Frispark for Wacker Innsbruck på egen banehalvdel.
    Målsjanse! Alexander Grundler (Wacker Innsbruck) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Målsjanse til SV Horn! Albin Gashi treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Wacker Innsbruck, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Dominic Schilcher signaliserer et frispark til Wacker Innsbruck på egen banehalvdel.
    6'
    Wacker Innsbruck tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Paolino Bertaccini
    Sjanse! Wacker Innsbruck avanserer forover, men Paolino Bertaccini avslutter utenfor.
    10'
    11'
    Dominic Schilcher tildeler SV Horn en corner. Alexander Briedl sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    SV Horn angriper i Innsbruck, men blir avblåst for offside.
    14'
    Mål for Wacker Innsbruck!
    Wacker Innsbruck 1 - 0 SV Horn
    Mål: Paolino Bertaccini
    Målgivende: Noah Lederer
    Paolino Bertaccini dundrer ballen i mål og Wacker Innsbruck tar ledelsen 1-0 på Tivoli Stadion Tirol. Noah Lederer sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Alexander Grundler (Wacker Innsbruck) prøver å heade ballen i mål på Tivoli Stadion Tirol, men mislykkes.
    18'
    SV Horn, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    20'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Wacker Innsbruck angriper, men avslutningen til Alexander Grundler går utenfor.
    21'
    I Innsbruck slår Alexander Briedl en corner fra høyre.
    23'
    25'
    Frispark Wacker Innsbruck.
    27'
    Alexander Grundler (Wacker Innsbruck) løfter inn en corner fra venstre på Tivoli Stadion Tirol.
    28'
    Julian Buchta
    Wacker Innsbruck angriper og Julian Buchta får avsluttet. Headingen treffer ikke SV Horn-målet.
    28'
    29'
    Albin Gashi (SV Horn) slår en corner fra venstre side på Tivoli Stadion Tirol.
    30'
    Sergio Marakis
    Sergio Marakis (SV Horn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    SV Horn tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Alexander Grundler ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    31'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Innsbruck fordi Sergio Marakis får behandling for en skade på banen.
    32'
    Spillerbytte - SV Horn
    Inn: Samuel Biek
    Ut: Sergio Marakis
    SV Horn bytter ut Sergio Marakis med Samuel Biek.
    32'
    Spillerbytte - Wacker Innsbruck
    Inn: Jong-min Seo
    Ut: Alexander Grundler
    Michael Oenning (Wacker Innsbruck) tar ut Alexander Grundler som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Jong-min Seo.
    32'
    Sergio Marakis er på beina igjen og fortsetter kampen på Tivoli Stadion Tirol.
    34'
    34'
    Jong-min Seo
    Wacker Innsbruck angriper, men avslutningen til Jong-min Seo går utenfor.
    36'
    Mål for SV Horn!
    Wacker Innsbruck 1 - 1 SV Horn
    Mål: Okan Yilmaz
    Målgivende: Albin Gashi
    Mål! Okan Yilmaz utligner til 1-1. Albin Gashi var nest sist på ballen.
    36'
    Frisparket tildelt Wacker Innsbruck er farlig nær SV Horns målområde.
    38'
    Dennis Grote
    Dennis Grote (Wacker Innsbruck) kommer til en målsjanse på Tivoli Stadion Tirol, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Burak Yilmaz
    Burak Yilmaz (SV Horn) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Frispark til Wacker Innsbruck på halvdelen til SV Horn.
    42'
    Dominic Schilcher signaliserer et frispark til Wacker Innsbruck.
    43'
    Dominic Schilcher signaliserer et frispark til SV Horn.
    44'
    45'
    Wacker Innsbruck angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Frank Sturing
    Frank Sturing (SV Horn) kommer seg fri på Tivoli Stadion Tirol, men avslutningen går utenfor.
    48'
    En av Wacker Innsbrucks spillere blir avblåst for offside på Tivoli Stadion Tirol.
