Frispark for Watford FC på egen banehalvdel.
    Mål for Watford!
    Watford 1 - 0 Queens Park Rangers
    Mål: Tom Dele-Bashiru
    Målgivende: Imran Louza
    Mål! Watford FC tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Tom Dele-Bashiru på Vicarage Road. Det er en fin assist fra Imran Louza.
    1'
    Frispark Watford FC.
    7'
    Queens Park Rangers blir avblåst for offside
    Paul Smyth
    Offside! Paul Smyth (Queens Park Rangers) er alene igjennom, men dommer Thomas Bramall ser at linjemannen er oppe med flagget.
    9'
    Skudd på mål, Watford
    Vakoun Issouf Bayo
    Vakoun Issouf Bayo (Watford FC) prøver å heade ballen i mål på Vicarage Road, men mislykkes.
    9'
    Watford, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Spillet på Vicarage Road er stoppet midlertidig fordi Wesley Hoedt ligger nede.
    12'
    Wesley Hoedt er på beina igjen og fortsetter kampen.
    15'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Watford FC på egen banehalvdel.
    16'
    Watford får tildelt et hjørnespark
    Imran Louza
    I Watford slår Imran Louza en corner fra høyre.
    17'
    Queens Park Rangers får tildelt et frispark
    Queens Park Rangers tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    18'
    Watford 2 - 0 Queens Park Rangers
    Mål: Imran Louza
    Målgivende: Jeremy Ngakia
    I Watford øker Watford FC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Imran Louza. Jeremy Ngakia var nest sist på ballen.
    20'
    Matheus Martins
    Sjanse til Watford FC! Matheus Martins er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    25'
    Tom Dele-Bashiru
    Thomas Bramall tildeler Watford FC en corner. Tom Dele-Bashiru sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    26'
    Imran Louza
    Imran Louza (Watford FC) slår en corner fra høyre side på Vicarage Road.
    28'
    28'
    Skudd utenfor mål, Watford
    Watford FC angriper på Vicarage Road. Vakoun Issouf Bayo header utenfor.
    31'
    Jeremy Ngakia
    Sjanse i Watford! Jeremy Ngakia (Watford FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    34'
    Imran Louza
    Imran Louza (Watford FC) løfter inn en corner fra høyre på Vicarage Road.
    34'
    Wesley Hoedt
    Målsjanse på Vicarage Road! Wesley Hoedt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Francisco Sierralta
    Watford FC angriper på Vicarage Road, men Francisco Sierralta header utenfor.
    35'
    Watford FC angriper i Watford. Vakoun Issouf Bayo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    Imran Louza
    38'
    Watford 3 - 0 Queens Park Rangers
    Mål: Matheus Martins
    Målgivende: Ken Sema
    Mål! Matheus Martins (Watford FC) header inn 3-0 på Vicarage Road. Ken Sema sto for den målgivende pasningen.
    38'
    39'
    Watford FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Watford 4 - 0 Queens Park Rangers
    Mål: Vakoun Issouf Bayo
    Målgivende: Ryan Porteous
    Vakoun Issouf Bayo setter ballen i mål og øker Watford FCs ledelse til 4-0 i Watford. Flott spill fra Ryan Porteous før målet.
    43'
    45'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gult kort til Watford
    James Morris
    Dommer Thomas Bramall gir James Morris (Watford FC) et gult kort.
    45'+1
    Watford FC angriper i Watford. Vakoun Issouf Bayo fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    45'+5
    Målsjanse! Jeremy Ngakia (Watford FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+6
    45'+7
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Ryan Andrews
    Ut: James Morris
    Bytte for Watford FC. Ryan Andrews kommer inn for James Morris på Vicarage Road.
    46'
    Spillerbytte - Queens Park Rangers
    Inn: Stephen Duke-McKenna
    Ut: Paul Smyth
    Gareth Ainsworth gjør dagens første bytte i Watford, når han tar ut Paul Smyth og setter inn Stephen Duke-McKenna.
    46'
    Inn: Sinclair Armstrong
    Ut: Charlie Kelman
    Queens Park Rangers bytter ut Charlie Kelman med Sinclair Armstrong.
    46'
    Frispark for Queens Park Rangers på egen banehalvdel.
    47'
    Matheus Martins (Watford FC) kommer til en målsjanse på Vicarage Road, men klarer ikke å score.
    48'
    Skudd på mål, Queens Park Rangers
    Ilias Chair
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) avanserer forover på Vicarage Road. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    Queens Park Rangers, prøver et skudd, men det reddes
    55'
    Queens Park Rangers får tildelt et hjørnespark
    Ilias Chair
    Thomas Bramall tildeler Queens Park Rangers en corner. Ilias Chair sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    Ilias Chair
    Ilias Chair (Queens Park Rangers) løfter inn en corner fra venstre på Vicarage Road.
    55'
    Dommer Thomas Bramall venter med å sette i gang spillet fordi Daniel Bachmann ligger nede.
    56'
    Watford FC slipper å klare seg uten Daniel Bachmann som kommer tilbake på banen i Watford.
    57'
    Imran Louza
    Imran Louza (Watford FC) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    61'
    Vakoun Issouf Bayo (Watford FC) kommer seg fri på Vicarage Road, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Inn: Ismael Kone
    Ut: Imran Louza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Watford FC. Inn kommer Ismael Kone, mens Imran Louza tar plass på benken.
    67'
    Inn: Giorgi Chakvetadze
    Ut: Tom Dele-Bashiru
    Watford FC bytter ut Tom Dele-Bashiru med Giorgi Chakvetadze. Dette er det tredje byttet som Valerien Ismael gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Jake Livermore
    Ut: Francisco Sierralta
    Watford FC gjør sitt fjerde bytte. Francisco Sierralta erstattes av Jake Livermore.
    67'
    67'
    Gult kort til Queens Park Rangers
    Sinclair Armstrong
    Dommer Thomas Bramall viser Sinclair Armstrong (Queens Park Rangers) det gule kortet.
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Watford fordi Joseph Gubbins får behandling for en skade på banen.
    69'
    74'
    Joseph Gubbins er tilbake på banen igjen.
    74'
    Sam Field
    Sam Field (Queens Park Rangers) får et gult kort av dommer Thomas Bramall.
    76'
    Thomas Bramall signaliserer et frispark til Watford FC.
    76'
    Watford blir avblåst for offside
    Wesley Hoedt (Watford FC) vinkes av for offside i Watford.
    77'
    Kan Watford FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    79'
    Giorgi Chakvetadze
    Watford FC angriper i Watford. Giorgi Chakvetadze avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Ismael Kone
    Thomas Bramall tildeler Watford FC en corner. Ismael Kone sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    Inn: Edo Kayembe
    Ut: Matheus Martins
    Watford FC gjør sitt femte bytte. Matheus Martins erstattes av Edo Kayembe.
    82'
    Watford FC avanserer forover i Watford. Giorgi Chakvetadze avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    Ryan Andrews
    Watford FC avanserer forover i Watford. Ryan Andrews avslutter, men treffer ikke mål.
    86'
    Ken Sema
    Ken Sema (Watford FC) avanserer forover på Vicarage Road. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    89'
    90'
    Ismael Kone
    Watford FC angriper. Ismael Kone får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+1
    90'+1
    Lyndon Dykes
    Målsjanse til Queens Park Rangers! Lyndon Dykes treffer mål, men keeper redder.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    90'+4
    Ken Sema
    Sjanse i Watford! Ken Sema (Watford FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.