Petr Schwarz (Slask Wroclaw) slår en corner fra venstre side på Wroclaw Stadium.
    2'
    Mål for WKS Slask Wroclaw!
    WKS Slask Wroclaw 1 - 0 MKS Cracovia
    Mål: Simeon Petrov
    Målgivende: Petr Schwarz
    Mål! Simeon Petrov header ballen i mål og gir Slask Wroclaw ledelsen 1-0 på Wroclaw Stadium. Petr Schwarz sto for den målgivende pasningen.
    2'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Piotr Samiec-Talar
    Slask Wroclaw angriper i Wroclaw. Piotr Samiec-Talar fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    I Wroclaw slår Karol Knap en corner fra høyre.
    14'
    Michal Rakoczy
    MKS Cracovia angriper, men avslutningen til Michal Rakoczy går utenfor.
    14'
    Patryk Sokolowski
    MKS Cracovia angriper på Wroclaw Stadium. Patryk Sokolowski header utenfor.
    15'
    Frispark for Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark Slask Wroclaw.
    19'
    Gult kort til MKS Cracovia
    Kamil Glik
    Kamil Glik (MKS Cracovia) får et gult kort av dommer Piotr Lasyk.
    19'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    21'
    Aleksander Paluszek vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Aleksander Paluszek er tilbake på banen igjen.
    23'
    MKS Cracovia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aleksander Paluszek (Slask Wroclaw) vrir seg av smerte i gresset.
    26'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Martin Konczkowski
    Ut: Aleksander Paluszek
    Aleksander Paluszek (Slask Wroclaw) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Martin Konczkowski.
    27'
    Piotr Lasyk tildeler Slask Wroclaw en corner. Petr Schwarz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    WKS Slask Wroclaw 2 - 0 MKS Cracovia
    Mål: Erik Alexander Exposito Hernandez
    I Wroclaw øker Slask Wroclaw ledelsen til 2-0 takket være et mål av Erik Alexander Exposito Hernandez.
    34'
    Målet til WKS Slask Wroclaw sjekkes av VAR
    35'
    Målet til WKS Slask Wroclaw blir stående
    36'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    36'
    Piotr Lasyk signaliserer et frispark til Slask Wroclaw.
    38'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til MKS Cracovia.
    41'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.
    43'
    WKS Slask Wroclaw 3 - 0 MKS Cracovia
    Mål: Piotr Samiec-Talar
    Piotr Samiec-Talar header ballen i mål og Slask Wroclaw går opp til en komfortabel 3-0-ledelse i Wroclaw.
    43'
    Frispark i en god posisjon for Slask Wroclaw!
    45'+1
    En av Slask Wroclaws spillere blir avblåst for offside på Wroclaw Stadium.
    45'+3
    52'
    Frisparket tildelt Slask Wroclaw er farlig nær MKS Cracovias målområde.
    53'
    I Wroclaw slår Petr Schwarz en corner fra høyre.
    56'
    56'
    Michal Rakoczy (MKS Cracovia) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.
    58'
    Karol Knap
    Dommer Piotr Lasyk viser Karol Knap (MKS Cracovia) det gule kortet.
    60'
    Frispark for MKS Cracovia på egen banehalvdel.
    61'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Spillerbytte - MKS Cracovia
    Inn: Filip Rozga
    Ut: Otar Kakabadze
    Dawid Kroczek gjør dagens første bytte i Wroclaw, når han tar ut Otar Kakabadze og setter inn Filip Rozga.
    62'
    Inn: Jani Atanasov
    Ut: Karol Knap
    MKS Cracovia bytter ut Karol Knap med Jani Atanasov. Dette er det andre byttet som Dawid Kroczek gjør i dagens kamp.
    62'
    64'
    Slask Wroclaw må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra MKS Cracovia.
    65'
    68'
    Inn: Pawel Jaroszynski
    Ut: Davíð Kristján Ólafsson
    Bytte for MKS Cracovia. Pawel Jaroszynski kommer inn for Davíð Kristján Ólafsson på Wroclaw Stadium.
    69'
    Inn: Mateusz Bochnak
    Ut: Patryk Makuch
    Dawid Kroczek (MKS Cracovia) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Mateusz Bochnak erstatter Patryk Makuch.
    69'
    70'
    Matias Nahuel
    Målsjanse til Slask Wroclaw! Matias Nahuel treffer mål, men keeper redder.
    73'
    MKS Cracovia, prøver et skudd, men det reddes
    73'
    Mateusz Bochnak
    MKS Cracovia angriper i Wroclaw. Mateusz Bochnak avslutter på mål, men greier ikke å score.
    75'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    Michal Rakoczy (MKS Cracovia) slår en corner fra venstre side på Wroclaw Stadium.
    77'
    Inn: Mikkel Maigaard
    Ut: Patryk Sokolowski
    Dawid Kroczek gjør dagens femte bytte i Wroclaw, når han tar ut Patryk Sokolowski og setter inn Mikkel Maigaard.
    77'
    Andre gule kort til MKS Cracovia
    Karol Knap
    78'
    Inn: Mateusz Zukowski
    Ut: Erik Alexander Exposito Hernandez
    Slask Wroclaw bytter ut Erik Alexander Exposito Hernandez med Mateusz Zukowski.
    81'
    Inn: Jakub Jezierski
    Ut: Piotr Samiec-Talar
    Slask Wroclaw bytter ut Piotr Samiec-Talar med Jakub Jezierski. Dette er det tredje byttet som Jacek Magiera gjør i dagens kamp.
    81'
    85'
    Andreas Skovgaard
    Dommer Piotr Lasyk gir Andreas Skovgaard (MKS Cracovia) et gult kort.
    85'
    86'
    Frispark til MKS Cracovia på halvdelen til Slask Wroclaw.
    87'
    WKS Slask Wroclaw 4 - 0 MKS Cracovia
    Mål: Mateusz Zukowski
    Mål! Slask Wroclaw øker ledelsen til 4-0 etter en scoring av Mateusz Zukowski på Wroclaw Stadium. Det er en fin assist fra Petr Schwarz.