Tilbake fra skade: Panseraikos FC
    14'
    Skudd på mål, Panseraikos FC
    Jaloliddin Masharipov
    Sjanse i Volos! Jaloliddin Masharipov (Panseraikos FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Panseraikos FC, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jean Barrientos (Volos) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Spillerbytte - Volos NPS
    Inn: Nemanja Glavcic
    Ut: Jean Barrientos
    Nemanja Glavcic (Volos) erstatter Jean Barrientos som ser ut til å måtte forlate Panthessaliko med en skade.
    20'
    20'
    Aristidis Vatsios signaliserer et frispark til Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark for Panseraikos FC på egen banehalvdel.
    22'
    Panseraikos FC får tildelt et hjørnespark
    Aristidis Vatsios tildeler Panseraikos FC en corner. Kostas Pileas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    24'
    Nikolaos Gkotzamanidis
    Nikolaos Gkotzamanidis (Panseraikos FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    Spillet på Panthessaliko er stoppet midlertidig fordi Panagiotis Moraitis ligger nede.
    25'
    27'
    Volos NPS får tildelt et frispark
    Frisparket tildelt Volos er farlig nær Panseraikos FCs målområde.
    27'
    Aristidis Vatsios signaliserer et frispark til Volos på egen banehalvdel.
    28'
    Frispark Volos.
    29'
    31'
    Kosta Aleksic
    Panseraikos FC angriper. Kosta Aleksic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    Frispark for Volos på egen banehalvdel.
    32'
    Frispark i en god posisjon for Volos!
    33'
    Nikolaos Gkotzamanidis (Panseraikos FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Panthessaliko.
    33'
    Gult kort til Panseraikos FC
    Nikolaos Gkotzamanidis (Panseraikos FC) får et gult kort av dommer Aristidis Vatsios.
    33'
    Skudd på mål, Volos NPS
    Panagiotis Moraitis
    Panagiotis Moraitis (Volos) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    35'
    Volos NPS, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    36'
    Målsjanse til Panseraikos FC! Kostas Pileas treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    Volos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Aristidis Vatsios signaliserer et frispark til Panseraikos FC.
    38'
    Gult kort til Volos NPS
    Tasos Tsokanis
    Tasos Tsokanis (Volos) mottar et gult kort på Panthessaliko, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    38'
    I Volos slår Jaloliddin Masharipov en corner fra høyre.
    40'
    41'
    43'
    44'
    Maximiliano Moreira
    En av Panseraikos FCs spillere går i offside.
    44'
    44'
    Nemanja Glavcic
    Nemanja Glavcic (Volos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    45'+1
    45'+3
    Panseraikos FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Volos.
    45'+3
    45'+4
    Inn: Theodosis Macheras
    Ut: Fotios Kitsos
    Miguel Angel Lopez Perez gjør dagens andre bytte i Volos, når han tar ut Fotios Kitsos og setter inn Theodosis Macheras.
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til Volos NPS
    51'
    Dommeren dømmer straffe til Volos NPS
    53'
    Straffe til Volos NPS
    53'
    Volos NPS scorer på straffe!
    Volos NPS 1 - 0 Panseraikos FC
    Mål: Panagiotis Moraitis
    Mål! Volos får et straffespark som Panagiotis Moraitis setter i mål på Panthessaliko. Stillingen er dermed 1-0.
    54'
    Emil Bergström
    Panseraikos FC angriper, men avslutningen til Emil Bergström går utenfor.
    55'
    Kan Panseraikos FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    58'
    Spillerbytte - Panseraikos FC
    Inn: Marios Sofianos
    Ut: Mathias Tomas
    Panseraikos FC bytter ut Mathias Tomas med Marios Sofianos. Dette er det første byttet som Pablo Gabriel Garcia Perez gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Zisis Chatzistravos
    Ut: Maximiliano Moreira
    Bytte for Panseraikos FC. Zisis Chatzistravos kommer inn for Maximiliano Moreira på Panthessaliko.
    60'
    60'
    Frispark Panseraikos FC.
    61'
    Aristidis Vatsios signaliserer et frispark til Panseraikos FC like utenfor Volos-området.
    62'
    Inn: Georgios Mygas
    Ut: Theodosis Macheras
    Volos bytter ut Theodosis Macheras med Georgios Mygas.
    63'
    Volos NPS får tildelt et hjørnespark
    Aristidis Vatsios tildeler Volos en corner. Nemanja Glavcic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    64'
    Georgios Mygas
    I Volos header Georgios Mygas (Volos) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    65'
    66'
    66'
    Nemanja Glavcic (Volos) løfter inn en corner fra høyre på Panthessaliko.
    68'
    Nikolai Alho
    Nikolai Alho (Volos) avanserer forover på Panthessaliko. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    69'
    70'
    Sjanse til Panseraikos FC! Jaloliddin Masharipov er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    71'
    Jaloliddin Masharipov (Panseraikos FC) slår en corner fra venstre side på Panthessaliko.
    71'
    Jaloliddin Masharipov (Panseraikos FC) løfter inn en corner fra høyre på Panthessaliko.
    73'
    Offside! Nikolaos Gkotzamanidis (Panseraikos FC) er alene igjennom, men dommer Aristidis Vatsios ser at linjemannen er oppe med flagget.
    73'
    74'
    Stopp i spillet
    Volos angriper i Volos. Nemanja Glavcic fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Adrian Chovan
    Dommeren gir Adrian Chovan (Panseraikos FC) et gult kort.
    87'
    Nikolai Alho (Volos) kommer seg fri på Panthessaliko, men avslutningen går utenfor.
    88'
    89'
    Marios Sofianos
    Marios Sofianos (Panseraikos FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Panthessaliko.
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Volos er nær straffområde.
    89'
    Målsjanse på Panthessaliko! Panagiotis Moraitis fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'+1
    90'+1
    Inn: Kyriakos Aslanidis
    Ut: Milos Deletic
    Volos gjør sitt fjerde bytte. Milos Deletic erstattes av Kyriakos Aslanidis.
    90'+3
    Inn: Alexis Trouillet
    Ut: Maximiliano Gabriel Comba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Volos. Inn kommer Alexis Trouillet, mens Maximiliano Gabriel Comba tar plass på benken.