Kampen sendes på Vsport Premier League og Viaplay.
    Arsenal tapte altså hjemmekampen mot West Ham rett før nyttår. I dag jakter dem revansj.
    Ja. Crystal Palace mot Chelsea i morgen kveld går på TV3+.
    Alt for ivrig Arsenalsupporter
    Kjedelig me mange skader hos Arsenal idag
    John Arne
    Hvor lenge er Paqueta ute for Hammers? En helt annen kreativitet med han på plass. COYI
    Ifølge Transfermarkt er Paqueta forventet å være ute til starten av mars måned.
    Lagene er på banen og gjør sine siste oppbyggende felles heiarop.
    Arsenal tok avspark.
    1'
    Tror du Martin Ødegaard kommer til å dominere kampen?
    3490 stemmer
    HJemmelaget går i angrep. Men Arsenal klarerer.
    2'
    West Ham i offside.
    2'
    Saka forsøkte å legge inn.
    3'
    Arsenal spiller opp gjennom midten, men snur og spiller hjem før de spille opp langs høyrekanten.
    5'
    Innkast til gjestene.
    7'
    Arsenal blir brutt, men får innkast på West Hams halvdel.
    7'
    Martinelli legger inn, nesten. Trossard tar den på hælen. Blir corner.
    8'
    Fin corner, men der er keeper Areola.
    8'
    Gult kort til West Ham
    Edson Alvarez
    9'
    Frispark til gjestene på 40 meter.
    9'
    Lite som har skjedd det første drøye kvarteret her.
    18'
    En avslutning fra hjemmelaget, den tok Raya enkelt.
    18'
    Det har vært litt tekniske utfordringer med VG Live-verktøyet i starten på kampen her, men nå funker det, så nå gir vi gass!
    19'
    Saka tester skuddgfoten, men får ikke særlig drag på venstrefoten.
    20'
    Martin Ødegaard roper ut en beskjed, når West Ham har frispark fra egen halvdel.
    20'
    Hello
    Kan du skrive litt mer. Nå er det 5min siden du skrev noe sist
    Ja. Som sagt, var litt tekniske problemer. Liker at du sitter og venter på oppdateringer. Heng med!
    West Ham med ballen, men Saka tar ballen. Ødegaard spiller Trossard i midten, og til Havertz der er det trangt.
    21'
    Saka legger inn til Trossard som går opp med hodet, header over. God mulighet der. Kampens største sjanse.
    22'
    Så kommer Arsenal igjen, Martinelli legger inn til Trossard som skyter med strak rist, skuddet er godt, men det er keeper Aerola også. Kjempesjanse. Den andre på kort tid nå.
    23'
    Hvem spiller best og styrer kampen?
    Arsenal har noe på gang her nå.
    Innkast til hjemmelaget. Kaster hjemover. Spiller kort, kjemper seg over midtstreken o gmister ballen.
    25'
    Ødegaard finner Saka, men skuddet er for svakt.
    25'
    Et håpløst innlegg fra Emerson fra venstresiden.
    26'
    2167 stemmer
    Arsenal fram og Ødegaard skyter, drar til med venstrefoten, men ballen går via Soucek og ut. Corner.
    27'
    Hjørnespark
    Arsenal får lite ut av det hjørnesparket, men beholder ballen, mister ballen før Martinelli vinner den tilbake, så får hjemmelaget og Coufal frispark etter at Martinelli slåt Coufal i ansiktet.
    28'
    Neeeeeeeeeeesten for Ødegaard, han kommer i fart og får et innlegg rett foran mål, men er litt for langt unna innlegget fra Martinelli. Det var nære gitt.
    30'
    Øystein
    Har West Ham fått til noe kontrings eller dødballspill?
    Det er ett lag på banen nå, Arsenal dominerer fullstendig.
    Hjørnespark
    Corner til gjestene.
    32'
    Mål for Arsenal!
    West Ham 0 - 1 Arsenal
    Mål: William Saliba
    Målgivende: Declan Rice
    Og der satt den, Saliba kommer opp med hodet og setter ballen i mål. God corner, godt hopp og god heading. Potensielt ikke fullt så godt keeperspill, det var iallfall ikke offensivt keeperspill av Aerola på den corneren.
    32'
    Arsenal er
    et fantastisk fotballag! Jeg elsker dette.
    47%
    gode, irriterende gode, for jeg holder ikke med dem.
    20%
    et lag jeg ikke har noen følelser for.
    32%
    3443 stemmer
    Saka med kjempesjanse. Han kommer opp rett foran mål, men får det ikke til med hodet. Du verden for en sjanse.
    35'
    West Ham er jo helt satt på sidelinjen på hjemmebane her.
    36'
    Nok en stor sjanse til Arsenal. Og nå var det Ødegaard som slo en helt genial gjennombruddspasning til Saka, men Saka får den ikke i mål. Ødegaard viser overblikk og kontroll der.
    37'
    Alphonse Areola
    Får gult for takling av Saka.
