828
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Queens Park Rangers får tildelt et hjørnespark
    Ilias Chair
    Jarred Gillett tildeler Queens Park Rangers en corner. Ilias Chair sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Ilias Chair
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra høyre på Vicarage Road.
    5'
    Skudd på mål, Queens Park Rangers
    5'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Watford får tildelt et frispark
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Skudd utenfor mål, Watford
    Marc Navarro
    Watford FC angriper i Watford. Marc Navarro fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Watford FC.
    12'
    Charlie Austin
    Sjanse til Queens Park Rangers! Charlie Austin er nær ved å score, men keeper redder.
    13'
    13'
    Queens Park Rangers får tildelt et frispark
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    19'
    Ilias Chair
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) slår en corner fra høyre side på Vicarage Road.
    21'
    Skudd utenfor mål, Queens Park Rangers
    Charlie Austin (Queens Park Rangers) header utenfor.
    22'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    23'
    Queens Park Rangers blir avblåst for offside
    Queens Park Rangers fosser fremover, men Jarred Gillett blåser for offside på Vicarage Road.
    25'
    Frispark til Queens Park Rangers på halvdelen til Watford FC.
    25'
    Watford får tildelt et hjørnespark
    Will Hughes
    I Watford slår Will Hughes en corner fra høyre.
    29'
    Will Hughes
    Jarred Gillett tildeler Watford FC en corner. Will Hughes sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Francisco Sierralta
    Francisco Sierralta header i tverrliggeren! Nære på for Watford FC.
    30'
    Watford blir avblåst for offside
    Joao Pedro
    Watford FC angriper, men Jarred Gillett blåser for offside.
    30'
    Jarred Gillett signaliserer et frispark til Watford FC like utenfor Queens Park Rangers-området.
    33'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Lee Wallace
    Dommer Jarred Gillett viser Lee Wallace (Queens Park Rangers) det gule kortet.
    34'
    Tom Cleverley
    Tom Cleverley (Watford FC) slår en corner fra venstre side på Vicarage Road.
    35'
    35'
    Frispark Watford FC.
    36'
    Tom Cleverley (Watford FC) løfter inn en corner fra venstre på Vicarage Road.
    37'
    Will Hughes
    38'
    I Watford har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Joao Pedro
    Joao Pedro (Watford FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    43'
    Queens Park Rangers avanserer forover i Watford. Charlie Austin avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    45'
    45'+1
    47'
    Ilias Chair
    I Watford slår Ilias Chair en corner fra høyre.
    49'
    Skudd på mål, Watford
    Ismaila Sarr
    Målsjanse på Vicarage Road! Ismaila Sarr fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    50'
    Tom Cleverley (Watford FC) slår en corner fra høyre side på Vicarage Road.
    50'
    Straffe til Watford FC!
    51'
    Watford scorer på straffe!
    Watford 1 - 0 Queens Park Rangers
    Mål: Troy Deeney
    Mål! Watford FC får et straffespark som Troy Deeney setter i mål på Vicarage Road. Stillingen er dermed 1-0.
    52'
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    Gult kort til Watford
    Dommeren gir Francisco Sierralta (Watford FC) et gult kort.
    55'
    Ilias Chair
    Jarred Gillett tildeler Queens Park Rangers en corner. Ilias Chair sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    Offside! Ismaila Sarr (Watford FC) er alene igjennom, men dommer Jarred Gillett ser at linjemannen er oppe med flagget.
    64'
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Ken Sema
    Ut: Will Hughes
    Xisco (Watford FC) gjør sitt første bytte for dagen. Ken Sema erstatter Will Hughes.
    67'
    Inn: Andre Gray
    Ut: Joao Pedro
    Watford FC bytter ut Joao Pedro med Andre Gray. Dette er det andre byttet som Xisco gjør i dagens kamp.
    67'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Chris Willock
    Ut: Stefan Johansen
    Mark Warburton gjør dagens første bytte i Watford, når han tar ut Stefan Johansen og setter inn Chris Willock.
    67'
    Todd Kane
    Queens Park Rangers angriper og Todd Kane får avsluttet. Headingen treffer ikke Watford FC-målet.
    69'
    Macauley Bonne
    Queens Park Rangers fosser forover og Macauley Bonne fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    Tom Cleverley (Watford FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Vicarage Road.
    71'
    Mål for Queens Park Rangers!
    Watford 1 - 1 Queens Park Rangers
    Mål: Charlie Austin
    Målgivende: Chris Willock
    Mål! Queens Park Rangersutligner til 1-1 etter en heading av Charlie Austin. Flott spill fra Chris Willock før målet.
    73'
    Andre Gray
    Watford FC fosser fremover, men Andre Gray går rett i offsidefella.
    75'
    Tom Cleverley ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Watford.
    75'
    76'
    Chris Willock
    Målsjanse til Queens Park Rangers! Chris Willock treffer mål, men keeper redder.
    80'
    80'
    82'
    Ismaila Sarr (Watford FC) kommer til en målsjanse på Vicarage Road, men klarer ikke å score.
    82'
    Inn: Albert Adomah
    Ut: Ilias Chair
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Queens Park Rangers. Inn kommer Albert Adomah, mens Ilias Chair tar plass på benken.
    82'
    Inn: Charlie Kelman
    Ut: Charlie Austin
    Charlie Austin (Queens Park Rangers) erstattes av Charlie Kelman.
    83'
    Inn: Philip Zinckernagel
    Ut: Nathaniel Chalobah
    Bytte for Watford FC. Philip Zinckernagel kommer inn for Nathaniel Chalobah på Vicarage Road.
    84'
    Inn: Ben Wilmot
    Ut: Jeremy Ngakia
    Watford FC bytter ut Jeremy Ngakia med Ben Wilmot.
    84'
    84'
    En av Queens Park Rangerss spillere går i offside.
    84'
    Macauley Bonne vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    Queens Park Rangers slipper å klare seg uten Macauley Bonne som kommer tilbake på banen i Watford.
    88'
    88'
    I Watford har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    89'
    Inn: George Thomas
    Ut: Macauley Bonne
    Macauley Bonne, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. George Thomas kommer inn for Queens Park Rangers.
    89'
    Watford 1 - 2 Queens Park Rangers
    Mål: Albert Adomah
    Målgivende: Todd Kane
    Mål! Albert Adomah gir Queens Park Rangers en 1-2 ledelse. Todd Kane sto for den målgivende pasningen.