Hei og velkommen til denne dekningen av kveldskampen mellom West Ham og Aston Villa!
    Mens Aston Villa endte på en imponerende fjerdeplass sist sesong, ble West Ham nummer ni.
    Aston Villa har gjort mange spennende signeringer i sommer. Og Amadou Onana, som kom fra Everton, får sjansen fra start. Vi finner blant andre Ross Barkley og Ian Maatsen på benken.
    West Ham har også signert mange spillere i sommer. Guido Rodríguez debuterer fra start, mens på benken er navn som Crysencio Summerville, Niclas Füllkrug og Jean-Clair Todibo.
    Spennende å se hvor disse to lagene står mot hverandre. Kan for eksempel Villa være med å kjempe om topp fire denne sesongen?
    Langt innkast fra Villa og Cash
    1'
    Heades unna
    2'
    McGinn går ned i feltet. Kudus som ser ut til å sparke han på hælen, men ikke nok til å få straffe.
    2'
    Skudd på mål
    Soucek kommer til en skuddmulighet. Utenfor mål
    2'
    Greit at PL er tilbake?
    Herlig er det!
    87%
    Kom litt brått på etter OL, men greit nok.
    Målgivende: Youri Tielemans
    FOR EN DEBUT!! Innoverskrudd corner som treffer Onana på tre meters hold! Belgieren har selvfølgelig ingen problem med å stange inn 1-0.
    4'
    Fryktelig forsvarsspill fra hjemmelaget!
    4'
    Villa har tatt kommandoen i denne matchen
    6'
    Gult kort til Aston Villa
    Leon Bailey
    8'
    Frispark i venstre korridor for West Ham. Emerson skal ta det.
    9'
    Frisparket går over alt og alle.
    9'
    West Ham gjenvinner, men mister ballen og lager så et frispark utenfor boksen til Villa.
    10'
    Nærme 2-0! Morgan Rogers tar med seg ballen fra midtbanen og avslutter fra cirka 16 meter, men Areola dytter unna ballen.
    10'
    Aston Villa holder ballen i laget nå. West Ham er ganske dype.
    11'
    Tielemans skyter i blokka.
    13'
    Villa tar et frispark kjapt og plutselig er Watkins alene gjennom fra skrått hold, men Areola gjør seg stor og redder avslutningen til spissen!
    15'
    Det var Rogers som hadde det kjappe frisparket til Watkins. Har vært veldig god i åpningen her, unggutten.
    16'
    Så er det Antonio som skyter i Villa-blokka.
    17'
    Bailey med en smart pasning med utsiden mot Cash som har gått på løp, men backen når ikke ballen før den har passert dødlinjen.
    17'
    Rogers med flere fine involveringer igjen. Det leder til både skudd og innlegg, men West Ham-spillerne får blokkert.
    20'
    Utrolig sjanse for Bailey! Aston Villa slår i bakrom, der Areola stormer ut av egen boks, men Bailey får vippet ballen forbi ham. Jamaicaneren avslutter fra skrått hold, men skuddet smeller i stolpen.
    21'
    Kilman redder Areola der. Midstopperen får satt inn en blokkering foran mål i siste liten som gjør det vrient for Bailey der.
    23'
    Ekkel situasjon. Onana lander forkjært etter en hodeduell med Antonio, men målscoreren er heldigvis raskt på beina igjen.
    26'
    Aston Villa fortsetter å styre kampen. West Ham-fansen er neppe fornøyd med det på egen hjemmebane.
    27'
    Skummelt West Ham-innlegg mot Soucek, men Digne får headet unna til corner selv om han rives i trøyen av tsjekkeren. Sterkt gjort - og han burde vel kanskje hatt et frispark der.
    29'
    Hjørnespark
    Martinez er offensiv og fanger ballen.
    30'
    Gult kort til West Ham
    Lucas Paqueta
    Unødvendig ettersleng på Tielemans. Frispark i venstre korridor for Aston Villa.
    30'
    Kilman klarerer unna.
    31'
    Gigantisk sjanse for McGinn! Aston Villa kontrer, anført av Rogers. Han spiller til Waktins som senere trer gjennom McGinn på motsatt kant. Skotten avslutter fra kort hold, men ballen triller like utenfor den høyre stolpen til Areola.
    32'
    Aston Villa kunne ledet både 2-0 og 3-0 her.
