot seg fra Viking-supporterne.
    76'
    Pellegrino avvinkes for offside, før han skyter likevel.
    79'
    Viking med kast høyt i banen, og flytter opp folk. Får ikke noe ut av den.
    81'
    Fredrik Bjørkan
    Lager frispark midt på egen halvdel.
    82'
    Bell løfter inn, og Brekalo kommer på den. Får ikke nok klem på den, og Haikin redder greit.
    83'
    Pellegrino spiller til Botheim som fyrer av i feltet. Gunnarsson redder.
    84'
    Inn: Maï Traoré
    Ut: Kevin Kabran
    85'
    Inn: Samúel Fridjónsson
    Ut: Gianni Stensness
    85'
    Inn: Sondre Bjørshol
    Ut: Sebastian Sebulonsen
    85'
    Inn: Gilbert Koomson
    Ut: Amahl Pellegrino
    Pellegrino pipes av banen.
    87'
    Viking får ikke satt et ordentlig trykk på Glimt her. Sliter i oppbyggingen av angrepene.
    88'
    Ola Solbakken
    89'
    Det legges til fire minutter.
    90'+1
    Glimt gjør mye rett her nå. Gir ikke Viking noen muligheter.
    90'+2
    Viking 1 - 3 Bodø/Glimt
    Mål: Erik Botheim
    Målgivende: Ola Solbakken
    Der er kampen punktert! Ballen spilles på tvers i feltet, og Botheim setter ballen i nettet!