    38'
    Straffe til Arsenal
    38'
    Sjekker om det er straffe. Det ser rimelig klink ut den der altså. Saka blir felt av keeper. Men er det offside?
    39'
    Det er straffe. Coufal opphever offside.
    39'
    Blir det Saka eller Ødegaard? Ser ut som Saka skal ta den.
    40'
    Arsenal scorer på straffe!
    West Ham 0 - 2 Arsenal
    Mål: Bukayo Saka
    Saka småtripper og tar fart. Skyter. Sender keeper ene veien, ballen den andre. Kjempestraffe.
    40'
    Tommy Glesnes
    Du virker som å være Arsenal fan! Kanskje prøve på litt mer nøytral kommentering?
    West Ham har ikke bydd på noe som helst. Vil du jeg skal gi dem litt gratis? Skrive noe som ikke skjer?
    West Ham 0 - 3 Arsenal
    Mål: Gabriel Magalhaes
    Declan Rice slår frisparket og treffer like godt som han gjorde på corneren som ga 0-1, foran mål treffer han Gabriel og Arsenal scorer igjen.
    44'
    Det er lagt til syv minutter.
    45'+1
    Du verden, skal si det løsnet for Arsenal. Men altså, West Ham har jo vært helt bakpå - på hjemmebane.
    45'+1
    West Ham 0 - 4 Arsenal
    Mål: Leandro Trossard
    Målgivende: Martin Ødegaard
    Men i alle dager, der sitter den igjen. Det er Ødegaard som spiller til Trossard som tar en dragning og Zouma forsvinner, og skyter i hjørnet til venstre for keeper. For en scoring!
    45'+2
    Wow!! Arsenal er i form!
    45'+2
    Og til de som lurer, ja - Ødegaard har vært god. Har overblikk og overskudd og pasningene og innleggene. Vær stolt, heia Norge!
    45'+4
    West Ham-fansen er i ferd med å forlate stadion - før 1. omgang er over. Og det er ikke få som går heller.
    45'+5
    Tungt for David Moyes som pirker seg litt på leppen nå. Bør heller pirke litt borti Arsenal.
    45'+6
    Ole
    Er det håp for comeback?
    Da skal man virkelig være sterk i West Ham-håpet. Som virkelig. Evig og ukuelig optimist! Men heldigvis så fins det noen sånne mennesker!
    Tore
    Vi sitter og ser kampen vi også. Når du skriver at Ødegaard har vært god tar du feil. Han er norsk ja, men vær ærlig. Helt på det gjevne ikke noe mer.
    Det skal du få mene! På det jevne, men Ødegaard er jo god, så på det jevne - da er han god. Men enig, han har ikke briljert i denne kampen. Men jeg syns han er god. Men når sant skal sies, har jammen West Ham gjort det enkelt å være god for hele Arsenal-laget i dag! Kos deg med 2. omgang! :)
    Alex
    Enig med Tore føler at dere gir altfor mange komplementer til spillere bare fordi de er norske!!
    Jeg mener at man skal gi balanserte vurderinger av norske spillere i Premier League, men i glede over å ha norske spillere som altså bøtter inn mål (Haaland) og er kaptein på et storlag (Ødegaard), så skal man ikke trekke ned, heller legge på bittelitt i entusiasme og glede over hvilket fantastisk eventyr dette er for alle som er glade i fotball!
    Tragisk
    Like tragisk kommentering idag som i går. I går var det bare Haaland Haaland Haaland. Og idag bare Arsenal? Kanskje påtide og la menn med peiling ta seg av kommenteringen på vglive? For mye en vei.
    Ja, for all del, la menn gjøre denne jobben! Da blir det selvsagt mye bedre. Damer og fotball er så håpløst, det er rett og slett fryktelig provoserende. 2024 - er noe dritt. Damer bør vel strengt tatt ikke være journalister i det hele tatt. Bør bake boller, det er tross alt fastelavn og morsdag. Unnskyld at jeg er på jobb!
    West Ham har hatt en avslutning, Arsenal 15. West Ham har hatt null avslutninger på mål, Arsenal syv.
    12%
    Ingen av alternativene over, men Arsenal vinner (ganske åpenbart).
    30%
    2502 stemmer
    Ben
    4-4, jeg sa det først
    Du sa det først!
    Da er det såpebobler dalende over banen når 2. omgang starter.
    46'
    Trossard får en sjanse, men treffer fryktelig dårlig. Der kom også Ødeegard løpende i god posisjon klar til å skyte.
    46'
    Spillerbytte - West Ham
    Inn: Konstantinos Mavropanos
    Ut: Kurt Zouma
    46'
    Inn: Kalvin Phillips
    Ut: Edson Alvarez
    46'
    West Ham med et innlegg, der var det ingen foran mål annet enn Arsenal-keeper Raya.
    48'
    Ødegaard og Arsenal fremover. Småspilles. Blir skudd.
    49'
    Ben Johnson forsøker skuddfoten. Blokkert.
    52'
    Saka med ball, før Ødegaard velger å spille bakover.
    52'
    Arteta forklarer ett eller annet. Peker med pekefingerne.