    32'
    Cash setter inn en susende takling på Kudus. Backen er én av mange som spiller for plassen sin med tanke på innkjøpet av Ian Maatsen og så videre.
    34'
    Cash både takler og snubler inn i Soucek innenfor sekstenmeteren. Dommer signaliserer straffespark!
    35'
    VAR sjekker den, men jeg kan ikke se for meg at den blir omgjort.
    35'
    Straffesparket står.
    37'
    Det er Paqueta som skal ta det.
    37'
    West Ham scorer på straffe!
    West Ham 1 - 1 Aston Villa
    Mål: Lucas Paqueta
    Brasilianeren venter ut Martinez og plasserer ballen i motsatt hjørne som keeperen. Iskald straffe!
    37'
    Den er lei for Aston Villa. Her har de både én og to enorme sjanser til å øke ledelsen, men i stedet utligner West Ham like etter!
    37'
    Solid energiinnsprøytning for West Ham. De kjører på for scoring nummer to nå.
    40'
    God West Ham-mulighet! Emerson drar seg fri på høyrekanten og får rapper til. Skuddet er smart mot det nærmeste hjørnet, men Martinez dytter ut til corner.
    41'
    Hjørnespark
    Kudus får nesten avsluttet ved lengste stolpe. Hjemmelaget beholder kula.
    42'
    Aston Villa bruker tid med ballen nå. Bortelaget liker neppe utviklingen på kampen, for West Ham har vært klart best siden 1-1-scoringen.
    42'
    West Ham kommer på et nytt angrep, men innlegget fra venstre heades ut av boksen.
    43'
    Aston Villa kontrer og Bailey prøver seg fra skrått hold, men avslutningen får aldri den skruen som jamaicaneren åpenbart er ute etter. Dermed ender ballen et godt stykke utenfor.
    45'
    Minimum tre minutter legges til.
    45'
    Der er annenomgang i gang!
    45'
    Watkins skubbes i bakken av Mavropanos på midtbanen, men får ingenting.
    45'+1
    Aston Villa slår i bakrom mot Watkins, men spissens førstetouch sitter ikke og det gjør at ballen spretter helt inn til Areola.
    45'+3
    Mislykket innlegg av Kudus. Det er nok det siste som skjer i denne omgangen.
    45'+3
    Bailey legger seg plutselig ned med smerter. Vanskelig å se hva som skjedde der, men han fikk seg flere smeller i førsteomgang også.
    46'
    Reprisen viser at Paqueta stempler han på foten. Lever farlig der med gult kort, målscoreren!
    47'
    Bailey er på beina igjen.
    47'
    Rogers legges i bakken på vei fremover, men får ingenting.
    48'
    For en målgivende det kunne blitt! Kudus tar et rabonainnlegg til Soucek som står ved bakerste stolpe. Han bryster ned ballen og smeller til på volley, men skuddet blokkeres av en Aston Villa-spiller. Fotballkunst!
    48'
    Bailey slår ballen via en West Ham-spiller og til innkast. Bølger frem og tilbake her nå.
    49'
    Småfarlig! Kudus slår inn fra siden. Onana forsøker å klarere, men header mot eget mål. Heldigvis for ham er Martinez våken og fanger ballen.
    51'
    Kudus spinner rundt med Cash, før han forsøker å slå inn, men da har Cash kommet seg tilbake og blokkerer til corner.
    52'
    Hjørnespark
    Corneren heades ut av boksen, der Rodriguez smeller til fra langt hold. Laaangt utenfor.
    55'
    Uvirkelige sjanser for Aston Villa! Både McGinn og Rogers får avsluttet fra drømmeposisjon, men begge skuddene blokkeres. Corner nå!
    56'
    Hjørnespark
    Watkins vinner duellen på bakerste stolpe, men avslutningen går utenfor mål.
    57'
    Kampen fortsetter å bølge frem og tilbake. Underholdende kamp!
    57'
    Aston Villa forbereder noen bytter. Jeg tipper Watkins skal av.
    60'
    Kudus avslutter langt til sides for mål.
    61'
    Spillerbytte - Aston Villa
    Inn: Jhon Duran
    Ut: Ollie Watkins
    61'
    Inn: Jacob Ramsey
    Ut: John McGinn
    62'
    Hvis folk stusser over byttet av Watkins: Han har ikke spilt ett sekund i sesongoppkjøringen på grunn av ferie etter EM. Med andre ord trenger han nok litt tid for å komme seg i toppform.
