I Wolfsburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Frispark for RB Leipzig på egen banehalvdel.
    5'
    Mattias Svanberg
    Målsjanse på Volkswagen Arena! Mattias Svanberg fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    RB Leipzig, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Vaclav Cerny (VfL Wolfsburg) slår en corner fra høyre side på Volkswagen Arena.
    7'
    Mål for Wolfsburg!
    Wolfsburg 1 - 0 RB Leipzig
    Mål: Jonas Wind
    Målgivende: Mattias Svanberg
    Mål! Jonas Wind header ballen i mål og gir VfL Wolfsburg ledelsen 1-0 på Volkswagen Arena. Mattias Svanberg sto for den målgivende pasningen.
    9'
    RB Leipzig tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for VfL Wolfsburg på egen banehalvdel.
    16'
    Lois Openda
    Målsjanse til RB Leipzig! Lois Openda treffer mål, men keeper redder.
    17'
    Wolfsburg, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Xavi Simons (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    17'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til RB Leipzig på egen banehalvdel.
    19'
    Robert Hartmann tildeler RB Leipzig en corner. Xavi Simons sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Yussuf Poulsen
    I Wolfsburg får Yussuf Poulsen (RB Leipzig) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    20'
    20'
    VfL Wolfsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    22'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til RB Leipzig like utenfor VfL Wolfsburg-området.
    23'
    Castello Lukeba
    RB Leipzig angriper i Wolfsburg. Castello Lukeba fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    David Raum (RB Leipzig) slår en corner fra venstre side på Volkswagen Arena.
    27'
    Lois Openda
    Sjanse til RB Leipzig! Lois Openda er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    28'
    Xavi Simons
    RB Leipzig angriper i Wolfsburg. Xavi Simons avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    VAR sjekker om det er straffe til RB Leipzig
    32'
    Ingen straffe til RB Leipzig
    33'
    Gult kort til RB Leipzig
    Lois Openda
    Lois Openda (RB Leipzig) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Robert Hartmann signaliserer et frispark til RB Leipzig.
    35'
    Gult kort til Wolfsburg
    Mattias Svanberg (VfL Wolfsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    35'
    Spillet på Volkswagen Arena er stoppet midlertidig fordi Xavi Simons ligger nede.
    36'
    RB Leipzig slipper å klare seg uten Xavi Simons som kommer tilbake på banen igjen.
    37'
    Amadou Haidara
    RB Leipzig fosser forover og Amadou Haidara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    40'
    40'
    41'
    Mattias Svanberg (VfL Wolfsburg) kommer seg fri på Volkswagen Arena, men avslutningen går utenfor.
    44'
    David Raum (RB Leipzig) løfter inn en corner fra venstre på Volkswagen Arena.
    45'
    RB Leipzig fosser fremover, men Benjamin Henrichs går rett i offsidefella.
    45'+2
    Frispark VfL Wolfsburg.
    45'+3
    45'+4
    45'+4
    Cedric Zesiger
    Dommeren gir Cedric Zesiger (VfL Wolfsburg) et gult kort.
    45'+4
    Spillerbytte - Wolfsburg
    Inn: Moritz Jenz
    Ut: Sebastiaan Bornauw
    Sebastiaan Bornauw (VfL Wolfsburg) erstattes av Moritz Jenz.
    46'
    52'
    Mål for RB Leipzig!
    Wolfsburg 1 - 1 RB Leipzig
    Mål: Yussuf Poulsen
    Målgivende: Lois Openda
    Mål! RB Leipzig utligner på Volkswagen Arena. Målscorer: Yussuf Poulsen. Lois Openda var nest sist på ballen.
    52'
    Målet til RB Leipzig sjekkes av VAR
    53'
    Målet til RB Leipzig blir stående
    53'
    54'
    Robert Hartmann tildeler RB Leipzig en corner. David Raum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    55'
    I Wolfsburg slår David Raum en corner fra venstre.
    56'
    Lois Openda
    RB Leipzig angriper. Lois Openda får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    57'
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til Wolfsburg
    59'
    Ingen straffe til Wolfsburg
    59'
    59'
    Maxence Lacroix
    Maxence Lacroix (VfL Wolfsburg) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Målsjanse til RB Leipzig! Yussuf Poulsen treffer mål, men keeper redder.
    60'
    60'
    60'
    Lois Openda
    RB Leipzig avanserer forover i Wolfsburg. Lois Openda avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Offside! Lois Openda (RB Leipzig) er alene igjennom, men dommer Robert Hartmann ser at linjemannen er oppe med flagget.
    61'
    Skudd på mål, Wolfsburg
    62'
    62'
    63'
    64'
    Wolfsburg 2 - 1 RB Leipzig
    Mål: Rogerio
    Målgivende: Jonas Wind
    Rogerio dundrer ballen i mål og VfL Wolfsburg tar ledelsen 2-1 på Volkswagen Arena. Flott spill fra Jonas Wind før målet.
    66'
    69'
    72'
    Spillerbytte - RB Leipzig
    Inn: Emil Forsberg
    Ut: Yussuf Poulsen
    Marco Rose gjør dagens første bytte i Wolfsburg, når han tar ut Yussuf Poulsen og setter inn Emil Forsberg.
    73'
    Inn: Kevin Paredes
    Ut: Vaclav Cerny
    Niko Kovac (VfL Wolfsburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Kevin Paredes erstatter Vaclav Cerny.
    73'
    I Wolfsburg slår Emil Forsberg en corner fra høyre.
    75'
    Mohamed Simakan (RB Leipzig) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    76'
    Inn: Maximilian Arnold
    Ut: Lovro Majer
    VfL Wolfsburg bytter ut Lovro Majer med Maximilian Arnold.
    78'
    79'
    Xavi Simons
    Xavi Simons (RB Leipzig) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    Kevin Paredes
    Sjanse i Wolfsburg! Kevin Paredes (VfL Wolfsburg) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    81'
    81'
    82'
    82'
    Inn: Yannick Gerhardt
    Ut: Mattias Svanberg
    VfL Wolfsburg bytter ut Mattias Svanberg med Yannick Gerhardt. Dette er det fjerde byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Tiago Tomas
    Ut: Jonas Wind
    Bytte for VfL Wolfsburg. Tiago Tomas kommer inn for Jonas Wind på Volkswagen Arena.
    84'
    Inn: Fabio Carvalho
    Ut: Christoph Baumgartner
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RB Leipzig. Inn kommer Fabio Carvalho, mens Christoph Baumgartner tar plass på benken.