    53'
    Rolig start på 2. omgang. Bra for hjemmelaget. Arsenal spiller fremover, Saka mister ballen.
    54'
    Arsenal mister ballen. West Ham fremover, men snur umiddelbart. Da skjer det lite. Ben Johnsen ligger nede, tar seg til skulderen eller halsen.
    56'
    Saka kommer til avslutning. Kiwior på returen, men får ikke noe ut av den.
    57'
    Det henger et Arsenal-mål til i luften her.
    59'
    Frispark til Arsenal på egen halvdel.
    60'
    Kjell Bryngell
    Hei, fint at du ikke baker fastelavenskaker, men kommenterer her. Du gjør gode analyser, så forsett med det. Så kan jeg ta meg av bakingen
    <3 Fortsatt god kamp!
    Arsenal spiller på tvers. Og frem mot Saka, så på venstresiden.
    62'
    West Ham 0 - 5 Arsenal
    Og der sitter den igjen. Ødegaard spiller Saka med yttersiden av venstrefoten. Saka drar seg inn og skyter fra 7-8 meter. Elegant.
    63'
    Martin Ødegaard med to målgivende så langt denne ettermiddagen.
    63'
    West Ham 0 - 6 Arsenal
    Mål: Declan Rice
    Målgivende: Ben White
    Men altså nå - du stooooooore tid! Det stopper ikke. Arsenal stopper ikke. Rice får ballen fra White på 22 meter og limer til, og sender et kremmerhus og en drøm av en scoring. Stakkars Areola.
    65'
    Spillerbytte - Arsenal
    Inn: Reiss Nelson
    Ut: Bukayo Saka
    68'
    Inn: Mohamed Elneny
    Ut: Declan Rice
    68'
    Inn: Edward Nketiah
    Ut: Leandro Trossard
    68'
    West Ham er et godt lag, altså tro det om du vil, de har 36 poeng i Premier League denne sesongen - også går de på denne kollapsen på hjemmebane i dag. Det er jo helt spinnvilt. Snakk om sammenbrudd.
    70'
    Martinelli nede der. Litt vondt. Men det går bra.
    71'
    Hvordan skal du feire denne monsterseieren?
    Jeg tar en brus!
    33%
    Blir engelsk te i dag.
    12%
    Skal ikke feire, heier ikke Arsenal. Men er imponert nå ja.
    55%
    3746 stemmer
    Arsenal til avslutning igjen.
    72'
    West Ham fremover. På høyresiden. Legger inn, men der er Raya i full strekk.
    72'
    Nketiah kommer til avslutning.
    74'
    Gjestene har frispark. Der står blant annet Ødegaard. Og han skal slå det. Går på hodet til Mavropanos.
    75'
    Mohammed Kudus
    76'
    Inn: Cedric Soares
    Ut: Ben White
    77'
    Inn: Ethan Nwaneri
    Ut: Gabriel Martinelli
    78'
    David Moyes ser ut som en plaget mann på benken. (Det er forøvrig et uttrykk jeg syns han ofte har, men i dag må det være ekte. Fyttikatta, for en smell.)
    79'
    Innspurten her er jo ren sjarmøretappe. Kan det komme et mål til? Hvorfor gi seg på seks liksom?
    80'
    Det ser ut som en eldre herremann med West Ham-supporterutstyr holder på å sovne på tribunen. Ikke rart.
    80'
    Ødegaard spiller opp, men Arsenal går seg litt bort på fem meter. Men de står i kø for å få avslutte. For en elendig kamp av West Ham.
    81'
    Så kommer noe som kunne blitt et trøstemål. Bowen spiller Kudus, men det blir for spiss vinkel. Corner.
    82'
    Andreas
    Er Arsenal gode eller er West ham dårlige?
    En solid blanding av de to. Skal ikke ta fra Arsenal noe her, men dæven døtte så elendige West Ham har vært.
    Da er hjemmesupporterne mer eller mindre på vei hjem. Mange gikk jo allerede FØR pause.
    84'
    West Ham-supporterne ser på klokken. De lurer vel på om denne lidelsen snart er over. Og det er den. Bare noen minutter igjen. Innkast til Arsenal.
    85'
    Jeg mener at Saka, Rice og Ødegaard har vært Arsenals beste i denne kampen.
    87'
    71 prosent ballbesittelse for Arsenal - på bortebane.
    88'
    West Ham kaster inn. Kommer opp langs høyresiden. Blir ikke noe, prøver igjen.
    88'
    Innkast til gjestene. De tar seg tid. Og hvorfor ikke. Seks mål - på bortebane. Enormt.
    89'
    Arsenal tar fra Kudus ballen og spiller opp.
    90'
    Kalvin Phillips
    90'
    Det er lagt til tre minutter.
    90'+1
    Hamid
    "Jeg mener at Saka, Rice og Ødegaard har vært Arsenals beste i denne kampen" ikke glem Trossard
    Ikke glemt. Klart, når det blir 6-0, så er det mange som er på jobb! :)