Den første omgangen er nå i gang.
    Frispark for Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    1'
    Stefan Ristovski
    Sjanse til Dinamo Zagreb! Stefan Ristovski er nær ved å score, men keeper redder.
    6'
    Viktoria Plzen, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    I Plzen slår Martin Baturina en corner fra venstre.
    6'
    Dino Peric
    Dinamo Zagreb angriper på Doosan Arena. Dino Peric header utenfor.
    7'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb.
    8'
    I Plzen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Martin Baturina (Dinamo Zagreb) løfter inn en corner fra venstre på Doosan Arena.
    9'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler FC Viktoria Plzen en corner. Lukas Kalvach sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    En av FC Viktoria Plzens spillere blir avblåst for offside.
    17'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Dinamo Zagreb på egen banehalvdel.
    18'
    Lukas Kalvach (FC Viktoria Plzen) slår en corner fra venstre side på Doosan Arena.
    20'
    Frispark til Dinamo Zagreb på halvdelen til FC Viktoria Plzen.
    21'
    Dinamo Zagreb tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Marko Bulat
    Marko Bulat (Dinamo Zagreb) kommer seg fri på Doosan Arena, men avslutningen går utenfor.
    26'
    Frispark FC Viktoria Plzen.
    27'
    Frispark i en god posisjon for FC Viktoria Plzen!
    28'
    Gult kort til Dinamo Zagreb
    Dommer Anastasios Sidiropoulos gir Stefan Ristovski (Dinamo Zagreb) et gult kort.
    28'
    Gult kort til Viktoria Plzen
    Tomas Chory
    Tomas Chory (FC Viktoria Plzen) får et gult kort av dommer Anastasios Sidiropoulos.
    30'
    Dinamo Zagreb angriper i Plzen, men blir avblåst for offside.
    30'
    I Plzen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    32'
    Straffe til Viktoria Plzen
    34'
    34'
    VAR sjekker om det er straffe til Viktoria Plzen
    34'
    Dommeren dømmer straffe til Viktoria Plzen
    34'
    Viktoria Plzen scorer på straffe!
    Viktoria Plzen 1 - 0 Dinamo Zagreb
    Mål: Tomas Chory
    FC Viktoria Plzen tar ledelsen 1-0 etter et velplassert straffespark av Tomas Chory.
    35'
    Carlos Eduardo Lopes Cruz (FC Viktoria Plzen) slår en corner fra venstre side på Doosan Arena.
    38'
    Lukas Kalvach
    FC Viktoria Plzen fosser forover og Lukas Kalvach fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    Dinamo Zagreb, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    39'
    39'
    Frispark Dinamo Zagreb.
    39'
    Sampson Dweh
    FC Viktoria Plzen avanserer forover i Plzen. Sampson Dweh avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    Lukas Kalvach (FC Viktoria Plzen) løfter inn en corner fra venstre på Doosan Arena.
    44'
    Jan Kopic
    Jan Kopic (FC Viktoria Plzen) avanserer forover på Doosan Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    44'
    44'
    Tomas Chory
    Målsjanse til FC Viktoria Plzen! Tomas Chory treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    45'+1
    Spillerbytte - Dinamo Zagreb
    Inn: Sandro Kulenovic
    Ut: Mahir Emreli
    Sergej Jakirovic (Dinamo Zagreb) gjør sitt første bytte for dagen. Sandro Kulenovic erstatter Mahir Emreli.
    46'
    Inn: Petar Sucic
    Ut: Marko Bulat
    Marko Bulat (Dinamo Zagreb) erstattes av Petar Sucic.
    46'
    Josip Misic
    Sjanse! Dinamo Zagreb avanserer forover, men Josip Misic avslutter utenfor.
    47'
    Mauro Perkovic
    Mauro Perkovic (Dinamo Zagreb) mottar sitt første gule kort for dagen på Doosan Arena.
    50'
    FC Viktoria Plzen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    50'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tomas Chory (FC Viktoria Plzen) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    FC Viktoria Plzen slipper å klare seg uten Tomas Chory som kommer tilbake på banen i Plzen.
    52'
    52'
    Dario Spikic
    Dario Spikic (Dinamo Zagreb) kommer til en målsjanse på Doosan Arena, men klarer ikke å score.
    56'
    I Plzen slår Lukas Kalvach en corner fra høyre.
    62'
    Erik Jirka
    Erik Jirka (FC Viktoria Plzen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    62'
    64'
    Sandro Kulenovic
    Sandro Kulenovic (Dinamo Zagreb) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Inn: Gabriel Vidovic
    Ut: Dario Spikic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Dinamo Zagreb. Inn kommer Gabriel Vidovic, mens Dario Spikic tar plass på benken.
    66'
    Josip Misic
    Dinamo Zagreb angriper. Josip Misic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til Dinamo Zagreb
    69'
    Ingen straffe til Dinamo Zagreb
    70'
    71'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til FC Viktoria Plzen på egen banehalvdel.
    71'
    Spillerbytte - Viktoria Plzen
    Inn: Pavel Bucha
    Ut: Pavel Sulc
    Miroslav Koubek gjør dagens første bytte i Plzen, når han tar ut Pavel Sulc og setter inn Pavel Bucha.
    74'
    Inn: Jan Kliment
    Ut: Tomas Chory
    FC Viktoria Plzen bytter ut Tomas Chory med Jan Kliment. Dette er det andre byttet som Miroslav Koubek gjør i dagens kamp.
    74'
    Erik Jirka
    Erik Jirka (FC Viktoria Plzen) kommer seg fri på Doosan Arena, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Lukas Kalvach (FC Viktoria Plzen) slår en corner fra høyre side på Doosan Arena.
    77'
    77'
    79'
    Inn: Sadegh Moharrami
    Ut: Robert Ljubicic
    Dinamo Zagreb bytter ut Robert Ljubicic med Sadegh Moharrami.
    79'
    I Plzen slår Martin Baturina en corner fra høyre.
    80'
    80'
    81'
    Martin Baturina (Dinamo Zagreb) løfter inn en corner fra høyre på Doosan Arena.
    82'
    83'
    Dinamo Zagreb angriper, men blir avblåst for offside.
    83'
    Pavel Bucha
    Pavel Bucha (FC Viktoria Plzen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    85'
    87'
    Inn: Antonio Marin
    Ut: Takuro Kaneko
    Dinamo Zagreb gjør sitt femte bytte. Takuro Kaneko erstattes av Antonio Marin.
    88'
    Martin Baturina
    Dinamo Zagreb avanserer forover i Plzen. Martin Baturina avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    I Plzen header Sandro Kulenovic (Dinamo Zagreb) mot mål, men ballen går utenfor.
    89'
    Inn: Lukas Hejda
    Ut: Erik Jirka
    Bytte for FC Viktoria Plzen. Lukas Hejda kommer inn for Erik Jirka på Doosan Arena.
    90'+1
    Inn: Jan Sykora
    Ut: Ibrahim Benjamin Traore
    Miroslav Koubek (FC Viktoria Plzen) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Jan Sykora erstatter Ibrahim Benjamin Traore.
    90'+1
    Skudd på mål, Dinamo Zagreb
    90'+3
    90'+3
    Hjørnespark til Dinamo Zagreb
    90'+3
    Målet sjekkes av VAR
    90'+5
    Målet blir annullert
    90'+6
    Jindrich Stanek
    Dommer Anastasios Sidiropoulos viser Jindrich Stanek (FC Viktoria Plzen) det gule kortet.