Ruch Chorzow tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    Mål for Ruch Chorzow!
    WKS Slask Wroclaw 0 - 1 Ruch Chorzow
    Mål: Soma Novothny
    Målgivende: Milosz Kozak
    Soma Novothny header ballen i mål og Ruch Chorzow leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Milosz Kozak.
    11'
    I Wroclaw slår Lukasz Moneta en corner fra høyre.
    14'
    Erik Alexander Exposito Hernandez
    Sjanse i Wroclaw! Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    17'
    Ruch Chorzow, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Juliusz Letniowski
    Ruch Chorzow fosser forover og Juliusz Letniowski fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    20'
    WKS Slask Wroclaw, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til WKS Slask Wroclaw
    Dommer Wojciech Myc viser Erik Alexander Exposito Hernandez (Slask Wroclaw) det gule kortet.
    22'
    Frispark til Slask Wroclaw på halvdelen til Ruch Chorzow.
    25'
    26'
    WKS Slask Wroclaw 0 - 2 Ruch Chorzow
    Mål: Tomasz Wojtowicz
    Ruch Chorzow går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Tomasz Wojtowicz.
    27'
    Frispark Ruch Chorzow.
    31'
    Alex Petkov
    Dommeren gir Alex Petkov (Slask Wroclaw) et gult kort.
    32'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Slask Wroclaw på egen banehalvdel.
    33'
    Wojciech Myc tildeler Slask Wroclaw en corner. Matias Nahuel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    En av Slask Wroclaws spillere går i offside.
    35'
    36'
    Ruch Chorzow må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Slask Wroclaw.
    36'
    Gult kort til Ruch Chorzow
    Lukasz Moneta
    Dommer Wojciech Myc gir Lukasz Moneta (Ruch Chorzow) et gult kort.
    36'
    Mateusz Zukowski
    Sjanse til Slask Wroclaw! Mateusz Zukowski er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) slår en corner fra høyre side på Wroclaw Stadium.
    41'
    43'
    Petr Schwarz
    I Wroclaw header Petr Schwarz (Slask Wroclaw) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Patryk Janasik
    Patryk Janasik (Slask Wroclaw) kommer til en målsjanse på Wroclaw Stadium, men klarer ikke å score.
    45'
    Spillerbytte - WKS Slask Wroclaw
    Inn: Yegor Matsenko
    Ut: Martin Konczkowski
    Jacek Magiera (Slask Wroclaw) gjør sitt første bytte for dagen. Yegor Matsenko erstatter Martin Konczkowski.
    46'
    Spillerbytte - Ruch Chorzow
    Inn: Mateusz Bartolewski
    Ut: Lukasz Moneta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ruch Chorzow. Inn kommer Mateusz Bartolewski, mens Lukasz Moneta tar plass på benken.
    46'
    Skudd på mål, Ruch Chorzow
    46'
    46'
    Slask Wroclaw tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) slår en corner fra venstre side på Wroclaw Stadium.
    51'
    I Wroclaw har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Wojciech Myc tildeler Slask Wroclaw en corner. Matias Nahuel sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    Petr Schwarz (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra venstre på Wroclaw Stadium.
    59'
    Ruch Chorzow fosser fremover, men Wojciech Myc blåser for offside på Wroclaw Stadium.
    61'
    Inn: Patryk Klimala
    Ut: Patrick Olsen
    Slask Wroclaw bytter ut Patrick Olsen med Patryk Klimala. Dette er det andre byttet som Jacek Magiera gjør i dagens kamp.
    61'
    Skudd på mål, WKS Slask Wroclaw
    62'
    62'
    I Wroclaw slår Matias Nahuel en corner fra høyre.
    62'
    62'
    VAR sjekker om det er straffe til WKS Slask Wroclaw
    66'
    Ingen straffe til WKS Slask Wroclaw
    66'
    66'
    Skudd utenfor mål, WKS Slask Wroclaw
    66'
    Inn: Michal Feliks
    Ut: Milosz Kozak
    Milosz Kozak (Ruch Chorzow) erstattes av Michal Feliks.
    67'
    Wojciech Myc signaliserer et frispark til Slask Wroclaw.
    71'
    Inn: Krzysztof Kurowski
    Ut: Patryk Janasik
    Slask Wroclaw gjør sitt tredje bytte. Patryk Janasik erstattes av Krzysztof Kurowski.
    72'
    Inn: Maciej Sadlok
    Ut: Josema
    Bytte for Ruch Chorzow. Maciej Sadlok kommer inn for Josema på Wroclaw Stadium.
    72'
    73'
    73'
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) løfter inn en corner fra høyre på Wroclaw Stadium.
    73'
    74'
    Yegor Matsenko
    Slask Wroclaw avanserer forover i Wroclaw. Yegor Matsenko avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    WKS Slask Wroclaw 0 - 3 Ruch Chorzow
    Mål: Michal Feliks
    Målgivende: Soma Novothny
    Mål! Michal Feliks øker Ruch Chorzows ledelse til 0-3 på Wroclaw Stadium. Soma Novothny var nest sist på ballen.
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Przemyslaw Szur (Ruch Chorzow) vrir seg av smerte i gresset.
    77'
    Przemyslaw Szur er på beina igjen og fortsetter kampen på Wroclaw Stadium.
    78'
    79'
    79'
    Inn: Kacper Michalski
    Ut: Przemyslaw Szur
    Kacper Michalski (Ruch Chorzow) erstatter Przemyslaw Szur som muligens er skadet.
    79'
    Inn: Adam Vlkanova
    Ut: Juliusz Letniowski
    Janusz Niedzwiedz gjør dagens femte bytte i Wroclaw, når han tar ut Juliusz Letniowski og setter inn Adam Vlkanova.
    79'
    Inn: Jakub Jezierski
    Ut: Petr Schwarz
    Slask Wroclaw bytter ut Petr Schwarz med Jakub Jezierski. Dette er det fjerde byttet som Jacek Magiera gjør i dagens kamp.
    79'
    Matias Nahuel
    Matias Nahuel (Slask Wroclaw) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Frispark for Ruch Chorzow på egen banehalvdel.
    82'
    I Wroclaw slår Maciej Sadlok en corner fra høyre.
    85'
    Mål for WKS Slask Wroclaw!
    WKS Slask Wroclaw 1 - 3 Ruch Chorzow
    Mål: Erik Alexander Exposito Hernandez
    Målgivende: Patryk Klimala
    Erik Alexander Exposito Hernandez scorer og reduserer dermed til 1-3. Flott spill fra Patryk Klimala før målet.
    86'
    89'
    89'
    90'+1
    Michal Feliks
    Michal Feliks (Ruch Chorzow) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    WKS Slask Wroclaw 2 - 3 Ruch Chorzow
    Mål: Yegor Matsenko
    Målgivende: Erik Alexander Exposito Hernandez
    Mål! Slask Wroclawet reduserer til 2-3 etter en heading av Yegor Matsenko. Erik Alexander Exposito Hernandez sto for den målgivende pasningen.