Jarrod Bowen
    Målsjanse! Jarrod Bowen (West Ham United FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Skudd på mål, West Ham
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) avanserer forover på London Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    West Ham, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    West Ham får tildelt et hjørnespark
    Manuel Lanzini
    Manuel Lanzini (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på London Stadium.
    11'
    West Ham får tildelt et frispark
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    12'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) slår en corner fra venstre side på London Stadium.
    13'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    14'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Skudd på mål, Leeds United
    Lewis Bate
    Målsjanse på London Stadium! Lewis Bate fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    19'
    Leeds United, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    19'
    Skudd utenfor mål, Leeds United
    Sam Greenwood
    Sam Greenwood (Leeds United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Leeds United.
    23'
    Leeds United får tildelt et frispark
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til Leeds United.
    27'
    Frispark West Ham United FC.
    29'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Mål for West Ham!
    West Ham 1 - 0 Leeds United
    Mål: Manuel Lanzini
    Mål! West Ham United FC tar ledelsen 1-0 ved Manuel Lanzini.
    34'
    Leeds United får tildelt et hjørnespark
    Jack Harrison
    40'
    Ryan Fredericks
    Ryan Fredericks (West Ham United FC) kommer til en målsjanse på London Stadium, men klarer ikke å score.
    44'
    Dommer Stuart Attwell venter med å sette i gang spillet fordi Junior Firpo ligger nede.
    45'+1
    Junior Firpo er på beina igjen og fortsetter kampen på London Stadium.
    45'+4
    West Ham United FC fosser forover og Ryan Fredericks fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+5
    45'+5
    Spillerbytte - Leeds United
    Inn: Raphinha
    Ut: Sam Greenwood
    Leeds United gjør sitt første bytte. Sam Greenwood erstattes av Raphinha.
    46'
    Inn: Stuart Dallas
    Ut: Lewis Bate
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leeds United. Inn kommer Stuart Dallas, mens Lewis Bate tar plass på benken.
    46'
    West Ham blir avblåst for offside
    Offside! Jarrod Bowen (West Ham United FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    46'
    Frispark for Leeds United på egen banehalvdel.
    47'
    Dommer Stuart Attwell ser at linjemannen løfter flagget, og West Ham United FCs Jarrod Bowen blåses av for offside.
    50'
    Sjanse i London! Jarrod Bowen (West Ham United FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    52'
    52'
    I London slår Jarrod Bowen en corner fra høyre.
    53'
    Stuart Attwell signaliserer et frispark til West Ham United FC.
    56'
    Declan Rice
    Sjanse! West Ham United FC avanserer forover, men Declan Rice avslutter utenfor.
    58'
    60'
    Inn: Adam Forshaw
    Ut: Luke Ayling
    Marcelo Bielsa gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Luke Ayling og setter inn Adam Forshaw.
    60'
    Stuart Attwell tildeler West Ham United FC en corner. Manuel Lanzini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    66'
    Spillet på London Stadium er stoppet midlertidig fordi Junior Firpo ligger nede.
    67'
    Inn: Cody Drameh
    Ut: Junior Firpo
    Cody Drameh (Leeds United) erstatter Junior Firpo som muligens er skadet.
    69'
    Leeds United slipper å klare seg uten Junior Firpo som kommer tilbake på banen igjen.
    69'
    Frispark Leeds United.
    70'
    Leeds United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Gult kort til West Ham
    Dommeren gir Manuel Lanzini (West Ham United FC) et gult kort.
    72'
    Daniel James
    Leeds United angriper i London. Daniel James fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Spillerbytte - West Ham
    Inn: Pablo Fornals
    Ut: Manuel Lanzini
    West Ham United FC bytter ut Manuel Lanzini med Pablo Fornals.
    76'
    Ben Johnson
    Offside! Ben Johnson (West Ham United FC) er alene igjennom, men dommer Stuart Attwell ser at linjemannen er oppe med flagget.
    77'
    Gult kort til Leeds United
    Cody Drameh
    Cody Drameh (Leeds United) får et gult kort av dommer Stuart Attwell.
    78'
    Inn: Crysencio Summerville
    Ut: Leo Fuhr Hjelde
    Marcelo Bielsa (Leeds United) gjør sitt femte bytte for dagen. Crysencio Summerville erstatter Leo Fuhr Hjelde.
    78'
    78'
    79'
    West Ham United FC angriper, men avslutningen til Ryan Fredericks går utenfor.
    81'
    Frisparket tildelt West Ham United FC er farlig nær Leeds Uniteds målområde.
    85'
    Declan Rice
    Declan Rice (West Ham United FC) kommer seg fri på London Stadium, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Leeds United avanserer forover i London. Daniel James avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Inn: Arthur Masuaku
    Ut: Nikola Vlasic
    Nikola Vlasic (West Ham United FC) erstattes av Arthur Masuaku.
    88'
    Raphinha
    Stuart Attwell tildeler Leeds United en corner. Raphinha sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+3
    West Ham 2 - 0 Leeds United
    Mål: Jarrod Bowen
    Målgivende: Michail Antonio
    Mål! West Ham United FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Jarrod Bowen på London Stadium. Det er en fin assist fra Michail Antonio.