    49'
    51'
    Dominic Schilcher signaliserer et frispark til SV Horn på egen banehalvdel.
    54'
    Alexander Briedl (SV Horn) slår en corner fra høyre side på Tivoli Stadion Tirol.
    56'
    Wacker Innsbruck 1 - 2 SV Horn
    Mål: Julian Klar
    Målgivende: Martin Majnovics
    Mål! SV Horn tar ledelsen med 1-2 etter en heading fra Julian Klar. Det er en fin assist fra Martin Majnovics.
    57'
    Kan SV Horn utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    58'
    Skudd utenfor mål, SV Horn
    59'
    Wacker Innsbruck 1 - 3 SV Horn
    Målgivende: Jurgen Bauer
    Mål! Okan Yilmaz øker ledelsen til 1-3. Flott spill fra Jurgen Bauer før målet.
    62'
    Gult kort til SV Horn
    Okan Yilmaz
    Okan Yilmaz (SV Horn) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    62'
    Alexander Briedl
    Alexander Briedl (SV Horn) kommer til en målsjanse på Tivoli Stadion Tirol, men klarer ikke å score.
    64'
    SV Horn fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    Okan Yilmaz
    Okan Yilmaz (SV Horn) avanserer forover på Tivoli Stadion Tirol. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    67'
    Dominic Schilcher signaliserer et frispark til Wacker Innsbruck like utenfor SV Horn-området.
    67'
    Martin Majnovics
    Martin Majnovics (SV Horn) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Wacker Innsbruck angriper på Tivoli Stadion Tirol. Dennis Grote header utenfor.
    68'
    Albin Gashi
    Sjanse! SV Horn avanserer forover, men Albin Gashi avslutter utenfor.
    69'
    Det blir farlig! Frispark for Wacker Innsbruck er nær straffområde.
    71'
    Frispark til SV Horn på halvdelen til Wacker Innsbruck.
    73'
    Frispark for SV Horn på egen banehalvdel.
    73'
    75'
    75'
    Alexander Briedl (SV Horn) mottar sitt første gule kort for dagen på Tivoli Stadion Tirol.
    75'
    Inn: Rami Tekir
    Ut: Jong-min Seo
    Bytte for Wacker Innsbruck. Rami Tekir kommer inn for Jong-min Seo på Tivoli Stadion Tirol.
    76'
    Inn: Renato Babic
    Ut: Joao Luiz
    Wacker Innsbruck bytter ut Joao Luiz med Renato Babic. Dette er det tredje byttet som Michael Oenning gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Pascal Macher
    Ut: Albin Gashi
    Albin Gashi (SV Horn) erstattes av Pascal Macher.
    76'
    En av SV Horns spillere blir avblåst for offside.
    78'
    Wacker Innsbruck 2 - 3 SV Horn
    Mål: Ronivaldo
    Målgivende: Florian Jamnig
    Ronivaldo holder Wacker Innsbruck inne i matchen ved a heade inn 2-3. Flott spill fra Florian Jamnig før målet.
    79'
    80'
    80'
    Renato Babic
    Sjanse i Innsbruck! Renato Babic (Wacker Innsbruck) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Martin Majnovics vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    82'
    Hjørnespark til Wacker Innsbruck
    83'
    83'
    Martin Majnovics er tilbake på banen igjen.
    83'
    Andree Neumayer
    Dommer Dominic Schilcher viser Andree Neumayer (SV Horn) det gule kortet.
    83'
    Inn: Kevin Petuely
    Ut: Martin Majnovics
    Det virker som Martin Majnovics ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Kevin Petuely.
    84'
    Dominic Schilcher tildeler Wacker Innsbruck en corner. Paolino Bertaccini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    I Innsbruck har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'
    90'
    Gult kort til Wacker Innsbruck
    Ronivaldo
    Ronivaldo (Wacker Innsbruck) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    Dominic Schilcher tildeler SV Horn en corner. Pascal Macher sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.