    62'
    Antonio kommer til en heading, men den går et stykke over mål. Var hardt presset av Cash der, spissen.
    63'
    Duran med kjempesjanse! Digne sender spissen alene med keeper med en strålende vektet pasning. Fra skrått hold setter imidlertid Duran ballen i nettveggen! For et innhopp han kunne fått der.
    64'
    Bowen blokkerer et innleggsforsøk av Digne. Har vært helt usynlig fremover i dag, Bowen, men han jobber jo hardt som alltid.
    69'
    Kilman blokkerer et innlegg ut til corner.
    69'
    Aston Villa får tildelt et hjørnespark
    71'
    West Ham får klarert unna.
    71'
    Nå skal det gjøres flere bytter.
    73'
    Spillerbytte - West Ham
    Inn: Niclas Füllkrug
    Ut: Michail Antonio
    73'
    Inn: Crysencio Summerville
    Ut: Jarrod Bowen
    73'
    Inn: James Ward Prowse
    Ut: Lucas Paqueta
    73'
    Både Summerville og Füllkrug får sine debuter her!
    73'
    Inn: Jaden Philogene-Bidace
    Ut: Leon Bailey
    74'
    Inn: Ian Maatsen
    Ut: Lucas Digne
    74'
    Philogene og Maatsen debuterer også!
    74'
    West Ham får en corner når det gjenstår 15 min av ordinær spilletid.
    76'
    Hjørnespark
    76'
    Mavropanos rager høyt, men ikke høyt nok. Aston Villa tar over.
    76'
    West Ham slår langt mot Summerville, men Cash har god oversikt og header inn til egen keeper.
    77'
    West Ham 1 - 2 Aston Villa
    Mål: Jhon Duran
    Målgivende: Jacob Ramsey
    Men der sitter scoringen for Duran! Innbytterne Maatsen og Ramsey kombinerer på venstrekanten, før sistnevnte slår inn i boksen. Der kommer Duran på løp og smeller inn 2-1-scoringen.
    78'
    Cash sitter nede og får behandling.
    79'
    Inn: Kosta Nedeljkovic
    Ut: Matty Cash
    Cash holder seg til låret idet han tusler av banen.
    81'
    Aston Villa kommer på en kontring. Maatsen slår inn mot tre medspillere som er på løp inn i boksen, men Kilman setter inn en helt avgjørende blokkering. Etterpå kommer flagget opp, men ikke lett å se om det var offside.
    82'
    Inn: Danny Ings
    Ut: Vladimir Coufal
    85'
    Inn: Jean-Clair Todibo
    Ut: Guido Rodriguez
    85'
    Todibo kommer inn til sin debut for West Ham. Skal jo ha vært sterkt ønsket av Manchester United, men endte altså opp i London.
    85'
    Martinez varter opp med en feberredning! Det er Summerville som pisker inn et innlegg fra siden. I boksen har Ings dratt seg fri, men Martinez fanger spissens heading! Kunne scoret etter under minuttet på banen der, Ings!
    86'
    Villa får et frispark til høyre for sekstenmeteren.
    87'
    West Ham header unna Tielemans innlegg.
    88'
    Ings slår inn fra høyre. Philogene bommer fullstendig med klareringen, noe som gjør at ballen spretter i retning Villa-målet, men Martinez kaster seg over ballen.
    88'
    Jaden Philogene-Bidace
    90'
    Fin innleggsposisjon for West Ham.
    90'
    Litt kaos i Villa-boksen, men de får klarert med nød og neppe.
    90'
    Minimum syv minutter legges til.
    90'+1
    Duran ligger nede etter en duell med Mavropanos.
    90'+1
    Spillet er i gang igjen.
    90'+2
    Summerville skaffer West Ham en corner. Har hatt et friskt innhopp, den tidligere Leeds-spilleren.
    90'+3
    Hjørnespark
    90'+3
    Igjen blir det kaos i Villa-boksen, men også denne gangen får de omsider ryddet unna.
    90'+3
    Bare noen minutter igjen å gjøre det på for West Ham nå.
    90'+4
    Ett minutt igjen av tilleggstiden nå.
    90'+6
    For noen sjanser for West Ham! Kudus slår inn og Soucek stanger til, men Konsa blokkerer headingen på strek. Deretter daler returen ned i beina på Soucek, men han setter ballen over mål fra to-tre meters hold. Er jo i ubalanse der, Soucek, men fortsatt to utrolige sjanser for tsjekkeren.