Den første omgangen er sparket i gang.
    Mål for Tottenham Hotspur!
    West Ham United 0 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Brennan Johnson
    Brennan Johnson gir Tottenham en drømmeåpning på kampen! Til venstre i sekstenmeteren legger Timo Werner inn foran mål, på blank kasse får Johnson en enkel jobb med å sette inn kampens første. Foto: Ben Stansall/AFP
    5'
    Hjørnespark til West Ham United
    7'
    8'
    En av West Ham United FCs spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Skudd utenfor mål, Tottenham Hotspur
    10'
    Son Heung-min
    Tottenham Hotspur FC angriper. Son Heung-min får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    West Ham United, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    John Brooks signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC.
    17'
    I London slår Jarrod Bowen en corner fra høyre.
    19'
    Mål for West Ham United!
    West Ham United 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Mål: Kurt Zouma
    Målgivende: Jarrod Bowen
    Kurt Zouma stiger til værs og utligner med ryggen (!) Franskmannen er helt suveren i lufta og kommer så høyt opp hjørnesparket fra Jarrod Bowen at han må bøye nakken og styre inn 1-1 på sjeldent vis! Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
    19'
    Frispark for Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    22'
    West Ham United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    John Brooks signaliserer et frispark til Tottenham Hotspur FC på egen banehalvdel.
    30'
    John Brooks signaliserer et frispark til West Ham United FC like utenfor Tottenham Hotspur FC-området.
    36'
    Skudd på mål, West Ham United
    37'
    Tottenham Hotspur, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    John Brooks tildeler West Ham United FC en corner. Jarrod Bowen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Jarrod Bowen (West Ham United FC) slår en corner fra høyre side på London Stadium.
    40'
    Frispark for West Ham United FC på egen banehalvdel.
    41'
    James Ward Prowse (West Ham United FC) løfter inn en corner fra venstre på London Stadium.
    42'
    42'
    West Ham er godt med i kampen for øyeblikket!
    42'
    Tottenham Hotspur FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Tottenham Hotspur
    Micky Van de Ven
    Micky Van de Ven (Tottenham Hotspur FC) får et gult kort av dommer John Brooks.
    44'
    Hjørnespark til Tottenham Hotspur
    45'+1
    45'+2
    James Maddison (Tottenham Hotspur FC) løfter inn en corner fra høyre på London Stadium.
    45'+3
    45'+3
    Annenomgang er i gang!
    46'
    46'
    48'
    48'
    48'
    West Ham United FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    49'
    Skudd utenfor mål, West Ham United
    50'
    Frispark til West Ham United FC på halvdelen til Tottenham Hotspur FC.
    51'
    Gult kort til West Ham United
    Michail Antonio
    Dommeren gir Michail Antonio (West Ham United FC) et gult kort.
    53'
    55'
    Sjanse til West Ham United FC! Michail Antonio er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Det bølger voldsomt i London! Først er det Tottenham som presser på og Maddison blir felt fra 18 meter, men får ikke frispark. West Ham kontrer og Antonio vinner duellen med Van de Ven. Alene med keeper blir avslutningen for svak. Vicario redder enkelt.
    61'
    Rodrigo Bentancur
    Rodrigo Bentancur (Tottenham Hotspur FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    Frispark West Ham United FC.
    61'
    VG Live Bruker
    Tetter seg til i kampen om topp fire om Tottenham skulle vinne her!
    Son Heung-min (Tottenham Hotspur FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    En av West Ham United FCs spillere går i offside.
    66'
    VG Live svarer
    Rune
    Noe fart i Maddison?
    Ser ikke like kvikk ut som han gjorde i første halvdel av sesongen.
    Skudd på mål, Tottenham Hotspur
    69'
    69'
    Spillerbytte - Tottenham Hotspur
    Inn: Dejan Kulusevski
    Ut: James Maddison
    Tottenham Hotspur FC bytter ut James Maddison med Dejan Kulusevski.
    70'
    Inn: Pape Matar Sarr
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Tottenham Hotspur FC. Inn kommer Pape Matar Sarr, mens Rodrigo Bentancur tar plass på benken.
    70'
    I London slår Pedro Porro en corner fra høyre.
    72'
    74'
    Brennan Johnson
    Dommer John Brooks viser Brennan Johnson (Tottenham Hotspur FC) det gule kortet.
    74'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Tottenham Hotspur FC angriper, men blir avblåst for offside.
    80'
    Richarlison gjør seg klar til å komme inn.
    81'
    Klarer ikke skape allverden noen av lagene nå.
    81'
    81'
    Højbjerg roper på straffespark etter at han mener innlegget går opp i armen på Coufal, men reprisen viser at den treffer magen på høyrebacken.
    81'
    Inn: Richarlison
    Ut: Timo Werner
    Timo Werner (Tottenham Hotspur FC) erstattes av Richarlison.
    82'
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: Yves Bissouma
    Ange Postecoglou (Tottenham Hotspur FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Pierre Højbjerg erstatter Yves Bissouma.
    82'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    84'
    86'
    86'
    88'
    88'
    Martin
    Lukter det U eller får vi scoring her?
    Må si at jeg synes ikke det stinker mål av noen av lagene her, men vi får se!
    Cristian Romero
    Dommer John Brooks gir Cristian Romero (Tottenham Hotspur FC) et gult kort.
    89'
    John Brooks signaliserer et frispark til West Ham United FC på egen banehalvdel.
    89'
    89'
    89'
    West Ham tror de tar et kjapt frispark, så Bowen og Kudus får gode muligheter alene med keeper, men dommeren har ikke satt igang spillet.
    90'
    Inn: Giovani Lo Celso
    Ut: Brennan Johnson
    Tottenham Hotspur FC bytter ut Brennan Johnson med Giovani Lo Celso. Dette er det femte byttet som Ange Postecoglou gjør i dagens kamp.
    90'
    Poeng deling i dag er vell ikke helt feil basert på kamp bildet
    90'+2
    Iyenoma Destiny Udogie
    Sjanse i London! Iyenoma Destiny Udogie (Tottenham Hotspur FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.