202

Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær Villarreal CFs målområde.
    1'
    Jordan Veretout
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) avanserer forover på Estadio de la Ceramica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    I Villarreal slår Jonathan Clauss en corner fra høyre.
    2'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    4'
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til Villarreal CF.
    5'
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til Villarreal CF like utenfor Olympique Marseille-området.
    7'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Estadio de la Ceramica.
    9'
    Etienne Capoue
    Villarreal CF angriper i Villarreal. Etienne Capoue fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Olympique Marseille.
    13'
    Goncalo Guedes
    Målsjanse til Villarreal CF! Goncalo Guedes treffer mål, men keeper redder.
    14'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    14'
    Gerard Moreno
    Villarreal CF angriper, men avslutningen til Gerard Moreno går utenfor.
    16'
    Alexander Sørloth
    Alexander Sørloth (Villarreal CF) header ballen mot mål, men Olympique Marseille klarerer.
    17'
    17'
    Istvan Kovacs tildeler Villarreal CF en corner. Dani Parejo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Alexander Sørloth (Villarreal CF) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Gult kort til Villarreal
    Francis Coquelin
    Francis Coquelin (Villarreal CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio de la Ceramica.
    18'
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Ismaila Sarr
    Ismaila Sarr (Olympique Marseille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    18'
    Det blir farlig! Frispark for Villarreal CF er nær straffområde.
    20'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Goncalo Guedes (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de la Ceramica.
    25'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra venstre på Estadio de la Ceramica.
    28'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Villarreal CFs Alexander Sørloth blåses av for offside på Estadio de la Ceramica.
    31'
    Mål for Villarreal!
    Villarreal 1 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Etienne Capoue
    Målgivende: Kiko Femenia
    Mål! Villarreal CF tar ledelsen 1-0 ved Etienne Capoue. Det er en fin assist fra Kiko Femenia.
    32'
    Sjanse! Villarreal CF avanserer forover, men Etienne Capoue avslutter utenfor.
    33'
    Villarreal CF avanserer forover i Villarreal. Etienne Capoue avslutter, men treffer ikke mål.
    34'
    Geoffrey Kondogbia
    Målsjanse! Geoffrey Kondogbia (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    Azzedine Ounahi
    Azzedine Ounahi (Olympique Marseille) kommer seg fri på Estadio de la Ceramica, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Frispark Olympique Marseille.
    40'
    42'
    I Villarreal har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    43'
    Villarreal CF angriper på Estadio de la Ceramica, men Etienne Capoue header utenfor.
    45'+1
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Pierre-Emerick Aubameyang
    Ut: Ismaila Sarr
    Ismaila Sarr (Olympique Marseille) erstattes av Pierre-Emerick Aubameyang.
    46'
    Inn: Amine Harit
    Ut: Iliman Ndiaye
    Bytte for Olympique Marseille. Amine Harit kommer inn for Iliman Ndiaye på Estadio de la Ceramica.
    46'
    47'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Estadio de la Ceramica, men klarer ikke å score.
    48'
    Azzedine Ounahi (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Istvan Kovacs.
    48'
    Villarreal CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Eric Bailly (Villarreal CF) vrir seg av smerte i gresset.
    50'
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Yerson Mosquera
    Ut: Eric Bailly
    Yerson Mosquera (Villarreal CF) erstatter Eric Bailly som ser ut til å måtte forlate Estadio de la Ceramica med en skade.
    51'
    Frispark Villarreal CF.
    54'
    Villarreal 2 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Alexander Sørloth
    Målgivende: Goncalo Guedes
    Mål! Villarreal CF øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Alexander Sørloth på Estadio de la Ceramica. Goncalo Guedes var nest sist på ballen.
    54'
    Målet til Villarreal sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Villarreal blir stående
    57'
    64'
    Målsjanse på Estadio de la Ceramica! Pierre-Emerick Aubameyang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    66'
    Inn: Alex Baena
    Ut: Francis Coquelin
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Alex Baena erstatter Francis Coquelin.
    67'
    67'
    69'
    Quentin Merlin
    Quentin Merlin (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort.
    69'
    I Villarreal header Etienne Capoue (Villarreal CF) mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    Dani Parejo (Villarreal CF) slår en corner fra venstre side på Estadio de la Ceramica.
    73'
    Gerard Moreno (Villarreal CF) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    73'
    73'
    Villarreal CF avanserer forover i Villarreal. Goncalo Guedes avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    I Villarreal slår Dani Parejo en corner fra venstre.
    74'
    Yerson Mosquera
    Villarreal CF avanserer forover på Estadio de la Ceramica og Yerson Mosquera kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Olympique Marseille.
    74'
    74'
    Istvan Kovacs signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    75'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Villarreal CF.
    75'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Marseille!
    76'
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Azzedine Ounahi
    Olympique Marseille bytter ut Azzedine Ounahi med Luis Henrique Tomaz de Lima. Dette er det tredje byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    78'
    Istvan Kovacs tildeler Olympique Marseille en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    81'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Estadio de la Ceramica.
    82'
    Skudd utenfor mål, Olympique Marseille
    83'
    VAR sjekker om det er straffe til Villarreal
    84'
    Ingen straffe til Villarreal
    84'
    Inn: Jose Luis Morales
    Ut: Kiko Femenia
    Marcelino Garcia gjør dagens tredje bytte i Villarreal, når han tar ut Kiko Femenia og setter inn Jose Luis Morales.
    84'
    Inn: Santi Comesana
    Ut: Etienne Capoue
    Marcelino Garcia gjør dagens fjerde bytte i Villarreal, når han tar ut Etienne Capoue og setter inn Santi Comesana.
    84'
    Kan Villarreal CF utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    84'
    Geoffrey Kondogbia (Olympique Marseille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Villarreal 3 - 0 Olympique Marseille
    Mål: Yerson Mosquera
    Målgivende: Alex Baena
    Mål! Yerson Mosquera (Villarreal CF) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-0 på Estadio de la Ceramica. Alex Baena sto for den målgivende pasningen.
    85'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Estadio de la Ceramica.
    90'
    Aissa Mandi
    Aissa Mandi (Villarreal CF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    90'+2
    Alex Baena
    Dommeren gir Alex Baena (Villarreal CF) et gult kort.
    90'+2
    Skudd på mål, Villarreal
    90'+2
    90'+2
    Hjørnespark til Villarreal
    90'+2
    Dommer Istvan Kovacs viser Yerson Mosquera (Villarreal CF) det gule kortet.
    90'+3
    Pau Lopez
    Dommer Istvan Kovacs gir Pau Lopez (Olympique Marseille) et gult kort.
    90'+3
    Mål for Olympique Marseille!
    Villarreal 3 - 1 Olympique Marseille
    Mål: Jonathan Clauss
    Målgivende: Pierre-Emerick Aubameyang
    Olympique Marseille reduserer til 3-1 etter et mål av Jonathan Clauss. Flott spill fra Pierre-Emerick Aubameyang før målet.