Sjanse til Werder Bremen! Marvin Ducksch er nær ved å score, men keeper redder.
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) løfter inn en corner fra høyre på Weserstadion.
    Mitchell Weiser
    Målsjanse til Werder Bremen! Mitchell Weiser treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    Julian Brandt (Borussia Dortmund) slår en corner fra venstre side på Weserstadion.
    19'
    Julian Brandt
    Sjanse i Bremen! Julian Brandt (Borussia Dortmund) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    21'
    Werder Bremen, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Mål for Borussia Dortmund!
    Werder Bremen 0 - 1 Borussia Dortmund
    Mål: Donyell Malen
    Donyell Malen setter ballen i nettet og Borussia Dortmund leder nå 0-1.
    21'
    Borussia Dortmund angriper, men blir avblåst for offside.
    27'
    Justin Njinmah
    Justin Njinmah (Werder Bremen) kommer seg fri på Weserstadion, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Borussia Dortmund angriper i Bremen, men blir avblåst for offside.
    30'
    Werder Bremen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    I Bremen slår Julian Brandt en corner fra høyre.
    34'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Werder Bremen på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark for Borussia Dortmund på egen banehalvdel.
    36'
    Werder Bremen 0 - 2 Borussia Dortmund
    Mål: Jadon Sancho
    Målgivende: Julian Brandt
    Jadon Sancho setter ballen i mål og øker Borussia Dortmunds ledelse til 0-2 i Bremen. Julian Brandt sto for den målgivende pasningen.
    38'
    Deniz Aytekin tildeler Werder Bremen en corner. Marvin Ducksch sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Skudd utenfor mål, Werder Bremen
    42'
    Kan Werder Bremen utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Werder Bremen fosser forover og Marvin Ducksch fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    44'
    44'
    Deniz Aytekin tildeler Werder Bremen en corner. Marvin Ducksch sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    44'
    45'+1
    Rødt kort til Borussia Dortmund
    Marcel Sabitzer
    Rødt kort! Marcel Sabitzer (Borussia Dortmund) sendes i dusjen av dommer Deniz Aytekin.
    45'+1
    Spillerbytte - Borussia Dortmund
    Inn: Mats Hummels
    Ut: Donyell Malen
    Donyell Malen (Borussia Dortmund) erstattes av Mats Hummels.
    46'
    46'
    Romano Schmid
    Werder Bremen avanserer forover i Bremen. Romano Schmid avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) slår en corner fra høyre side på Weserstadion.
    48'
    I Bremen slår Marvin Ducksch en corner fra høyre.
    48'
    Justin Njinmah (Werder Bremen) kommer til en målsjanse på Weserstadion, men klarer ikke å score.
    53'
    54'
    Emre Can
    Sjanse! Borussia Dortmund avanserer forover, men Emre Can avslutter utenfor.
    55'
    Frispark i en god posisjon for Werder Bremen!
    57'
    Werder Bremen angriper. Mitchell Weiser får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    Hjørnespark til Werder Bremen
    58'
    64'
    Spillerbytte - Werder Bremen
    Inn: Milos Veljkovic
    Ut: Julian Malatini
    Ole Werner (Werder Bremen) gjør sitt første bytte for dagen. Milos Veljkovic erstatter Julian Malatini.
    65'
    Inn: Dawid Kownacki
    Ut: Jens Stage
    Werder Bremen bytter ut Jens Stage med Dawid Kownacki. Dette er det andre byttet som Ole Werner gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Karim Adeyemi
    Ut: Julian Brandt
    Bytte for Borussia Dortmund. Karim Adeyemi kommer inn for Julian Brandt på Weserstadion.
    65'
    Inn: Salih Ozcan
    Ut: Niclas Füllkrug
    Edin Terzic gjør dagens tredje bytte i Bremen, når han tar ut Niclas Füllkrug og setter inn Salih Ozcan.
    65'
    Marvin Ducksch (Werder Bremen) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    67'
    Mål for Werder Bremen!
    Werder Bremen 1 - 2 Borussia Dortmund
    Mål: Justin Njinmah
    Målgivende: Romano Schmid
    Mål! Werder Bremen reduserer til 1-2 etter et mål av Justin Njinmah på Weserstadion. Romano Schmid var nest sist på ballen.
    70'
    Borussia Dortmund tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Skudd på mål, Borussia Dortmund
    72'
    72'
    Werder Bremen angriper, men Deniz Aytekin blåser for offside.
    73'
    Inn: Felix Nmecha
    Ut: Jadon Sancho
    Borussia Dortmund gjør sitt fjerde bytte. Jadon Sancho erstattes av Felix Nmecha.
    74'
    75'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Borussia Dortmund på egen banehalvdel.
    77'
    Gult kort til Werder Bremen
    Dommer Deniz Aytekin viser Romano Schmid (Werder Bremen) det gule kortet.
    77'
    78'
    78'
    Frispark til Werder Bremen på halvdelen til Borussia Dortmund.
    78'
    Gult kort til Borussia Dortmund
    Nico Schlotterbeck
    Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund) mottar sitt første gule kort for dagen på Weserstadion.
    78'
    79'
    Inn: Leonardo Bittencourt
    Ut: Felix Agu
    Werder Bremen bytter ut Felix Agu med Leonardo Bittencourt. Dette er det tredje byttet som Ole Werner gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    Niklas Stark (Werder Bremen) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Weserstadion.
    82'
    Karim Adeyemi (Borussia Dortmund) løfter inn en corner fra venstre på Weserstadion.
    82'
    Mats Hummels
    Mats Hummels (Borussia Dortmund) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    83'
    83'
    Deniz Aytekin tildeler Borussia Dortmund en corner. Karim Adeyemi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Inn: Nick Woltemade
    Ut: Romano Schmid
    Bytte for Werder Bremen. Nick Woltemade kommer inn for Romano Schmid på Weserstadion.
    84'
    Inn: Skelly Alvero
    Ut: Niklas Stark
    Ole Werner (Werder Bremen) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Skelly Alvero erstatter Niklas Stark som sannsynligvis er skadet.
    84'
    Inn: Ramy Bensebaini
    Ut: Ian Maatsen
    Edin Terzic gjør dagens femte bytte i Bremen, når han tar ut Ian Maatsen og setter inn Ramy Bensebaini.
    84'
    87'
    88'
    En av Werder Bremens spillere går i offside.
    89'
    Skudd utenfor mål, Borussia Dortmund
    90'+1
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Werder Bremen like utenfor Borussia Dortmund-området.
    90'+2
    Dawid Kownacki
    Werder Bremen angriper, men avslutningen til Dawid Kownacki går utenfor.
    90'+4
    90'+5
    Karim Adeyemi
    Karim Adeyemi (Borussia Dortmund) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.